Maestro Inez2503 Napisano 21 Lutego 2013 Maestro Napisano 21 Lutego 2013 Rozkład do szybkiej weryfikacji;)) Kiedy zamieszczą plan zajęc na nowy semestr? Czekamy od ponad 2 tygodni... Odp. Król Denarów 3 denarów - jak zaplanują,chyba jeszcze nie wiedzą jak poukładać zajęcia, być może przeszkodą sa plany jakiegoś wykładowcy, ale chyba do 3 dni coś się pojawi okoliczności Król Mieczy paź kielichów 9 mieczy tu widać, że pewnie będę zmęczona już i zdenerwowana, pewnie wieczorem to odkryję Cytuj
Izabela123 Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 do tygodnia jak dla mnie, ale tez uwazam, ze jeszcze go nie ustalili ostatecznie jak jakis wykladowca wrocic (bo jest jakos niedostepny, to sie wtedy dogadaja i wywiesza, ale zdazysz sie swoje nadenerwowac) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 21 Lutego 2013 do tygodnia jak dla mnie, ale tez uwazam, ze jeszcze go nie ustalili ostateczniejak jakis wykladowca wrocic (bo jest jakos niedostepny, to sie wtedy dogadaja i wywiesza, ale zdazysz sie swoje nadenerwowac) Nadenerwuję się na pewno, nie tylko ja:) Cytuj
Kędry Napisano 21 Lutego 2013 Napisano 21 Lutego 2013 Rozkład do szybkiej weryfikacji;)) Kiedy zamieszczą plan zajęc na nowy semestr? Czekamy od ponad 2 tygodni... Odp. Król Denarów 3 denarów - jak zaplanują,chyba jeszcze nie wiedzą jak poukładać zajęcia, być może przeszkodą sa plany jakiegoś wykładowcy, ale chyba do 3 dni coś się pojawi okoliczności Król Mieczy paź kielichów 9 mieczy tu widać, że pewnie będę zmęczona już i zdenerwowana, pewnie wieczorem to odkryję Ktoś usilnie pracuje nad opracowaniem a w następstwie nad wywieszeniem harmonogramu - chociaż może to jeszce chwile potrwać ze względu na pewne przetasowania. Sądząc po 3 denarach wszyscy będą zadowoleni - chodzi o układ strukturalny jak i o czas jego wykazu. Tak ,że niedługo powinien zobaczyć światło dzienne. A okoliczności - chyba na uczelni zapoznasz się z nim - taki zawodowy grunt tu wychodzi. A co poza tym - w końcu pozbędziesz się nerwów z tym zwiazanych. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 21 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 21 Lutego 2013 Ktoś usilnie pracuje nad opracowaniem a w następstwie nad wywieszeniem harmonogramu - chociaż może to jeszce chwile potrwać ze względu na pewne przetasowania. Sądząc po 3 denarach wszyscy będą zadowoleni - chodzi o układ strukturalny jak i o czas jego wykazu. Tak ,że niedługo powinien zobaczyć światło dzienne.A okoliczności - chyba na uczelni zapoznasz się z nim - taki zawodowy grunt tu wychodzi. A co poza tym - w końcu pozbędziesz się nerwów z tym zwiazanych. Ma być na stronie internetowej,może jak wrócę po urlopie do pracy to wtedy go znajdę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 22 Lutego 2013 Plan podali dzisiaj..No,wkurzyłam się,bo mam więcej zajęć niż w semestrze zimowym;) Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Odp. Król Denarów 3 denarów - pracują nad nim okolicznosci - mysle, ze wyskakuja im jakieś niespodziewane rzeczy, które musza uwzględnic w planie - czasami wykladowcom cos nie pasuje itp. albo rzeczywiscie Twoje nerwy wyszły ..... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 22 Lutego 2013 Odp. Król Denarów 3 denarów - pracują nad nim okolicznosci - mysle, ze wyskakuja im jakieś niespodziewane rzeczy, które musza uwzględnic w planie - czasami wykladowcom cos nie pasuje itp. albo rzeczywiscie Twoje nerwy wyszły ..... Tak popracowali, że mnie (i nie tylko:lol:) szlag trafił W czerwcu mam zajęcia co tydzień.Rewelacja:))) Cytuj
Gość gość5 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Tak popracowali, że mnie (i nie tylko:lol:) szlag trafił W czerwcu mam zajęcia co tydzień.Rewelacja:))) to rzeczywiscie, ze cisnienie zwyzkuje w takich sytuacjach .... ale nawet sie nie obejrzysz jak semestr sie skonczy- Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Maestro Napisano 22 Lutego 2013 to rzeczywiscie, ze cisnienie zwyzkuje w takich sytuacjach .... ale nawet sie nie obejrzysz jak semestr sie skonczy- Wiem,wiem po tym semestrze już końcówka;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi