Madlen_88 Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 Czy Pan X napisze do mnie w tym tygodniu? 2 puchary+ Księżyc+ Gwiazda--> Cesarzowa Wydaje mi się, że i owszem. Napisze. Cytuj
LasMeninas Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 w kartach nie ma wiadomosci, smsa itd. jest jak juz to spotkanie choc wydaje mi sie ze pierwsze trzy karty mowia bardziej o Twoich nadziejach czy lękach z tym związanych. Myląca jest dla mnie podsuma bo Cesarzowa jest dla mnie jasnym sygnałem ze bedziesz zadowolona i Twoje życzenie się spełni, a zatem kontakt byc powinien Cytuj
Madlen_88 Napisano 19 Lutego 2013 Autor Napisano 19 Lutego 2013 Nom spotkanie bardzo prawdopodobne, ale nie takie umówione. W soboty bawimy się zwykle w tym samym clubie. Ale mnie bardziej chodziło o jego inicjatywę. Cytuj
Davisa Napisano 19 Lutego 2013 Napisano 19 Lutego 2013 w kartach nie ma wiadomosci, smsa itd. jest jak juz to spotkanie choc wydaje mi sie ze pierwsze trzy karty mowia bardziej o Twoich nadziejach czy lękach z tym związanych. Myląca jest dla mnie podsuma bo Cesarzowa jest dla mnie jasnym sygnałem ze bedziesz zadowolona i Twoje życzenie się spełni, a zatem kontakt byc powinien Przy tych kartach Cesarzowa wg mnie mówi raczej o pomysłach, fantazjach rodzących się w Madlen - karty tu nie odpowiedziały na pytanie a pokazują, co się kłębi w głowie, czyli marzenia i nadzieje Madlen, jakieś fantazje n/t pana, o którego pyta. Cesarzowej dobrze w świecie marzeń. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Według mnie nie widać tutaj kontaktu z Pana strony jedynie Twoje nadzieje na takowy... Dla mnie podsuma jest jasna - pokazuje że w tym rozkladzie widać tylkooo Ciebie - wyczekującą... Cytuj
Kędry Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Czy Pan X napisze do mnie w tym tygodniu?2 puchary+ Księżyc+ Gwiazda--> Cesarzowa Wydaje mi się, że i owszem. Napisze. Raczej nie napisze - co najwyżej może być spotkanie i to nawet nie do końca zrealizowane pozostające w sferze planów, marzeń. Za bardzo te karty idealistyczne, nierealne "górnolotne" - albo wyszło życzeniowo Cytuj
SacralNirvana Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Stawiam bardziej na (przypadkowe) spotkanie... niz na wiadomosc z jego strony. Podsum HB to Kolo Fortuny i Mag. Moze nadarzyc sie okazja, aby sie spotkac, ale moze nawet nie wprost a tak przypadkiem, na okretke nawet. Od Ciebie bedzie zalezec czy wykorzystasz te okazje. Kontaktu tu nie widze. Tzn. pisemnego czy telefonicznego. Cytuj
Madlen_88 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Weryfikacja: Nie napisał. Nie spotkaliśmy się też. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi