Skocz do zawartości

Co się wydarzy w kwestii uczuć?

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Założyłam okres do końca kwietnia:)

1 stan obecny - Głupiec -coś wisi w powietrzu chyba, jakby coś miało się spontanicznie zacząć

2 to co przed - 10 monet - kontakty, spotkania

3 sedno - 8 buław - tu też pokazuje mi się szybki rozwój

4 najbliższa przyszłość -Mag ktoś mnie będzie próbował oczarować chyba

5 wynik - 8 monet 3 kielichów - powolne angażowanie się w jakieś spotkania towarzyskie?

Suma Wieża/Rydwan suma HB Cesarzowa - coś się oczyści,coś porzucę bezpowrotnie i pójdę naprzód w poszukiwaniu szcżęścia;)

Napisano

Ja widze tutaj relacje, ktora coraz szybciej rozwija sie w konkretnym kierunku.

Widac, ze jezeli jest na poziomie niezobowiazujacym jeszcze to cos tam kielkuje. Przed Wami jest stawianie solidnych podstaw na dalszy rozwoj. W 8 Bulawach juz dzialania zamiast gadania. ;) Widac dzialania (najprawdopodobniej pana), ktory w 8 Monetach widac, ze ma juz obrany kierunek (3 Kielichow) i bedzie robil wszystko, zeby go osiagnac.

Karty bardzo ladne. Tu widac zburzenie dotychczasowych ram relacji i ogolnie rada kart to "wejdz na plodna ziemie Cesarzowo, bo zbliza sie czas zbierania plonow". ;)

Napisano
Założyłam okres do końca kwietnia:)

1 stan obecny - Głupiec -coś wisi w powietrzu chyba, jakby coś miało się spontanicznie zacząć

2 to co przed - 10 monet - kontakty, spotkania

3 sedno - 8 buław - tu też pokazuje mi się szybki rozwój

4 najbliższa przyszłość -Mag ktoś mnie będzie próbował oczarować chyba

5 wynik - 8 monet 3 kielichów - powolne angażowanie się w jakieś spotkania towarzyskie?

Suma Wieża/Rydwan suma HB Cesarzowa - coś się oczyści,coś porzucę bezpowrotnie i pójdę naprzód w poszukiwaniu szcżęścia;)

Na razie wszystko w fazie początkowej (taka alchemiczna materia prima) - konkretna "obróbka" może wyszlifować niezły brylancik. Zmiany są bardzo pożądanie - ale muszą się opierać na solidnej konstrukcji. W buławach jest energia, z której można wiele wyczarować, ale trzeba mieć świadomość, że podstawą są jasno sprecyzowane plany. Wskazane jest gruntowne oczyszczenie przestrzeni życiowej, takie dogłębne poruszenie ziemi, która dzieki temu wyda plony

Napisano

1 stan obecny - Głupiec w pytaniach o uczucia może oznaczać romans , nową przygodę,początek zakochania, więc idźmy tym tropem :)

2 to co przed - 10 monet - przyjazne otoczenie,wspólne zainteresowania

3 sedno - 8 buław - znaczny postęp w rozwoju sytuacji

4 najbliższa przyszłość -Mag - człowiek o silnej osobowości, doskonale porozumienie między partnerami

5 wynik - 8 monet 3 kielichów - romantyczny związek ale trzeba nad nim popracować może wystarczy wybrać kompromis.

podsumę już napisała moja przedmówczyni :) cytat trafia w 10 tkę

Napisano

Moze sie bardzo ladny romansik zadziac, mysle ze zwiazany z relacjami w pracy

• 2 miesiące temu...
  • Maestro
Napisano

Weryfikacja

1 stan obecny - Głupiec -coś wisi w powietrzu chyba, jakby coś miało się spontanicznie zacząć - coś zaczęło się na nowo

2 to co przed - 10 monet - kontakty, spotkania - kontakty na portalu społecznościowym (ta karta mi to często pokazuje)

3 sedno - 8 buław - tu też pokazuje mi się szybki rozwój - dużo chęci z obu stron

4 najbliższa przyszłość -Mag ktoś mnie będzie próbował oczarować chyba - tak, czaruje:)

5 wynik - 8 monet 3 kielichów - powolne angażowanie się w jakieś spotkania towarzyskie? - na razie spotkania nie było,ale powolutku coś się na nowo rozwija