Skocz do zawartości

czy znalazł mnie na tym forum?

agaMAJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jaka jest szansa/ możliwość że Monetowy znalazł mnie na tym forum?

Wieże--3 puchary--Wisielec spora?

W jakim celu tu zagląda?

Król pucharów--Sprawiedliwość--As buław bo chce zrozumieć?

Napisano

pytanie dotyczy mnie, poza tym jest we wzajemnej pomocy

Gość SooYoung
Napisano

Pan się wygadał że zagląda, po czym sądzisz że Cię znalazł ?

Dział tarota widoczny jest dopiero po zarejestrowaniu, myślisz że chciałoby mu się szukać Cię po wszystkich ezo forach ?

Bo po Wieży i w tym Wisielcu nie widzę żeby mu się chciało szukać.

A drugie pytanie - raczej by nie zrozumiał o co tu chodzi i nie bardzo chce mu się czytać wszystkie rozkłady :D

Karty z pierwszego pytania wykluczają drugie pytanie .

Napisano

kurczę, bo mi wypadło 7 mieczy, gdy chciałam zapytać, przez ciekawość, czy wie o tym, że działam na takich forach

Gość SooYoung
Napisano

Myślę że karta pokazała Twoją ciekawość, to że pytasz o niego - co wie, co robi itp.

7 mieczy oznacza też "wykradanie" informacji.

Ogólnie mało jest panów którzy mają tyle cierpliwości, żeby przebrnąć przez fora ezo i działy tarota :D Także bez stresu :)

Napisano

ten jest wyjątkowy... ale pewnie masz rację ;))) dziękuję:bukiet:

Napisano

A to zwracam honor ;P nie zauwazylem ze we wzajemnej pomocy, przepraszam:P

Napisano
A to zwracam honor ;P nie zauwazylem ze we wzajemnej pomocy, przepraszam:P
kwiaty i n kolana ;))):hahahaha:
Napisano

to jest cwana bestia, więc to, na razie... jest jak najbardziej na miejscu ;)))

• Maestro
Napisano

Ja tez uważąm, że nie znalazł...Mężczyźni nie są tak przebiegli jak my,kobiety,choć miewam podobne obawy;) Jak mu nie mówilaś, to nie sądżę, żeby szukał:)

Napisano

kiedyś na jednym blogu zostawiłam ślad tego forum, czasy zamierzchłe, ale ta bestia pamięta wszystko, ( oczywiście kochana bestia :P ) :hahahaha:

• Maestro
Napisano
kiedyś na jednym blogu zostawiłam ślad tego forum, czasy zamierzchłe, ale ta bestia pamięta wszystko, ( oczywiście kochana bestia :P ) :hahahaha:

Lepiej dla Ciebie, żeby nie znalazł:lol::lol::lol: Tu swego czasu akcje się działy......

Napisano

po kartach uwazam, ze nie znalazł w tym gąszczu.

i może lepiej żeby nie..:D Moja koleżanka powiada: "ezoteryka się żaden chłop nie tyka" - Ona nie może znaleźć takiego :D

Napisano
po kartach uwazam, ze nie znalazł w tym gąszczu.

i może lepiej żeby nie..:D Moja koleżanka powiada: "ezoteryka się żaden chłop nie tyka" - Ona nie może znaleźć takiego :D

oj, sa wyjatki...ale wtedy w domu nie wiadomo, czy jakis temat nie przewrozony...bo jedno i drugie po cichu karty kladzie i maltretuje jakis temat :))

to wcale nie jest dobre :412yk9:

Napisano

no nie, kart na pewno nie kładzie, ale czytać umie ;)))) to by się dowiedział ciekawych rzeczy ;)))