duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Czy się odezwie dzisiaj? As buław Tak, powinien się odezwać Jeśli odezwie, to w jakiej sprawie? 4 buławy walet buław diabeł=Mag Chyba będzie myślał o jakimś zbliżeniu, może spotkaniu Proszę o Wasze interpretacje. Pozdrawiam Cytuj
Caliel Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Uważam, że nie to miejsce na pytanie. Powinno byc we wzajemnej interpretacji, jako ze uwazam to za sprzeczne z regulaminem Cytuj
duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 Uważam, że nie to miejsce na pytanie.Powinno byc we wzajemnej interpretacji, jako ze uwazam to za sprzeczne z regulaminem nie zgadzam sie z tym. Jest wiele tutaj zadawanych takich pytan. Poza tym pytanie jest weryfikowalne. Cytuj
Caliel Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 No lepiej dla Ciebie by bylo weryfikowalne Cytuj
alathea Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) oj, czepiacie sie kolego Solar 1. sytuacja zero - jedynkowa albo zadzwoni albo nie (chyba, ze pusci tylko sygnal - no, ale i tak dzwonek bedzie ) 2. jesli zadzwoni - to bedzie mozna zweryfikowac temat rozmowy ? edit ad.1. as to proba kontaktu, oby udana - -nie ma nic po asie dociagnietego 2. nie mam pojecia, co Was laczy - moze to byc rozmowa o ludzaich, sprawach firmy (jesli razem pracujecie) - a moze jakies zaproszenie na kawe/spotkanie? (na mocna, czarną kawe, bo Diabel ) Edytowane 22 Lutego 2013 przez alathea Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Maestro Napisano 22 Lutego 2013 Odezwie sie szybko, do jednego, dwóch dni,będzie chciał się spotkać w weekend. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Maestro Napisano 22 Lutego 2013 (edytowane) No lepiej dla Ciebie by bylo weryfikowalne Coś Ty taki ostry? A tak dobrze Ci z oczu patrzy... Edytowane 22 Lutego 2013 przez Inez2503 1 Cytuj
duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 editad.1. as to proba kontaktu, oby udana - -nie ma nic po asie dociagnietego 2. nie mam pojecia, co Was laczy - moze to byc rozmowa o ludzaich, sprawach firmy (jesli razem pracujecie) - a moze jakies zaproszenie na kawe/spotkanie? (na mocna, czarną kawe, bo Diabel ) no ciągnoie nas do siebie mocno ale i trochę też współpracujemy razem Cytuj
melyss Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 no to tylko as .... może więc tylko będzie chciał się odezwać , ma taki plan / walet to słomiany ogień / Może dowiesz się, że chciał, że miał taką propozycję na spotkanie. Cytuj
Caliel Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Ale ja wcale nie jestem ostry hehe tylko szkoda by bylo usuniecia watka w arzie czego Prawda, DUo? a co do kart to mysle ze raczej chcialby, ale bedzie utrzymywal obecna postawe... a ak sie odezwie to pewnie z zaproszeniem gdzies;) Cytuj
duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 oj, czepiacie sie kolego Solar 1. sytuacja zero - jedynkowa albo zadzwoni albo nie (chyba, ze pusci tylko sygnal - no, ale i tak dzwonek bedzie ) 2. jesli zadzwoni - to bedzie mozna zweryfikowac temat rozmowy ? edit ad.1. as to proba kontaktu, oby udana - -nie ma nic po asie dociagnietego 2. nie mam pojecia, co Was laczy - moze to byc rozmowa o ludzaich, sprawach firmy (jesli razem pracujecie) - a moze jakies zaproszenie na kawe/spotkanie? (na mocna, czarną kawe, bo Diabel ) Weryfikacja: No i pan zadzwonił Rozmowa dotyczyła PIT-ów jego mamy, taty i jego, czy bym nie rozliczyła... pogrubioną czcionką zaznaczyłam to co się zgodziło. Tylko zastanawia mnie ten diabeł i mag na końcu. Rozmowa była bardziej oficjalna niż ciepła. Może myśli miał nieczyste Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Maestro Napisano 22 Lutego 2013 Weryfikacja:No i pan zadzwonił Rozmowa dotyczyła PIT-ów jego mamy, taty i jego, czy bym nie rozliczyła... pogrubioną czcionką zaznaczyłam to co się zgodziło. Tylko zastanawia mnie ten diabeł i mag na końcu. Rozmowa była bardziej oficjalna niż ciepła. Może myśli miał nieczyste To może te pity były były tylko pretekstem, bo karty takie mocno ....romansowo - przygodowe... Cytuj
alathea Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 a jak masz dostac te pity? trzeba bedzie sie spotkac ? jakbym chciala sobie zazartowac, to bym powiedziala, ze chce Cie przedsatwic mamie i tacie (przez pity hehe) Cytuj
duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 a jak masz dostac te pity? trzeba bedzie sie spotkac ? jakbym chciala sobie zazartowac, to bym powiedziala, ze chce Cie przedsatwic mamie i tacie (przez pity hehe) nie przyszło mi to do głowy, że może chce mnie przedstawić swojej rodzinie. Nie jesteśmy jeszcze tak blisko ze sobą hehehe Cytuj
alathea Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 no, zartuje sobie ale te karty takie wymowne 4 kije - to czekajacy na Ciebie ludzie, Walecik kijow - rozmowy Diabel mowi o tym, ze te pity to pretekst do czegos Mag (pan) dziala Cytuj
duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Autor Napisano 22 Lutego 2013 no ten diabeł to pretekst... w tym tygodniu była kłótnia między nami..teraz znowu chce się zbliżyć..ale ja niezbyt łaskawa dla niego w tym tygodniu Cytuj
alathea Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 to dobrze, ze tydzien ma sie juz ku koncowi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi