pawel116 Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 W przyszły czwartek mam wyznaczony termin stawienienia się w PUP. Czy zaproponują mi jakąś pracę? 8 denarów + 9 pucharów + 10 buław Wydaje mi się, że otrzymam propozycję pracy (przewaga koloru czerwonego, prócz tego sama 8 denarów mówi o pracy), z której będę zadowolony, choć będzie mnie kosztowała sporo wysiłku (10 buław). Zweryfikuję jak tylko wrócę z urzędu. Cytuj
alathea Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 bedzie cos te 10 kijow - albo trudne, albo nie taki czas - nie wiem, cos Ci bedzie przeszkadzac (dojazdy?) albo moze na krotko to bedzie/nie od razu (?) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 22 Lutego 2013 Maestro Napisano 22 Lutego 2013 Zaproponują,ale obawiam się,ze nie do końca Ci podpasuje,to może być praca fizyczna..Czy masz prawo jazdy? Kojarzy mi się z prowadzeniem samochodu..Jeśli nie masz to tu może być problem.. Cytuj
demcia Napisano 22 Lutego 2013 Napisano 22 Lutego 2013 8 denarów + 9 pucharów + 10 buław pierwsza mówi o żmudnej i mozolnej pracy druga o spełnionych marzeniach trzecia o przejęciu na siebie jakiś obowiązków Myślę ,że to nie będzie szczyt marzeń , ale podejmując pracę poznaje się nowe perspektywy i nowych ludzi więc może być przetargiem na dalsze losy. Powodzenia Cytuj
Davisa Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 W przyszły czwartek mam wyznaczony termin stawienienia się w PUP. Czy zaproponują mi jakąś pracę? 8 denarów + 9 pucharów + 10 buław Wydaje mi się, że otrzymam propozycję pracy (przewaga koloru czerwonego, prócz tego sama 8 denarów mówi o pracy), z której będę zadowolony, choć będzie mnie kosztowała sporo wysiłku (10 buław). Zweryfikuję jak tylko wrócę z urzędu. Ty chyba szukasz pracy łatwej i przyjemnej a to, co tam zaproponują, zupełnie nie będzie Tobie odpowiadało. Zostaniesz przy tym, co masz. Cytuj
Vivere Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Będą wakaty, będziesz Ty i niespełniona kryteria. Mysle, ze się odhaczysz w ewidencji poszukujących pracę i to chyba tyle. Cytuj
pawel116 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 W przyszły czwartek mam wyznaczony termin stawienienia się w PUP. Czy zaproponują mi jakąś pracę? 8 denarów + 9 pucharów + 10 buław Wydaje mi się, że otrzymam propozycję pracy (przewaga koloru czerwonego, prócz tego sama 8 denarów mówi o pracy), z której będę zadowolony, choć będzie mnie kosztowała sporo wysiłku (10 buław). Zweryfikuję jak tylko wrócę z urzędu. Otrzymałem skierowanie do Urzędu Skarbowego - praca na zlecenie przy wprowadzaniu danych. Cytuj
miistakke Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 zaproponują, ale nie będzie to łatwa decyzja dla Ciebie, coś może Ci nie odpowiadać... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi