Skocz do zawartości

Czy znowu się odezwie dzisiaj?

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ponieważ pan czasami dzwoni do mnie po kilka razy dziennie (dzisiaj już raz zadzwonił) chciałam wiedzieć czy zrobi to ponownie. Może i się powtarzam ale wszystko w ramach ćwczeń z tarotem :)

Czy jeszcze dzisiaj odezwie się do mnie?

7 mieczy kochankowie 6 pucharów=rydwan

Wydaje mi się, że może być ten kontakt z jego strony ale mam mniej pewności niż przy poprzednim rozkładzie.

Będę wdzięczna za interpretacje.

pozdrawiam

• Maestro
Napisano

Może pokombinuje i odezwie się ponownie....

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Według mnie dziś kontaktu nie będzie...

Napisano
Ponieważ pan czasami dzwoni do mnie po kilka razy dziennie (dzisiaj już raz zadzwonił) chciałam wiedzieć czy zrobi to ponownie. Może i się powtarzam ale wszystko w ramach ćwczeń z tarotem :)

Czy jeszcze dzisiaj odezwie się do mnie?

7 mieczy kochankowie 6 pucharów=rydwan

Wydaje mi się, że może być ten kontakt z jego strony ale mam mniej pewności niż przy poprzednim rozkładzie.

Będę wdzięczna za interpretacje.

pozdrawiam

Mi tu bardziej wychodzą Twoje nadzieje na kontakt - ale Pan będzie zajęty i chyba się nie odezwie (czy to kierowca)

• Lubię to! 1
Napisano
Mi tu bardziej wychodzą Twoje nadzieje na kontakt - ale Pan będzie zajęty i chyba się nie odezwie (czy to kierowca)

weryfikacja: pan nie odezwał się już więcej. Nie jest zawodowym kierowcą ale fakt, bardzo dużo jeździ.

punkcik się należy :)

dziękuję i pozdrawiam

Napisano
Według mnie dziś kontaktu nie będzie...

weryfikacja: tak jak pisałam już, pan nie odezwał się już więcej.

punkcik przyznaję :)

pozdrawiam

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kochanie Pięknie Dziękuję za weryfikację.:))):*