Skocz do zawartości

pomoc w interpretacji rozkładu

Geranium

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zrobiłam sobie krótki rozkład na pytanie "jak zareaguje X, jeśli dowie się o mojej relacji z Y".

Wyszły takie karty: 2 miecze, 5 buław, rycerz buław, 7 buław i wisielec. Moim zdaniem wygląda to w ten sposób:

2 miecze - X się rozzłości, może uknuć jakąś intrygę, która miałaby na celu zniszczenie relacji z Y

5 buław - X odczuje konkurencję w Y

rycerz buław - być może będzie próbował zawalczyć

7 buław - X okaże zaborczość i zawziętość

wisielec - ostatecznie może stracić zapał i przestanie zabiegać, podda się

Co o tym sądzicie?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kochana - nie wiem jak zaregauje X na takie wieści...ale wiem - że Twój wątek jest niezgodny z regulaminem...

Należałoby się z nim zapoznać...

Napisano

Ok, to może niech ostatni raz go ktoś przeniesie, czy zmodyfikuje i następnym razem już się obiecuję zapoznać, a jak nie, to mnie wywalcie bez skrupułów. Ale postaram się.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

Kochana, tu Nikt Cię nie będzie wywałał, wierzę w to że sie postarasz regulaminu nie łamać...

Daff jak się pojawi albo Katijo to na pewno przeniosą wątek...

P.S.

Sama widzisz że będzie ciężko ten rozkład zweryfikować - a nawet raczej nie będzie to możliwe...

Wpadka - każdemu się zdarza...zapoznasz się z regulaminem, będziesz zakładać wątki zgodnie z nim - a My będziemy Ci pomagać w weryfikacji :)...

Pozdrawiam.

***ajjj...wróć - raczej Ci nie przeniosą - bo żeby dawać rozkłady na wzajemną trzeba mieć 100 postów...***

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
dodano ***...****
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Dlaczego ? No po prostu - bo jak Ty możesz zweryfikować Jego reakcje ?

Napisano

Nie zajmuję się długo tarotem, ale wydawało mi się, że jeśli można odczytać przyszłość i to całkiem szczegółowo, to niby dlaczego nie można by odczytać czyjejś reakcji na dane zdarzenie? :> To by mi wiele pomogło, bo zależy mi na X i jeśli ta reakcja byłaby zła, to wolę urwać znajomość z Y, stąd moje pytanie, bo samej ciężko mi podjąć decyzję, a absolutnie nie ma mowy o bezpośredniej rozmowie.

Napisano
Nie zajmuję się długo tarotem, ale wydawało mi się, że jeśli można odczytać przyszłość i to całkiem szczegółowo, to niby dlaczego nie można by odczytać czyjejś reakcji na dane zdarzenie? :> To by mi wiele pomogło, bo zależy mi na X i jeśli ta reakcja byłaby zła, to wolę urwać znajomość z Y, stąd moje pytanie, bo samej ciężko mi podjąć decyzję, a absolutnie nie ma mowy o bezpośredniej rozmowie.

Ależ mozesz zadać takie pytanie, ale poprostu w inenj części forum. Tylko o to chodzi. :)

Napisano (edytowane)
Ależ mozesz zadać takie pytanie, ale poprostu w inenj części forum. Tylko o to chodzi. :)

W zasadzie nie do konca, gdyz ta "inna czesc" dostepna jest dla uzytkownikow powyzej 100 postow, takze dla autorki rozkladu na razie jest niedostepna, z tego, co wiem.

Natomiast do Geranium... w regulaminie jest jasno okreslone, ze mozna wstawiac tylko rozklady, ktore sa weryfikowalne.

Nie ma to byc gdybanie, czytanie komus w myslach itd. lecz cos, co ma realna szanse na weryfikacje w okreslonym czasie.

Karty mozna uzywac w zasadzie do sprawdzania wszystkiego. Tu chodzi bardziej o etyke...

i jeszcze jeden zacny powod. Dzial interpretacji rozkladow dziala na zasadzie szkolki, tu sie szlifujemy. Jak mamy to robic, jezeli nie ma weryfikacji naszych interpretacji? Proste...

Edytowane przez SacralNirvana
dopisek
Napisano

No macie rację, bardziej chciałam chyba pomóc sobie w decyzji niż się podzielić wiedzą :P Ach ja niesforna!