Geranium Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Zrobiłam sobie krótki rozkład na pytanie "jak zareaguje X, jeśli dowie się o mojej relacji z Y". Wyszły takie karty: 2 miecze, 5 buław, rycerz buław, 7 buław i wisielec. Moim zdaniem wygląda to w ten sposób: 2 miecze - X się rozzłości, może uknuć jakąś intrygę, która miałaby na celu zniszczenie relacji z Y 5 buław - X odczuje konkurencję w Y rycerz buław - być może będzie próbował zawalczyć 7 buław - X okaże zaborczość i zawziętość wisielec - ostatecznie może stracić zapał i przestanie zabiegać, podda się Co o tym sądzicie? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Kochana - nie wiem jak zaregauje X na takie wieści...ale wiem - że Twój wątek jest niezgodny z regulaminem... Należałoby się z nim zapoznać... Cytuj
Geranium Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 Ok, to może niech ostatni raz go ktoś przeniesie, czy zmodyfikuje i następnym razem już się obiecuję zapoznać, a jak nie, to mnie wywalcie bez skrupułów. Ale postaram się. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 (edytowane) Kochana, tu Nikt Cię nie będzie wywałał, wierzę w to że sie postarasz regulaminu nie łamać... Daff jak się pojawi albo Katijo to na pewno przeniosą wątek... P.S. Sama widzisz że będzie ciężko ten rozkład zweryfikować - a nawet raczej nie będzie to możliwe... Wpadka - każdemu się zdarza...zapoznasz się z regulaminem, będziesz zakładać wątki zgodnie z nim - a My będziemy Ci pomagać w weryfikacji ... Pozdrawiam. ***ajjj...wróć - raczej Ci nie przeniosą - bo żeby dawać rozkłady na wzajemną trzeba mieć 100 postów...*** Edytowane 20 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN dodano ***...**** Cytuj
Geranium Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 Hm, a właściwie czemu ma być ciężko? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Dlaczego ? No po prostu - bo jak Ty możesz zweryfikować Jego reakcje ? Cytuj
Geranium Napisano 20 Lutego 2013 Autor Napisano 20 Lutego 2013 Nie zajmuję się długo tarotem, ale wydawało mi się, że jeśli można odczytać przyszłość i to całkiem szczegółowo, to niby dlaczego nie można by odczytać czyjejś reakcji na dane zdarzenie? :> To by mi wiele pomogło, bo zależy mi na X i jeśli ta reakcja byłaby zła, to wolę urwać znajomość z Y, stąd moje pytanie, bo samej ciężko mi podjąć decyzję, a absolutnie nie ma mowy o bezpośredniej rozmowie. Cytuj
Wrozbita_Oramin Napisano 20 Lutego 2013 Napisano 20 Lutego 2013 Nie zajmuję się długo tarotem, ale wydawało mi się, że jeśli można odczytać przyszłość i to całkiem szczegółowo, to niby dlaczego nie można by odczytać czyjejś reakcji na dane zdarzenie? :> To by mi wiele pomogło, bo zależy mi na X i jeśli ta reakcja byłaby zła, to wolę urwać znajomość z Y, stąd moje pytanie, bo samej ciężko mi podjąć decyzję, a absolutnie nie ma mowy o bezpośredniej rozmowie. Ależ mozesz zadać takie pytanie, ale poprostu w inenj części forum. Tylko o to chodzi. Cytuj
SacralNirvana Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 (edytowane) Ależ mozesz zadać takie pytanie, ale poprostu w inenj części forum. Tylko o to chodzi. W zasadzie nie do konca, gdyz ta "inna czesc" dostepna jest dla uzytkownikow powyzej 100 postow, takze dla autorki rozkladu na razie jest niedostepna, z tego, co wiem. Natomiast do Geranium... w regulaminie jest jasno okreslone, ze mozna wstawiac tylko rozklady, ktore sa weryfikowalne. Nie ma to byc gdybanie, czytanie komus w myslach itd. lecz cos, co ma realna szanse na weryfikacje w okreslonym czasie. Karty mozna uzywac w zasadzie do sprawdzania wszystkiego. Tu chodzi bardziej o etyke... i jeszcze jeden zacny powod. Dzial interpretacji rozkladow dziala na zasadzie szkolki, tu sie szlifujemy. Jak mamy to robic, jezeli nie ma weryfikacji naszych interpretacji? Proste... Edytowane 21 Lutego 2013 przez SacralNirvana dopisek Cytuj
Geranium Napisano 21 Lutego 2013 Autor Napisano 21 Lutego 2013 No macie rację, bardziej chciałam chyba pomóc sobie w decyzji niż się podzielić wiedzą Ach ja niesforna! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi