Gość madzia_k6 Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Rozkład na uczucia do końca czerwca b.r. Jestem sama co prada z byłym który tak średnio daje spokój.. 1. Stan obecny - 3 Kielichów Pozytywne myślenie, zabawa, flirty? 2. To co przed - Gwiazda + Giermek Buław Jakieś rozmowy dające zadowolenie, spełnienie 3. Sedno - 3 mieczy + Głupiec + 2 Kielichów I tu zaczynają się schody.. nie wiem czy interpretować to w sposób taki iż po zranieniu przyjdzie radośc i jakieś początki zakochania, czy że ktoś mnie zrani dotkliwie 4. Najbliższa przyszłość - 2 Mieczy + 10 Monet Stanę przed trudnym wyborem i lekiem jaki będzie temu towarzyszył, ale podejmę odpowiednią decyzję 5. Wynik - 5 mieczy + 3 Buław Jakieś kłamstwa wyjdą na jaw, nieuczciwość? Ogólnie od 3 pozycji mam problem z interpretacją.. Cytuj
Davisa Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Rozkład na uczucia do końca czerwca b.r. Jestem sama co prada z byłym który tak średnio daje spokój.. 1. Stan obecny - 3 Kielichów Pozytywne myślenie, zabawa, flirty? Dokładnie tak. Ja myślę, ze tu widać Twoją potrzebę zabawy, odreagowania, znalezienia jakiegoś wesołego towarzystwa. 2. To co przed - Gwiazda + Giermek Buław Jakieś rozmowy dające zadowolenie, spełnienie Tutaj szansa na zmianę otoczenia, zawarcie nowych znajomości przez internet 3. Sedno - 3 mieczy + Głupiec + 2 Kielichów I tu zaczynają się schody.. nie wiem czy interpretować to w sposób taki iż po zranieniu przyjdzie radośc i jakieś początki zakochania, czy że ktoś mnie zrani dotkliwie Tu wychodzi chyba Twój były - jakbys nie potrafiła się od niego uwolnić, zostawić za sobą przeszłości. Karty radzą odizolować się od niego, zerwać ograniczenia, bo one są tak naprawdę w Twoim umyśle. W efekcie pomoże Ci to spojrzeć z dystansem na problem, będzie większa szansa na podjęcie właściwej decyzji. 4. Najbliższa przyszłość - 2 Mieczy + 10 Monet Stanę przed trudnym wyborem i lekiem jaki będzie temu towarzyszył, ale podejmę odpowiednią decyzję Chyba dasz radę z tym byłym. Nie mam pomysłu na interpretację tutaj.. 5. Wynik - 5 mieczy + 3 Buław Jakieś kłamstwa wyjdą na jaw, nieuczciwość? Tu jakieś brzydkie zachowania "na do widzenia", jakaś chęć zemsty, odegrania się, jakiś szantaż Generalnie, do czerwca wszystko kręci się wokół "byłego". Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lutego 2013 Maestro Napisano 21 Lutego 2013 1. Stan obecny - 3 Kielichów beztroska,być może lada chwila zacznie się czas imprez,zabaw 2. To co przed - Gwiazda + Giermek Buław możliwe, że poznasz kogoś młodego, z kim się zabawisz,ale raczej na przygodę mi to wygląda 3. Sedno - 3 mieczy + Głupiec + 2 Kielichów tu jest jakaś zdrada,taka bezmyślna, na imprezie,pod wpływem chwili, jakbyś Ty się wkurzyła na tego swojego byłego i na złość jemu coś zrobiła 4. Najbliższa przyszłość - 2 Mieczy + 10 Monet nie bardzo będziesz wiedziała w jakim kierunku podążać 5. Wynik - 5 mieczy + 3 Buław wszystko mi się ułożyło w ten sposób, że komuś zrobisz na złość,ale nie osiągniesz celu w 100%, tylko pozostanie jakiś niesmak i trzeba będzie iśc przed siebie w poszukiwaniu czegoś nowego Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Jestem Wam wdzięczna za odpowiedzi. Zweryfikuję pod koniec czerwca Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi