agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 jaka jest szansa/ możliwość że Monetowy znalazł mnie na tym forum? Wieże--3 puchary--Wisielec spora? W jakim celu tu zagląda? Król pucharów--Sprawiedliwość--As buław bo chce zrozumieć? Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 pytanie dotyczy mnie, poza tym jest we wzajemnej pomocy Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Pan się wygadał że zagląda, po czym sądzisz że Cię znalazł ? Dział tarota widoczny jest dopiero po zarejestrowaniu, myślisz że chciałoby mu się szukać Cię po wszystkich ezo forach ? Bo po Wieży i w tym Wisielcu nie widzę żeby mu się chciało szukać. A drugie pytanie - raczej by nie zrozumiał o co tu chodzi i nie bardzo chce mu się czytać wszystkie rozkłady Karty z pierwszego pytania wykluczają drugie pytanie . Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 kurczę, bo mi wypadło 7 mieczy, gdy chciałam zapytać, przez ciekawość, czy wie o tym, że działam na takich forach Cytuj
Gość SooYoung Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Myślę że karta pokazała Twoją ciekawość, to że pytasz o niego - co wie, co robi itp. 7 mieczy oznacza też "wykradanie" informacji. Ogólnie mało jest panów którzy mają tyle cierpliwości, żeby przebrnąć przez fora ezo i działy tarota Także bez stresu Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 ten jest wyjątkowy... ale pewnie masz rację )) dziękuję Cytuj
Caliel Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 A to zwracam honor ;P nie zauwazylem ze we wzajemnej pomocy, przepraszam:P Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 A to zwracam honor ;P nie zauwazylem ze we wzajemnej pomocy, przepraszam:Pkwiaty i n kolana )) Cytuj
Izabela123 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 po tych kartach uwazam, ze nie znalazl ...na razie Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 to jest cwana bestia, więc to, na razie... jest jak najbardziej na miejscu )) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lutego 2013 Maestro Napisano 19 Lutego 2013 Ja tez uważąm, że nie znalazł...Mężczyźni nie są tak przebiegli jak my,kobiety,choć miewam podobne obawy;) Jak mu nie mówilaś, to nie sądżę, żeby szukał Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 kiedyś na jednym blogu zostawiłam ślad tego forum, czasy zamierzchłe, ale ta bestia pamięta wszystko, ( oczywiście kochana bestia ) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 19 Lutego 2013 Maestro Napisano 19 Lutego 2013 kiedyś na jednym blogu zostawiłam ślad tego forum, czasy zamierzchłe, ale ta bestia pamięta wszystko, ( oczywiście kochana bestia ) Lepiej dla Ciebie, żeby nie znalazł:lol: Tu swego czasu akcje się działy...... Cytuj
Vivere Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 po kartach uwazam, ze nie znalazł w tym gąszczu. i może lepiej żeby nie.. Moja koleżanka powiada: "ezoteryka się żaden chłop nie tyka" - Ona nie może znaleźć takiego Cytuj
Izabela123 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 po kartach uwazam, ze nie znalazł w tym gąszczu. i może lepiej żeby nie.. Moja koleżanka powiada: "ezoteryka się żaden chłop nie tyka" - Ona nie może znaleźć takiego oj, sa wyjatki...ale wtedy w domu nie wiadomo, czy jakis temat nie przewrozony...bo jedno i drugie po cichu karty kladzie i maltretuje jakis temat ) to wcale nie jest dobre :412yk9: Cytuj
agaMAJ Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 no nie, kart na pewno nie kładzie, ale czytać umie ))) to by się dowiedział ciekawych rzeczy )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi