SacralNirvana Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 0-Początek -Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec Wiec jestem otwarta na to, co mnie spotka, potrafie dawac i teraz tylko jeszcze zaczac przyjmowac. Czego mi brak to upartosci w darzeniu do celu. Takiego skoncentrowania na tym, co moje i nie rozpraszania sie na niewazne sprawy. 1-Moje najmocniejsze atrybuty -Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel W 8 Mieczach widac jeszcze pewne blokady, ktore gdzies tam mnie utrzymuja w tym samym punkcie, ale tez umiejetnosc ich omijania, ewentualnie wychodzenia poza nie. W 8 Mieczach mogla sie tez pokazac umiejetnosc przyswajania przeze mnie duzych ilosci informacji. Czego musze sie wystrzegac, co w sobie zwalczyc? Moze ulegania namietnosciom, ale moze tez chodzi o leki i umniejszanie sobie, wlasnie to, co moze mnie blokowac, aby wejsc na droge decyzji prosto z serca (15=1+5=6 - VI Kochankowie). 2-Duchowość -Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet Jestem przede wszystkim zrownowazona osoba. Umiem pogodzic rozne przeciwienstwa. Zadbac o ten zloty srodek, jak ten trzeci kij pomiedzy tymi dwoma kijami. Takze ogolnie harmonijna osobowosc, spokojna, i tak chyba dzialam na innych. Co powinnam ukryc przed swiatem? Nie wiem... Paz Monet to takze potrzeba bliskosci, w tym fizycznej, ale takze ciagla nauka. Nie wiem. Ze tesknie za cieplem, ze jestem delikatna istotka, ktora potrzebuje bliskosci drugiego czlowieka? Chodzi tu takze o fizyczna bliskosc, cieplo. Czy tez, ze ciagle sie ucze, ze nie jestem na koncu mojej drogi, ze ciagle jestem w drodze i ciagle zdobywam wiedze. 3-Kobiecy pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa W Rycerzu Monet widac moje cieplo, taka zmyslowosc, temperament cieply, aczkolwiek ciezki. Na etapie budzenia sie na nowo. Jestem takze bardzo cierpliwa, wytrwala, konsekwentna. Natomiast negatywnie wyszlam w Cesarzowej. Potrafie byc zbyt egocentryczna i skupic sie zbytnio na sobie. 4-Męski pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw W Paziu Mieczy wyszlam zapewne, poniewaz mozna ze mna rozsadnie porozmawiac. Zreszta wlasnie mezczyzni bardzo lubia ze mna rozmawiac, tak ze mam wiecej znajomych mezczyzn, z ktorymi rozmawiam (zarowno w realu jak i w necie) niz kobiet. Natomiast 2 Bulaw wskazuje czasem na moja cholerycznosc i zbytnie "hej do przodu", chec postawienia tez na swoim (ogien i ogien, agresywna dosc energia, ktora mozna tez odpowiednio ukierunkowac, ale ogolnie potrafi tez byc zbyt egocentryczna i ukierunkowana na "ja! moje!). 5-Autorytet -W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow Tak skojarzylo mi sie, ze moglabym doradzac ludziom, ktorzy potrzebuja porady w stylu "co zrobic dalej? co jest moim najwiekszym atutem?" takie poradnictwo: zyciowe, moze zawodowe, uczuciowe. Ogolnie towarzyszenie ludziom w ich przemianach zyciowych i wskazywanie kierunku, ktory pomoglby im odnalesc najbardziej wlasciwa dla nich droge. Teraźniejszość 6-Dylemat -Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy Odcinam sie od czegos konkretnie. Przeszlosc zostawiam za soba. Moze tez chodzic o podroz do PL latem. 7-Kierunek -Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy Chwilowo zaden. Najpierw musze jeszcze pare spraw uporzadkowac, zeby moc ruszyc do przodu. 8-Moc -Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Tu wyszlo ciekawie. Madrosc w Kole Fortuny. Mozliwe, zeby siegnac po to, czego nauczyl mnie do tej pory los, co dal mi, czego doswiadczylam i zrobic z tego najlepsze, co sie da. 9-Mądrość -Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow Widzac swiat takim, jaki jest. Pozbywajac sie zludzen i iluzji. Budzac sie. Przebudzenie. Przyszłość 10-Los -Jakie niespodzianki czekają na moje drodze? Paz Bulaw Nie wiem. Jakis romans? Cos widac, ze sie zadzieje, ruszy ostro do przodu. Mozliwe, ze uwolnienie sie takze z dotychczasowych ram, sposobu myslenia. 11-Kara i Nagroda -Na co zasługuje? Czego nie uda mi się uniknąć? XIII Smierc + 8 Bulaw ---> suma XXI Swiat, suma HB XXI Swiat i III Cesarzowa Smierci starego i rozpoczecia nowego. Widac, ze tu cos sie zadzieje, konkretnie i szybko. 12-Oczekiwanie -Na co musisz cierpliwie czekać, aby móc iść dalej? Krol Bulaw Tu zaznaczaja sie dzialania ze strony mezczyzny. Czyli na mezcyzne jakiegos. Hmm... 13-Zmiana -Co będzie trzeba porzucić na swojej drodze? Krol Mieczy Mieczowy. To chyba maz. Wedle rozwodu. 14-Harmonia -Co da mi poczucie równowagi? 3 Monet + Krolowa Mieczy ---> suma XXI Swiat; suma HB III Cesarzowa Tu chyba moje dzieci (3 Monety, cory), ja jako rozwodka i ogolnie nasz swiat, odnalezienie sie w nim. No i zadowolenie widac w tej Cesarzowej. 15-Pokusa -Czego muszę się wystrzegać? 6 Monet Przestac odstawiac charytatywe i wiecznie pomagac nie otrzymujac nic w zamian. 16-Kryzys -Jakie nagłe przeszkody pojawią się na mojej drodze? 7 Bulaw Tu moze pojawic sie jakas osoba, ktora swoja zazdroscia bedzie chciala namieszac i naszkodzic. 17-Nadzieja -Co mi wskaże kierunek dalszej podróży? 6 Bulaw Bede oceniala kierunek po skutecznosci swoich dzialan i stopniu zadowolenia, jaki beda mi one przynosic. 18-Tajemnica -Czego nie będzie widać, a co będę musiała dostrzec? V Papiez + 2 Mieczy ---> suma VII Rydwan; suma HB VII Rydwan Tu nie mam pojecia. W Papiezu... maz? Blokada jakas. Tego akurat zupelnie nie czuje. 19-Optymizm -Co na mojej drodze da mi nową energię? 8 Kielichow Rozstanie ze starym i wyruszenie na nowe. 20-Transformacja -Co się we mnie zmieni po przejściu tej drogi? 9 Kielichow Bede po prostu szczesliwa, ulozona i spelniona. 21-Koniec Podróży -Co jest moim celem? As Kielichow + 8 Monet ---> suma VII Rydwan; suma HB IX Eremita Tu za bardzo nie rozumiem. Widac szanse na cos, moze na spelnienie uczuciowe i konkretne kroki w tym kierunku (8 Monet). Suma Rydwan... wiec dzialania, moze cos nowego. Eremita w HB to zawsze wskazowka co robic... tu konkretnie - byc w zgodzie ze soba i szukac swojego szczescia, kierowac sie przede wszystkim swoim dobrem. Dlugi rozklad, za kazda interpretacje bede bardzo wdzieczna. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Maestro Napisano 22 Lutego 2013 0-Początek -Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec Masz serce na dłoni,jesteś ufna,otwarta,pogodna,liczysz na to, że inni też tacy będą, brakuje Ci chyba spokoju, wyciszenia, takiego momentu, chwili,gdy pobędziesz sama ze sobą,tego potrzebujesz 1-Moje najmocniejsze atrybuty -Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel Może Ci pomóc umiejętność ograniczania się od tego, co nie jest dla Ciebie dobre, korzystne, pewnego rodzaju nieufność..a zwalczyć poiwnnaś wszelkie pokusy i nadmierną ciekawośc, nie wszystko jest dla nas dobre:) 2-Duchowość -Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet Twój cenny dar : dalekowzroczność, umiejętność patrzenia przed siebie,umiejętność obserwacji i umiejętność reagowania i przejmowania inicjatywy, co powinnaś ukryć? Może to, że wszystko traktujesz jako kolejne doświadczenie i cały czas jesteś ciekawa co jest za rogiem,że chciałabyś osiągnąć więcej, że nie osiądziesz w jednym miejscu 3-Kobiecy pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa Jestes wierna,przyjazna innym i życzliwa,ale też jak piszesz egocentryczna i skupiona niekiedy zbytnio na sobie (e tam,jak każda z nas;)) 4-Męski pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw dociekliwość, chęć uczenia się, ciekawość świata, negacją jest bierność niekiedy,albo takie stanie na rozdrożu,albo też chwytanie sie kilku rzeczy naraz 5-Autorytet -W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow możesz zmuszać ich do realnego patrzenia na rzeczywistość, do nauczenia się podejmowania decyzji, po uprzednim przemyśleniu, a kiedy jesteś zbyt pewna siebie? Chyba, gdy ich pocieszasz,gdy dajesz nadzieję,wtedy jesteś pewna tego,że dobrze robisz.. Teraźniejszość 6-Dylemat -Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy Jak nic szykuje się nowy etap zycia,pewnie i podróż, o której wspominasz 7-Kierunek -Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy Najpierw wszystko przemyśl,prześpij się, jak to mówią, z problemem:) 8-Moc -Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Los Ci to ześle,wtedy gdy uzna,ze akurat teraz jest to Tobie potrzebne, to beda takie nagłe impulsy i wtedy będziesz wiedziała, że to ten moment 9-Mądrość -Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow Patrząc realnie na rzeczywistość, a także powinnas oczyścic się z zadawnionych smutków i poczucia krzywdy, o ile coś takiego tkwi w Tobie Przyszłość 10-Los -Jakie niespodzianki czekają na mojej drodze? Paz Bulaw przygoda miłosna Ciebie czeka:)) 11-Kara i Nagroda -Na co zasługuje? Czego nie uda mi się uniknąć? XIII Smierc + 8 Bulaw ---> suma XXI Swiat, suma HB XXI Swiat i III Cesarzowa Nie uda Ci się uniknąc zmian,które wiszą w powietrzu i lada chwila je odczujesz:) 12-Oczekiwanie -Na co musisz cierpliwie czekać, aby móc iść dalej? Krol Bulaw Na odpowiedniego,dojrzałego faceta, który będzie umiał pokierować umiejętnie wszystkim...Przedsiębiorczego, kreatywnego,energicznego przystojniaka:) 13-Zmiana -Co będzie trzeba porzucić na swojej drodze? Krol Mieczy Jak mówisz: męża:) 14-Harmonia -Co da mi poczucie równowagi? 3 Monet + Krolowa Mieczy ---> suma XXI Swiat; suma HB III Cesarzowa poczucie odcięcia się od męża i nowe znajomości 15-Pokusa -Czego muszę się wystrzegać? 6 Monet Nie dawaj wiecej aniżeli sama otrzymasz, nie bądź zbyt szczodra:) 16-Kryzys -Jakie nagłe przeszkody pojawią się na mojej drodze? 7 Bulaw Może być zazdrośnik, jak mówisz, lub zazdrośnica,w każdym razie jakieś nerwy 17-Nadzieja -Co mi wskaże kierunek dalszej podróży? 6 Bulaw Fakt, że osiągasz sukcesy, że czujesz, iż droga jest dobra, bo TY się świetnie w tym wszystkim czujesz:) 18-Tajemnica -Czego nie będzie widać, a co będę musiała dostrzec? V Papiez + 2 Mieczy ---> suma VII Rydwan; suma HB VII Rydwan Blokada wynikająca z tego co w Tobie, z jakichś zasad głeboko zakorzenionych, z zasad wpojonych w domu,wyniesionych z domu 19-Optymizm -Co na mojej drodze da mi nową energię? 8 Kielichow Spojrzenie przed siebie w nowym kierunku:) 20-Transformacja -Co się we mnie zmieni po przejściu tej drogi? 9 Kielichow Będziesz zadowolona z siebie i szczęśliwa:) 21-Koniec Podróży -Co jest moim celem? As Kielichow + 8 Monet ---> suma VII Rydwan; suma HB IX Eremita Praca nad sobą, nad swoim rozwojem, to jest dla Ciebie najważniejsze:) Chaotycznie,ale syn gra w piłkę na x-boxie i pisałam wśród zgiełku, wsród gwizdków sędziowskich, wsród okrzyków piłkarzy..jednoczesnie od czasu do czasu pokrzykując na smarka:lol: 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 0-Początek -Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow ~ jesteś osobą przyjazną i empatyczną - zainteresowaną drugim człowiekim i wewnętrznie otwartą na to aby wysłuchać...podzielić się...pomóc... -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec ~ myśle że zdecydowania w działaniu...teraz jest dobry moment na to abyś po uprzednim przemyśleniu wymiotła ze swego życia wszelkie "śmiecie" i uwolniła się od tego co Cię hamuje ~ powinnaś dokonać zmian, spójrz na swoje życie pod innym kątem... 1-Moje najmocniejsze atrybuty -Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy ~ zapobiegliwość oraz przezorność...i umiejętność dokonania rozrachunku z samą sobą... -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel ~ stereotypowe myślenie które zniewala, ogranicza i utrudnia...oraz wszelkie pokusy... 2-Duchowość -Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw ~ uczciwość - czystość Twoich intencji oraz to że w życiu kierujesz się nie tylko odwagą, ale patrzysz też na umysł, uczucia i emocje... -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet ~ swoją wrażliwość - bo mogą się znaleźć i tacy - którzy zechcą ją wykorzystać... 3-Kobiecy pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet ~ zaradność i rozwaga... -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa ~ myśle że chodzi tutaj o to że bywasz zaborcza i czasem po prostu lubisz dominować, czasem też - miewasz dość wysokie wymagania (też tak miewam )... 4-Męski pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy ~ bardzo dobre zarządzanie materią... -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw ~ stanie w progu i zastanawianie się ~ wejść nie wejść - wahania i rozterki... 5-Autorytet -W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa ~ możesz pokazywać im racjonalne rozwiązania dla ich trudnych sytuacji, problemów - możesz pomagać innym w dokonywaniu zmian, rozmawiając z Nimi wskazywać kierunek jakim powinni podążać by osiągnąć to co dla Nich właściwe... -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow ~ jesteś typem osoby dla której bardzo istotny jest klimat emocjonalny - wobec tego myślę że czasem pod wpływem pochlebstw, komplementów, zyskujesz tak dużą pewność siebie że może gdzieś się zatracać umiejętność chłodnej oceny sytuacji... Teraźniejszość 6-Dylemat -Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy ~ no myślę że tu chodzi właśnie o jakieś decyzje/wybory dotyczące podróży, ale - niekoniecznie musi chodzić o podróż po świecie ale też o tę do własnego JA - być może stoisz przed doknonaniem wyboru który definitywnie zamknie jakiś rozdział Twojego życia... 7-Kierunek -Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy ~ zakończyć trudne/stresujące sytuacje - wycofaj się z nich... 8-Moc -Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Z odwagą i determinacją pokonując przeciwności Losu - realizując swoje plany ~ mnie np. bardzo takie coś wzmacnia, daje siłę napędową do kolejnych działań, do zmierzenia się z "trudnościami"... 9-Mądrość -Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow ~ uświadamiając sobie że cokolwiek stracimy, zawsze jest coś od - czego i dla - czego można zacząć budować coś nowego...nie przykuwając swojej uwagi do przeszłości ale w sposób świadomy kreując swoją przyszłość... Przyszłość 10-Los -Jakie niespodzianki czekają na moje drodze? Paz Bulaw ~ młodszy Partner, albo...Dzieckooo ... 11-Kara i Nagroda -Na co zasługuje? Czego nie uda mi się uniknąć? XIII Smierc + 8 Bulaw ---> suma XXI Swiat, suma HB XXI Swiat i III Cesarzowa ~ podróż za granicę...ale też dość szybkie rozwiązanie Twoich problemów...no i widać tutaj też jeszcze powodzenie u płci przeciwnej, jeśli "szukasz" Partnera to nadchodzi dla Ciebie dobry okres w tym temacie - zacznie się od Romansu... 12-Oczekiwanie -Na co musisz cierpliwie czekać, aby móc iść dalej? Krol Bulaw ~ może i na Mężczyznę...ale ja upatruję tutaj sukcesu w sprawach zawodowych czy też osobistych, w sensie że musisz "coś" osiągnąć by móc iść dalej, może to być uznanie w pracy, czy też zakończenie czegoś w życiu prywatnym co Cię męczy i trzyma w miejscu... 13-Zmiana -Co będzie trzeba porzucić na swojej drodze? Krol Mieczy ~ tak, moja pierwsza myśl - Męża, faceta z którym fizycznie jesteście w oddaleniu... 14-Harmonia -Co da mi poczucie równowagi? 3 Monet + Krolowa Mieczy ---> suma XXI Swiat; suma HB III Cesarzowa ~ wypełnienie "zadania" do końca - czyli uzyskanie Rozwodu... 15-Pokusa -Czego muszę się wystrzegać? 6 Monet ~ ja uważam że wchodzenia w zbyt bliskie relacje z Mężem, nie dopuszczaj Go zbyt blisko siebie, nie spoufalaj się z Nim...3maj dystans.. 16-Kryzys -Jakie nagłe przeszkody pojawią się na mojej drodze? 7 Bulaw ~ ja tutaj widzę po prostu że pojawią się trudności którym Ty sama będziesz musiała sprostać... 17-Nadzieja -Co mi wskaże kierunek dalszej podróży? 6 Bulaw Zwycięstwo - czyli np, może tutaj chodzić o Rozwód właśnie - że to będzie takim Twoim "sukcesem" który nada kierunek dalszemu Twojemu życiu...da ooogromną satysfakcję - będzie co świętować... 18-Tajemnica -Czego nie będzie widać, a co będę musiała dostrzec? V Papiez + 2 Mieczy ---> suma VII Rydwan; suma HB VII Rydwan ~ że nieco "zawisłaś", że przez swoje Małżeństwo nie wprowadzałaś zmian w swoim życiu, nie widziałaś drogi na przód, obawiałaś się wchodzić w nowe - nadejdzie czas by to dostrzec że pozostawiłaś sprawy swojemu własnemu biegowi - i że musisz ukierunkowywać je i realizować zgodnie z własnymi oczekiwaniami.... 19-Optymizm -Co na mojej drodze da mi nową energię? 8 Kielichow[/B] ~ uwolnienie się od trudnej przeszłości... 20-Transformacja -Co się we mnie zmieni po przejściu tej drogi? 9 Kielichow ~ będziesz zadowolona bo uzyskasz to czego chciałaś...będziesz się radować i korzystać z życia... 21-Koniec Podróży -Co jest moim celem? As Kielichow + 8 Monet ---> suma VII Rydwan; suma HB IX Eremita Związek stabilny i szczęśliwy - taki któremu nic nie zagraża...nie chcesz być sama... Cytuj
Kędry Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 0-Początek -Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec Rozpoczynasz nową przygodę, masz może trochę zbyt wyidealizowane plany. Jesteś otwarta na przyjmowanie i dawanie - taka zrównoważona wymiana energii. Entuzajmu Ci nie brakuje. Musisz jednak wszystko dobrze rozplanować, rozłożyć siły, cierpliwie realizować swoje zamierzenia. Spokój i rowaga będą Twoimi sprzymierzeńcami. 1-Moje najmocniejsze atrybuty -Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel Przeciwności losu Cię nie zrażają – chociaż czasami możesz poczuć się jak w klatce – to jednak masz świadmość, że jest to chwilowe „uwięzinie” w problemach, które ma Cię czegoś nauczyć. Musisz wyzbywać się ograniczeń – zmieniać niegatywne wzorce myślowe, które powodują podcianie skrzydeł na własne życzenie. Nie pozwól nikomu siebie ograniczać – ale przede wszystkim NIE OGRANICZAJ SAMA SIEBIE- Twoim prawem jako istoty duchowej jest życie w W WOLNOŚCI – cokolwiek ona dla Ciebie znaczy. 2-Duchowość -Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet Bardzo bogata duchowość – umiesz przenikać płaszczyzny, łączyć pierwiastki w harmniją całość. Potrafisz czerpać wiedzę i siłę duchową z pozaziemskich źródeł energii. Ciągle odkrywasz uśpione dotychczas rejony swojej psychiki – pobuszasz je do życia – systematycznie wzrasta Twoja samoświadomość. A w Paziu monet – najzwyklej po ludzku chcesz ukryć, że czasami chciałabyć poczuć się „jak dziecko” - przytulić do kogoś, poczuć oparcie w kimś. Męczy Cię czasami bycie taką silną, samodzielną kobietą. Inna opcja – mniej prawodopodobna – ukrywasz swoje ustawiczne samokształcenie, a jeśli już to związane z różnymi metodami dywinacyjnymi. 3-Kobiecy pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa Jesteś bardzo zaradną osobą umiesz zatroszczyć się o swoich najbliższych zapewnić im dostatni byt . Twardo stąpasz po ziemi – jesteś opanowana, działasz z dobrze opracowanastrategią. Negatywne cechy – może jesteś czasami zaborcza, za bardzo „matkujesz” 4-Męski pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw Masz bardzo logiczny sposób prowadzenia rozmowy – wyrażasz w sposób bezpośredni i czytelny swoje myśli i poglądy - dla Ciebie liczy się konkret – nie będziesz rozprawiać o niczym - taki trochę męski styl reprezentujesz. A w 2 buław jesteś czasami osobą porywczą i zbyt dynamiczną. Czasami twarzyszy Ci lęk, czy dobrze wywiązujesz się ze swoich zobowiązań - a co za tym idzie czy nie skompromitujesz się przed otoczeniem. Działaj z rozwagą, a staniesz się autorytetem w niejednej dziedzinie. 5-Autorytet -W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow Masz gruntowną wiedzę, jej ogromny potencjał drzemie w Twoim wnęterzu – możesz służyć innym fachowa poradą w trudnych chwilach, w momentech transformacji i zawirowań życiowych. A wiesz jak to robić - cesarzowa jest doświadczoną kobietą, wszechstronną i bardzo płodną – jej spiżarnia jest obfita – nic tylko się dzielić, a bogactwa przybędzie. Pomaganie innym na różnych płaszczyznach może Ci również przynieść spełnienie Teraźniejszość 6-Dylemat -Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy Tak – zgadza się, odcinasz się całowicie od dotychczasowego życia i w sensie dosłownym i przenośnym . Może rozważasz powrót do PL. Jeśli chodzi o odcięcie się od starego modelu życia – to zrobisz to bez wahania – jednym pociagnięciem miecza, pragniesz dosiegnąć nieznanego brzegu. Odwagi!!! 7-Kierunek -Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy Dobrze przemyśleć strategię działania, zaplanować wszystko z rozmysłem i perspektywicznie, uporządkować przestrzeń wokół siebie, zrobić miejsce na nowe, wtedy konkretnie zadziałać 8-Moc -Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Moc jest w Tobie, wiesz o tym dobrze, potrafisz wykorzystać sprzyjajacy Ci los, masz świadomość, że nie zawsze jest pod górkę, że w pewnym momencie życia koło musi się przechylić na korzyść pytającego. 9-Mądrość -Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow Wchodząc głęboko we własne wnętrze ,poznajemy własne ograniczenia, które skutecznie utrudniają podjęcie dalszych decyzji. Trzeba zmierzyć się z tym co boli, „przepracować” wszystkie negatywne emocje, a wtedy otworzymy sobie bramę do lepszej przyszłości. To co umarło, ma szansę odrodzić się w nowej jakości. Mądość jest w Tobie, w Twojej duszy – twoim zadaniem jest do niej dotrzeć i z niej skorzystać. Przyszłość 10-Los -Jakie niespodzianki czekają na moje drodze? Paz Bulaw W sferze uczuć – jak najbardziej możliwy jakiś flircik, takie preludium przed prawdziwym uczuciem . A co poza tym - będziesz bardzo zaangażowana w kreowanie swojej nowej przyszłości – uważaj na nadmierne „spalanie się” - nie ekspolatuj energii w sprawach, które nie są warte Twoich zabiegów. 11-Kara i Nagroda -Na co zasługuje? Czego nie uda mi się uniknąć? XIII Smierc + 8 Bulaw ---> suma XXI Swiat, suma HB XXI Swiat i III Cesarzowa Oczywiście, że spotka Cię nagroda, po całkowitej metamorfozie życia w końcu staniesz się kobietą spełnianą w każdym calu. Poczujesz, że wreszcie znalazłaś swoją bezpieczną przystań (niewykluczone, że stanie się to za granicą). Zmiany będą gruntowne- ograniczenia znikną a świat stanie otworem w całej swej okazałości i to w niedługim czasie. 12-Oczekiwanie -Na co musisz cierpliwie czekać, aby móc iść dalej? Krol Bulaw Ognisty, energiczny Pan zaznaczy swoją obecność – to będzie ktoś – kto wie jak rozpalić zmysły... Może mocno zaznaczyć się w Twoim życiu 13-Zmiana -Co będzie trzeba porzucić na swojej drodze? Krol Mieczy Pozostawisz za sobą swojego byłego Pana- człowieka wyrachowanego, starajacego się dominować, chłodnego 14-Harmonia -Co da mi poczucie równowagi? 3 Monet + Krolowa Mieczy ---> suma XXI Swiat; suma HB III Cesarzowa Znalezienie swojego nowego miejsca w życiu – świat spełni Twoje oczekiwania i zamiary – poczujesz się spełnioną osobą. Przystań będzie szczęśliwa dla Was 15-Pokusa -Czego muszę się wystrzegać? 6 Monet Musisz w swoim życiu wprowdzić równowagę, za każdą pracę powinno się otrzymywać zapłatę (niekoniecznie w formie materialnej), inaczej nie zachowasz równowagi energetycznej i do tego ta karta Cię namawia. 16-Kryzys -Jakie nagłe przeszkody pojawią się na mojej drodze? 7 Bulaw Uważaj na otoczenie – nie każdy jest Ci życzliwy, chociaż na pierwszy rzut oka zdaje się być inaczej. Poza tym nie walcz z wiatrakami – nie zmieniaj świata na siłę. 17-Nadzieja -Co mi wskaże kierunek dalszej podróży? 6 Bulaw Rozwiązanie dotychczasowych problemów otworzy Ci drogę do dalszej podróży. Działaj odważnie, dzięki temu pokonasz to co Cię skutecznie blokuje 18-Tajemnica -Czego nie będzie widać, a co będę musiała dostrzec? V Papiez + 2 Mieczy ---> suma VII Rydwan; suma HB VII Rydwan Musisz mieć świadomosć, że zmiany muszą się opierać na konkretnych zasadach moralnych, nie można nikogo krzywdzić torując sobie drogę do zmian. Wszystkie nieporozumienia wyjaśniać w zalążku – postawić na szczerość. 19-Optymizm -Co na mojej drodze da mi nową energię? 8 Kielichow Zostaiwć za sobą to co było – to co bolało, wyruszyć w nowe... 20-Transformacja -Co się we mnie zmieni po przejściu tej drogi? 9 Kielichow Będziesz szczęśliwa, poczujesz spełnienie – będziesz miała przeświadczenie, że los Ci sprzyja. Poczujesz się prawdziwą cząstką Wszechświata. 21-Koniec Podróży -Co jest moim celem? As Kielichow + 8 Monet ---> suma VII Rydwan; suma HB IX Eremita Zawsze trzeba być sobą, nie udawać osoby, którą się nie jest. Rozwijać swoje talenty – dążyć do zmian i mieć poczucie, że nic nie jest nam dane na zawsze. Życie -to szkoła, w której szlifujemy swój los i tylko od nas zależy, czy dojdziemy do doskonałości na miarę ludzką – pentagram na monecie z 8 monet. 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) Dlugi rozklad, duzo wysilku i pracy w to wlozylyscie kobitki. Postaram sie wiem odniesc do tego, co napisalyscie i odpowiednio zweryfikowac. Na tyle, na ile tego typu rozklady weryfikowac mozna. Wiec... ___ ___ ___ ___ ___ ___ Inez... 0-Początek-Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec Masz serce na dłoni,jesteś ufna,otwarta,pogodna,liczysz na to, że inni też tacy będą, brakuje Ci chyba spokoju, wyciszenia, takiego momentu, chwili,gdy pobędziesz sama ze sobą,tego potrzebujesz Wszystko sie zgadza. Rzeczywiscie oceniam ludzi przez pryzmat siebie, ogolnie to, co wyzej i czesto jestem zdziwiona (zawsze i zawsze znowu... ) jak dostaje z powrotem co innego. Z tym spokojem tez prawda. Brak mi czasu dla siebie, tzn. takiego wylacznie dla siebie. Od czasu do czasu kazdy tego potrzebuje. U mnie to sprawa deficytowa. 1-Moje najmocniejsze atrybuty-Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel Może Ci pomóc umiejętność ograniczania się od tego, co nie jest dla Ciebie dobre, korzystne, pewnego rodzaju nieufność..a zwalczyć poiwnnaś wszelkie pokusy i nadmierną ciekawośc, nie wszystko jest dla nas dobre:) Fakt, ze jestem zbyt ciekawska i zbyt latwo ulegam pokusom. Ogolnie lubie eksperymentowac i ciekawosc moja czesto jest wieksza od leku przed nieznanym. Na zasadzie, ze czego nie znam, po kiego licha mam sie na zapas bac? 2-Duchowość-Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet Twój cenny dar : dalekowzroczność, umiejętność patrzenia przed siebie,umiejętność obserwacji i umiejętność reagowania i przejmowania inicjatywy, co powinnaś ukryć? Może to, że wszystko traktujesz jako kolejne doświadczenie i cały czas jesteś ciekawa co jest za rogiem,że chciałabyś osiągnąć więcej, że nie osiądziesz w jednym miejscu Fakt, ze jestem dobrym obserwatorem. Nawet nie chwalac sie powiem, ze bardzo dobrym. I fakt, ze trudno mi usiedziec na tym, co mam, bo stale gonie do przodu, zeby poznac cos nowego. 3-Kobiecy pierwiastek-Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa Jestes wierna,przyjazna innym i życzliwa,ale też jak piszesz egocentryczna i skupiona niekiedy zbytnio na sobie (e tam,jak każda z nas;)) Tak, potrafie sie zbytnio na sobie skupic a jak ktos mnie zacznie komplementowac (mezczyzni) to nawet uderzyc w samozadowolenie. Traktowac wrecz na zasadzie "to mi sie nalezy". 4-Męski pierwiastek-Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw dociekliwość, chęć uczenia się, ciekawość świata, negacją jest bierność niekiedy,albo takie stanie na rozdrożu,albo też chwytanie sie kilku rzeczy naraz Fakt, ze ciagle szperam, szukam, jestem ciekawska. I fakt, ze potrafie niemrawo stac i nie wiedziec, w co teraz wlozyc rece, za co sie chwycic. 5-Autorytet-W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow możesz zmuszać ich do realnego patrzenia na rzeczywistość, do nauczenia się podejmowania decyzji, po uprzednim przemyśleniu, a kiedy jesteś zbyt pewna siebie? Chyba, gdy ich pocieszasz,gdy dajesz nadzieję,wtedy jesteś pewna tego,że dobrze robisz.. Tak, potrafie brutalnie sprowadzac ludzi na ziemie. Sama przed soba nie lubie oszukiwania sie, wiec i do innych jestem szczera. Przy czym staram sie rowniez pokazywac, ze chociaz prawda nie odpowiada naszym (ich) wyobrazeniam, to zawsze sa jakies plusy tego i zawsze mozna z tego cos wyciagnac (dobrego, pozytywnego). Teraźniejszość 6-Dylemat-Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy Jak nic szykuje się nowy etap zycia,pewnie i podróż, o której wspominasz Ciekawa jestem. Wakacje z roznych stron prosza o spedzenie w Polsce. Rodzina - jedno. R. - drugie. A. - trzecie. Znajoma zaprasza do siebie - inne. Jest troche tego... juz teraz. 7-Kierunek-Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy Najpierw wszystko przemyśl,prześpij się, jak to mówią, z problemem:) Wlasnie tak to czuje. 8-Moc-Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Los Ci to ześle,wtedy gdy uzna,ze akurat teraz jest to Tobie potrzebne, to beda takie nagłe impulsy i wtedy będziesz wiedziała, że to ten moment Az sama jestem ciekawa, co to bedzie. 9-Mądrość-Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow Patrząc realnie na rzeczywistość, a także powinnas oczyścic się z zadawnionych smutków i poczucia krzywdy, o ile coś takiego tkwi w Tobie W zasadzie to oczyszczanie jest caly czas w toku, ale fakt, ze co jakis czas cos jeszcze "wylazi", o czego istnieniu nie zdawalam sobie sprawy, jakis zal tu i tam. Jak przyslowiowa sloma z butow... ___ ___ ___ ___ ___ ___ Za chwile rowniez poweryfikuje interpretacje Mysti i Kedry... Edytowane 23 Lutego 2013 przez SacralNirvana Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Dziekuje Mysti... Tu odniose sie do paru punktow z tego, co napisalas. 0-Początek -Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow ~ jesteś osobą przyjazną i empatyczną - zainteresowaną drugim człowiekim i wewnętrznie otwartą na to aby wysłuchać...podzielić się...pomóc... Tak, to sie zgadza, rzeczywiscie staram sie wczuc w innych ludzi, jestem nastawiona raczej na sluchanie. -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec ~ myśle że zdecydowania w działaniu...teraz jest dobry moment na to abyś po uprzednim przemyśleniu wymiotła ze swego życia wszelkie "śmiecie" i uwolniła się od tego co Cię hamuje ~ powinnaś dokonać zmian, spójrz na swoje życie pod innym kątem... I tu sie zgadza. Zycie wymaga uporzadkowania. Wiele spraw. 1-Moje najmocniejsze atrybuty -Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy ~ zapobiegliwość oraz przezorność...i umiejętność dokonania rozrachunku z samą sobą... Tak. Umiejetnosc rozrachunku ze soba. To fakt. Potrafie popatrzec na siebie z dystansem i odniesc sie do tego, co jest, co bylo. -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel ~ stereotypowe myślenie które zniewala, ogranicza i utrudnia...oraz wszelkie pokusy... Tu takze sie zgadza. 2-Duchowość -Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw ~ uczciwość - czystość Twoich intencji oraz to że w życiu kierujesz się nie tylko odwagą, ale patrzysz też na umysł, uczucia i emocje... Tak, staram sie rownowazyc te trzy aspekty. Roznie to wychodzi, ale trudze sie, zeby zachowac te rownowage. -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet ~ swoją wrażliwość - bo mogą się znaleźć i tacy - którzy zechcą ją wykorzystać... No tak. Wrazliwosc rzeczywiscie bywa wykorzystywana. 3-Kobiecy pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet ~ zaradność i rozwaga... Szczegolnie zaradnosc powiedzialabym. -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa ~ myśle że chodzi tutaj o to że bywasz zaborcza i czasem po prostu lubisz dominować, czasem też - miewasz dość wysokie wymagania (też tak miewam )... Zaborcza raczej nie, ale nadopiekuncza, zdarza mi sie byc taka. 4-Męski pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy ~ bardzo dobre zarządzanie materią... No staram sie. Roznie to wychodzi, ale staram sie. -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw ~ stanie w progu i zastanawianie się ~ wejść nie wejść - wahania i rozterki... Tez zgadza sie. 5-Autorytet -W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa ~ możesz pokazywać im racjonalne rozwiązania dla ich trudnych sytuacji, problemów - możesz pomagać innym w dokonywaniu zmian, rozmawiając z Nimi wskazywać kierunek jakim powinni podążać by osiągnąć to co dla Nich właściwe... Tak wlasnie staram sie robic. -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow ~ jesteś typem osoby dla której bardzo istotny jest klimat emocjonalny - wobec tego myślę że czasem pod wpływem pochlebstw, komplementów, zyskujesz tak dużą pewność siebie że może gdzieś się zatracać umiejętność chłodnej oceny sytuacji... I to takze sie zgadza. Potrafie wtedy popasc w samozadowolenie. Teraźniejszość 6-Dylemat -Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy ~ no myślę że tu chodzi właśnie o jakieś decyzje/wybory dotyczące podróży, ale - niekoniecznie musi chodzić o podróż po świecie ale też o tę do własnego JA - być może stoisz przed doknonaniem wyboru który definitywnie zamknie jakiś rozdział Twojego życia... No tak, duzo teraz takich wlasnie decyzji, ktore zakoncza definitywnie pewny (jezeli nie pewne) etap(y) w moim zyciu. Nieodwolalnie. 7-Kierunek -Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy ~ zakończyć trudne/stresujące sytuacje - wycofaj się z nich... I to takze sie zgadza. Porzadki, porzadki w zyciu. 8-Moc -Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Z odwagą i determinacją pokonując przeciwności Losu - realizując swoje plany ~ mnie np. bardzo takie coś wzmacnia, daje siłę napędową do kolejnych działań, do zmierzenia się z "trudnościami"... Ostatnio mam troche takich "okazji losowych", ktore zmuszaja mnie wlasnie do dzialania. 9-Mądrość -Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow ~ uświadamiając sobie że cokolwiek stracimy, zawsze jest coś od - czego i dla - czego można zacząć budować coś nowego...nie przykuwając swojej uwagi do przeszłości ale w sposób świadomy kreując swoją przyszłość... Tak, tak wlasnie staram sie podchodzic do tego. W sumie ta karta jest nieodwolalnie, jak wszystkie piatki, zwiazana z projekcja naszego umyslu, wiec czyms, co nie jest do konca realne. Tu chodzi o wytwory emocjonalne, ktore sa tylko wytworami... a nie sa rzeczywiste. I przejrzenie na oczy. Takze staram sie nie przywiazywac do tego wiekszej wagi, chociaz czasem boli takie cos i to bardzo. Cytuj
SacralNirvana Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Dziekuje rowniez Kedry... Dopiero teraz znalazlam chwilke, zeby cos niecos do tego, co napisalas naskrobac. 0-Początek-Z czym wyruszam?/Jak przejawia się mój entuzjazm w podróży? 2 Kielichow -Czego mi brakuje?/Jak przejawia się moja naiwność w podróży XII Wisielec Rozpoczynasz nową przygodę, masz może trochę zbyt wyidealizowane plany. Jesteś otwarta na przyjmowanie i dawanie - taka zrównoważona wymiana energii. Entuzajmu Ci nie brakuje. Musisz jednak wszystko dobrze rozplanować, rozłożyć siły, cierpliwie realizować swoje zamierzenia. Spokój i rowaga będą Twoimi sprzymierzeńcami. Masz racje. Entuzjazm jest. Rada z rozplanowaniem sil jest bardzo wazna, poniewaz mam sklonnosci do dzialan na zasadzie slomianego zapalu, ktory mocny, ale wiadomo, szybko sie wypala. Wiec podtrzymywanie tego, rozwaga, spokoj, jak najbardziej. 1-Moje najmocniejsze atrybuty-Które moje atrybuty pomogą mi w podróży? 8 Mieczy -Co w sobie zwalczyć, by nie zboczyć z drogi? XV Diabel Przeciwności losu Cię nie zrażają – chociaż czasami możesz poczuć się jak w klatce – to jednak masz świadmość, że jest to chwilowe „uwięzinie” w problemach, które ma Cię czegoś nauczyć. Musisz wyzbywać się ograniczeń – zmieniać niegatywne wzorce myślowe, które powodują podcianie skrzydeł na własne życzenie. Nie pozwól nikomu siebie ograniczać – ale przede wszystkim NIE OGRANICZAJ SAMA SIEBIE- Twoim prawem jako istoty duchowej jest życie w W WOLNOŚCI – cokolwiek ona dla Ciebie znaczy. I tu sie zgadza. Szczegolnie te ograniczenia w Diable, ktore sama sobie stwarzam, sama sie momentami ograniczam i nie ruszam naprawde do przodu. 2-Duchowość-Co jest moim najcenniejszym darem, ktory moze posluzyc innym? 3 Bulaw -Co powinnam ukryc przed swiatem, co zachować dla siebie? Paz Monet Bardzo bogata duchowość – umiesz przenikać płaszczyzny, łączyć pierwiastki w harmniją całość. Potrafisz czerpać wiedzę i siłę duchową z pozaziemskich źródeł energii. Ciągle odkrywasz uśpione dotychczas rejony swojej psychiki – pobuszasz je do życia – systematycznie wzrasta Twoja samoświadomość. A w Paziu monet – najzwyklej po ludzku chcesz ukryć, że czasami chciałabyć poczuć się „jak dziecko” - przytulić do kogoś, poczuć oparcie w kimś. Męczy Cię czasami bycie taką silną, samodzielną kobietą. Inna opcja – mniej prawodopodobna – ukrywasz swoje ustawiczne samokształcenie, a jeśli już to związane z różnymi metodami dywinacyjnymi. Zgadza sie wszystko. Stale staram sie rozwijac. Co do drugiego punktu to tak, musze ukrywac przed bliskimi, rodzina szczegolnie (oprocz dzieci), ze zajmuje sie czym sie zajmuje, czyli ezoteryka itd. Nie spotkaloby sie to ze zrozumieniem. Wrecz przeciwnie. 3-Kobiecy pierwiastek -Moje pozytywne cechy wywodzące się z kobiecej energii Rycerz Monet -Moje negatywne cechy wywodzące się z kobiecej energii III Cesarzowa Jesteś bardzo zaradną osobą umiesz zatroszczyć się o swoich najbliższych zapewnić im dostatni byt . Twardo stąpasz po ziemi – jesteś opanowana, działasz z dobrze opracowanastrategią. Negatywne cechy – może jesteś czasami zaborcza, za bardzo „matkujesz” Mozliwe, ze rzeczywiscie czasem jestem zbyt opiekuncza a i zaborcza. 4-Męski pierwiastek-Moje pozytywne cechy wywodzące się z męskiej energii Paz Mieczy -Moje negatywne cechy wywodzące się z męskiej energii 2 Bulaw Masz bardzo logiczny sposób prowadzenia rozmowy – wyrażasz w sposób bezpośredni i czytelny swoje myśli i poglądy - dla Ciebie liczy się konkret – nie będziesz rozprawiać o niczym - taki trochę męski styl reprezentujesz. A w 2 buław jesteś czasami osobą porywczą i zbyt dynamiczną. Czasami twarzyszy Ci lęk, czy dobrze wywiązujesz się ze swoich zobowiązań - a co za tym idzie czy nie skompromitujesz się przed otoczeniem. Działaj z rozwagą, a staniesz się autorytetem w niejednej dziedzinie. Fakt jest taki, ze wlasnie mezczyzni bardzo lubia ze mna rozmawiac i o czyms swiadczy chyba fakt, ze na cale mnostwo chocby netowych znajomosci, gdzie sie gada i gada i gada mam tylko jedna znajoma kobiete, reszta sami mezczyzni, z ktorymi czesto potrafie przegadac cale godziny wieczorne/nocne. 5-Autorytet-W jaki sposób mogę być autorytetem dla innych? 2 Monet + As Mieczy ---> suma XIII Smierc; suma HB III Cesarzowa -W jakich sytuacjach jestem zbyt pewny siebie? Paz Kielichow Masz gruntowną wiedzę, jej ogromny potencjał drzemie w Twoim wnęterzu – możesz służyć innym fachowa poradą w trudnych chwilach, w momentech transformacji i zawirowań życiowych. A wiesz jak to robić - cesarzowa jest doświadczoną kobietą, wszechstronną i bardzo płodną – jej spiżarnia jest obfita – nic tylko się dzielić, a bogactwa przybędzie. Pomaganie innym na różnych płaszczyznach może Ci również przynieść spełnienie Tak. Co do tej transformacji jeszcze. Jedna z moich osobistych kart (wyliczanych z imienia/nazwiska) jest XIII Smierc... wiec karta jak najbardziej transformacji i zrozumienia zasady przemijania. Teraźniejszość 6-Dylemat-Przed jakim wyborem teraz stoję? 6 Mieczy Tak – zgadza się, odcinasz się całowicie od dotychczasowego życia i w sensie dosłownym i przenośnym . Może rozważasz powrót do PL. Jeśli chodzi o odcięcie się od starego modelu życia – to zrobisz to bez wahania – jednym pociagnięciem miecza, pragniesz dosiegnąć nieznanego brzegu. Odwagi!!! Tak, odcinam sie. Coraz konkretniej. Odciecia sa dosc bolesne, ale tez konieczne. 7-Kierunek-Jaki kierunek działania obrać? 4 Mieczy Dobrze przemyśleć strategię działania, zaplanować wszystko z rozmysłem i perspektywicznie, uporządkować przestrzeń wokół siebie, zrobić miejsce na nowe, wtedy konkretnie zadziałać Tak, czuje, wiem, ze nie moge nic robic na chybcika, szczegolnie, ze pochopne dzialania moga zostac wykorzystane przeciwko mnie, chocby przy rozwodzie. 8-Moc-Jak odnaleźć w sobie odwagę do podjęcia kolejnych działań? X Kolo Fortuny Moc jest w Tobie, wiesz o tym dobrze, potrafisz wykorzystać sprzyjajacy Ci los, masz świadomość, że nie zawsze jest pod górkę, że w pewnym momencie życia koło musi się przechylić na korzyść pytającego. Tak, to prawda. Staram sie wykorzystywac rozne sprzyjajace mi sytuacje. 9-Mądrość-Jak odnaleźć w sobie mądrość/wiedzę, do podjęcia kolejnych działań? 5 Kielichow Wchodząc głęboko we własne wnętrze ,poznajemy własne ograniczenia, które skutecznie utrudniają podjęcie dalszych decyzji. Trzeba zmierzyć się z tym co boli, „przepracować” wszystkie negatywne emocje, a wtedy otworzymy sobie bramę do lepszej przyszłości. To co umarło, ma szansę odrodzić się w nowej jakości. Mądość jest w Tobie, w Twojej duszy – twoim zadaniem jest do niej dotrzeć i z niej skorzystać. Podobnie to czuje. Nic nie dzieje sie bez przyczyny, wiec rowniez i tzw. porazki mialy jakis cel. Dziekuje jeszcze raz przeogromnie Kedry. Twoja interpretacja rowniez pomogla mi jeszcze lepiej zrozumiec mowe kart skierowana do mnie. Dziekuje... 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi