misiek12345 Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Rydwan , wieza, cesarzowa Pyt jak rozwinie sie znajomosc(mam nadzieje na przyjazn) A wiec mam zachamowania i zabierze mi to duzo czasu zeby zostala ta osoba moim przyjacielem? Jak myslicie? Cytuj
Davisa Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Szkoda,że ram czasowych nie określiłaś, bo być może trudno bedzie zweryfikować. I czy z samych Arkan Wielkich kładłaś? Cytuj
Vivere Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Rydwan , wieza, cesarzowa Pyt jak rozwinie sie znajomosc(mam nadzieje na przyjazn) A wiec mam zachamowania i zabierze mi to duzo czasu zeby zostala ta osoba moim przyjacielem? Jak myslicie? Znajomośc moze rozwijać sie dynamicznie ale po drodze napotka wiele przeszkód. Przeszkody moga zmienić tor dążenia, poglądow dośc niespodziewanie. Może pojawić sie zwątpienie, a nawet "rozejście dróg". Cesarzowa, albo rozwiążecie przeszkody, ktore stana na waszej drodze, albo dacie sobie spokój i nie będzie aktywnego rozwoju tej znajomosci. szkoda, ze nie ma opisu sytuacji na wstępie. NIe wiem, czy jesteście chlopczykami, czy dziewczynkami? Co przed wyłozeniem kart Was łączyło itd? 1 Cytuj
Davisa Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Dokładnie to samo chciałam napisać, co Vivere:-) Misieka, daj więcej informacji:-) Cytuj
mlodzia Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Z samych kart ,bez opisu sytuacji ,wygląda to tak jakby ta znajomość z góry była skazana na porażkę. Znajomość prawdopodobnie sie rozwinie ale nie pójdzie w dobrym kierunku. Cytuj
misiek12345 Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Jestesmy dziewczynami, znajomosc internetowa Cytuj
pawel116 Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Ja uważam, że do pewnego momentu wszystko będzie cacy, a potem nagle się rozsypie, bo na drodze którejś z Was stanie inna kobieta. Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Będzie miło, fajnie, możliwe nawet, że się spotkacie. Ale dojdzie do jakiś kłótni, wymiany poglądów i Cesarzowa zwiastuje załagodzenie sytuacji ale nie jest powiedziane, czy to bedzie nadal tak głęboka znajomość czy tylko raz na jakiś czas - hej, co słychać... 1 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 A ja uważam że - ta znajomość po prostu się nie rozwinie...Wieża rozwala energię Rydwanu - iii nie ma rozwoju... Cytuj
pawel116 Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 A ja uważam że - ta znajomość po prostu się nie rozwinie...Wieża rozwala energię Rydwanu - iii nie ma rozwoju... Wg mnie jeżeli miałaby się w ogóle nie rozwinąć, to Wieża stałaby na samym początku. Cytuj
Caliel Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Ja tez raczej jak Mystie. Bedzie ok, a potem moga przywalic w sciane. I sie rozejdzie to w kazda strone... Oczywiscie jest mozliwosc, by ta energie z wiezy przepracowac, i odbudowac z gruzow lepsza wieze... pytanie tylko czy mace tyle sily i milosci oraz zaparcia... zycze powodzenia, bo nawet ta chwila jak jazda rydwanem, te ulotne szczescie - jest warte zachodu;) Cytuj
misiek12345 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Hmm no to nieciekawie to wyglada...raczej negatywnie a szkoda. Cytuj
misiek12345 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Dociagnela, karte Rydwan , wieza, cesarzowa, podsumowanie 6 mieczy - czyli pokazuje odciecie brak komunikacji Cytuj
misiek12345 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Przepraszam 6mieczy to brama wiec dociagnelam 4 bulaw i teraz jestem w kropce? Cytuj
Vivere Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Jestesmy dziewczynami, znajomosc internetowa zatem, przełamiecie ten mur ( Wieża) i znajomośc wyjdzie poza net. Cesarzowa nie dopuszcza by cos umierało - Ta znajomość będzie się rozwijała, trwała. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2013 Maestro Napisano 24 Lutego 2013 Rydwan , wieza, cesarzowa,potem dołożone 6 mieczy i 4 buław?? znajomość nabierze tempa,po drodze jednak może wyniknąć nieporozumienie, jakiś mur, być może coś będziecie musieli wyjaśnić, coś zaakceptować w sobie, co sprawi,że relacja się oczyści i wejdzie na nowy etap, widać, że kobieta będzie stroną dominującą relacji. 1 Cytuj
miistakke Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 będzie się rozwijało do pewnego momentu, a potem albo ona sama się odetnie albo każe jej inna kobieta to zrobic Cytuj
SacralNirvana Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) VII Rydwan, XVI Wieza, III Cesarzowa ---> suma IV Cesarz; suma HB VIII Sprawiedliwosc Ogolnie rzecz biorac... cos runie. Podsumy wbrew pozorom nie sa takie bajeczne. I Cesarz i Sprawiedliwosc radza do tematu podejsc poza emocjami. Spojrzec realnie. Cesarz mowi o odlozeniu na bok emocji i spojrzeniu "na czczo", realnie, bez oczekiwan i wyobrazen. Konkretnie tak. Sprawiedliosc to zacheta do uczciwosci, zarowno wobec siebie, jak i wobec innych. Co posiejesz to zbierzesz. Ogolnie... Rydwan wskazuje na to, ze jest ruch w waszej znajomosci, swiezo, chyba duzo sie dzieje. Ale w tej wierzy widac jakies bum. Nie wiem. Cesarzowa to tez skupienie sie jednej z Was byc moze na sobie. Taka egocentrycznosc a moze zaborczosc wzgledem drugiej. Mozliwe tez, ze pojawi sie ktos, kto te Wasza znajomosc rozwali. W kazdym razie, jak wyzej. Wazne, zeby rozmawiac ze soba. Podejsc do tego w sposob praktyczny. Mozliwe, ze wlasnie rozmawiajac ze soba, to co negatywne bedziecie umialy obrocic w pozytyw i tym samym utrzymac te znajomosc. I jeszcze taka mysl... druga opcja... Wieza to burzenie pewnych struktur. Wiec jezeli teraz znajomosc jest swieza, moga zostac zburzone ramy i w Cesarzowej moze nastapic ich poglebienie. Wtedy podsumy mozna traktowac tak, ze Cesarz zapowiada umocnienie relacji, ale trzeba podejsc do tego realnie, odstawic na bok rozne emocje, budowac od podstaw na zasadach uczciwosci. O tym tez mowi Sprawiedliwosc. To tak, co mi wlasnie sie jeszcze skojarzylo. Edytowane 24 Lutego 2013 przez SacralNirvana dopisek. 1 Cytuj
pawel116 Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Przepraszam 6mieczy to brama wiec dociagnelam 4 bulaw i teraz jestem w kropce? No 6 mieczy to raczej odcięcie się, taki nieformalny 'rozwód'. A 4 buław może mówić o zadowoleniu że własnie tak się stało... Cytuj
Caliel Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 (edytowane) A ja mysle ze to raczej kwestia hmmm nieformalnego zwiazku, a wiec 6 ieczy to ucieczka albo coming out chociaz ucieczka to zle slowo... mysle, ze skoro masz calkiem ladne karty, to przy stawianiu spraw jasno i uczciwie, opanowaniu emocji (bo kobiety maja tendencje do robienia z igly widly), macie szanse zaczac nowe zycie gdzies.... dalej... Nie planujecie wyjazdu za granice by zyc w bardziej homo friendly panstwie? Edytowane 24 Lutego 2013 przez Caliel Cytuj
misiek12345 Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Dziekuje solar Nie mialam na mysli romantycznego zwiazku:) Cytuj
mlodzia Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Przepraszam 6mieczy to brama wiec dociagnelam 4 bulaw i teraz jestem w kropce? Wasze drogi się rozejdą i dla ciebie to nie będzie stanowić żadnego problemu wręcz przeciwnie , ucieszysz się że tak się stało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi