duo70 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Ponieważ pan czasami dzwoni do mnie po kilka razy dziennie (dzisiaj już raz zadzwonił) chciałam wiedzieć czy zrobi to ponownie. Może i się powtarzam ale wszystko w ramach ćwczeń z tarotem Czy jeszcze dzisiaj odezwie się do mnie? 7 mieczy kochankowie 6 pucharów=rydwan Wydaje mi się, że może być ten kontakt z jego strony ale mam mniej pewności niż przy poprzednim rozkładzie. Będę wdzięczna za interpretacje. pozdrawiam Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Maestro Napisano 22 Lutego 2013 Może pokombinuje i odezwie się ponownie.... Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Według mnie dziś kontaktu nie będzie... Cytuj
Kędry Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 Ponieważ pan czasami dzwoni do mnie po kilka razy dziennie (dzisiaj już raz zadzwonił) chciałam wiedzieć czy zrobi to ponownie. Może i się powtarzam ale wszystko w ramach ćwczeń z tarotem Czy jeszcze dzisiaj odezwie się do mnie? 7 mieczy kochankowie 6 pucharów=rydwan Wydaje mi się, że może być ten kontakt z jego strony ale mam mniej pewności niż przy poprzednim rozkładzie. Będę wdzięczna za interpretacje. pozdrawiam Mi tu bardziej wychodzą Twoje nadzieje na kontakt - ale Pan będzie zajęty i chyba się nie odezwie (czy to kierowca) 1 Cytuj
duo70 Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Mi tu bardziej wychodzą Twoje nadzieje na kontakt - ale Pan będzie zajęty i chyba się nie odezwie (czy to kierowca) weryfikacja: pan nie odezwał się już więcej. Nie jest zawodowym kierowcą ale fakt, bardzo dużo jeździ. punkcik się należy dziękuję i pozdrawiam Cytuj
duo70 Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Według mnie dziś kontaktu nie będzie... weryfikacja: tak jak pisałam już, pan nie odezwał się już więcej. punkcik przyznaję pozdrawiam Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Kochanie Pięknie Dziękuję za weryfikację.)):* Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi