Skocz do zawartości

Na uczucia..

Gość madzia_k6

Rekomendowane odpowiedzi

Gość madzia_k6
Napisano

Rozkład na uczucia do końca czerwca b.r. Jestem sama co prada z byłym który tak średnio daje spokój..

1. Stan obecny - 3 Kielichów

Pozytywne myślenie, zabawa, flirty?

2. To co przed - Gwiazda + Giermek Buław

Jakieś rozmowy dające zadowolenie, spełnienie

3. Sedno - 3 mieczy + Głupiec + 2 Kielichów

I tu zaczynają się schody.. nie wiem czy interpretować to w sposób taki iż po zranieniu przyjdzie radośc i jakieś początki zakochania, czy że ktoś mnie zrani dotkliwie

4. Najbliższa przyszłość - 2 Mieczy + 10 Monet

Stanę przed trudnym wyborem i lekiem jaki będzie temu towarzyszył, ale podejmę odpowiednią decyzję

5. Wynik - 5 mieczy + 3 Buław

Jakieś kłamstwa wyjdą na jaw, nieuczciwość?

Ogólnie od 3 pozycji mam problem z interpretacją..

Napisano

Rozkład na uczucia do końca czerwca b.r. Jestem sama co prada z byłym który tak średnio daje spokój..

Pozytywne myślenie, zabawa, flirty?

Dokładnie tak. Ja myślę, ze tu widać Twoją potrzebę zabawy, odreagowania, znalezienia jakiegoś wesołego towarzystwa.

Jakieś rozmowy dające zadowolenie, spełnienie

Tutaj szansa na zmianę otoczenia, zawarcie nowych znajomości przez internet

I tu zaczynają się schody.. nie wiem czy interpretować to w sposób taki iż po zranieniu przyjdzie radośc i jakieś początki zakochania, czy że ktoś mnie zrani dotkliwie

Tu wychodzi chyba Twój były - jakbys nie potrafiła się od niego uwolnić, zostawić za sobą przeszłości. Karty radzą odizolować się od niego, zerwać ograniczenia, bo one są tak naprawdę w Twoim umyśle. W efekcie pomoże Ci to spojrzeć z dystansem na problem, będzie większa szansa na podjęcie właściwej decyzji.

Stanę przed trudnym wyborem i lekiem jaki będzie temu towarzyszył, ale podejmę odpowiednią decyzję

Chyba dasz radę z tym byłym. Nie mam pomysłu na interpretację tutaj..

Jakieś kłamstwa wyjdą na jaw, nieuczciwość?

Tu jakieś brzydkie zachowania "na do widzenia", jakaś chęć zemsty, odegrania się, jakiś szantaż

Generalnie, do czerwca wszystko kręci się wokół "byłego".

• Maestro
Napisano

beztroska,być może lada chwila zacznie się czas imprez,zabaw

możliwe, że poznasz kogoś młodego, z kim się zabawisz,ale raczej na przygodę mi to wygląda

tu jest jakaś zdrada,taka bezmyślna, na imprezie,pod wpływem chwili, jakbyś Ty się wkurzyła na tego swojego byłego i na złość jemu coś zrobiła

nie bardzo będziesz wiedziała w jakim kierunku podążać

wszystko mi się ułożyło w ten sposób, że komuś zrobisz na złość,ale nie osiągniesz celu w 100%, tylko pozostanie jakiś niesmak i trzeba będzie iśc przed siebie w poszukiwaniu czegoś nowego

Gość madzia_k6
Napisano

Jestem Wam wdzięczna za odpowiedzi. :bukiet: Zweryfikuję pod koniec czerwca ;) Pozdrawiam