victiminpain Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 jak według was powinno wyglądać pierwsze wyjście? nie chodzi mi o technikę tylko już po wyjściu, jak się poruszać itp. czy to prawda, że nie wolno wyjść poza teren własnego pokoju? ogólnie najbardziej trapi mnie temat, o którym kiedyś gdzieś czytałam bądź słyszałam. a mianowicie chodzi mi o to, że gdy ktoś nas obudzi już nie powrócimy do ciała, a nasza dusza będzie się pałętać. co o tym sądzicie? Cytuj
TrutH's Napisano 31 Maja 2013 Napisano 31 Maja 2013 ,,czy to prawda, że nie wolno wyjść poza teren własnego pokoju?'' To, po co wychodzić żeby siedzieć w pokoju gdy ktoś nas obudzi już nie powrócimy do ciała, a nasza dusza będzie się pałętać. co o tym sądzicie? Wrócisz do ciała, bo jesteś z nim związana tu na ziemi a tam tylko zwiedzasz. Ja raz miałem szybki powrót i cały dzień źle się czułem i bolało mnie serce, ale nic więcej. A pierwsze wyjście najważniejsze to sama akceptacja to coś jak by zaakceptować śmierć własną bez śmierci ciała fizycznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi