Skocz do zawartości

Jak spędzę dzisiejszy wieczór/noc?- jutro rano weryfikacja :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest sobota, a ja nie mam planów. Nie jestem do tego przyzwyczajona. Pytanie, jak w tytule:

6 kijów+ As mieczy+ 8 mieczy--> Diabeł

Będą jakieś propozycje i pokusa wyjścia, ale je odrzucę bo sama będę chciała spędzić wieczór i zostanę w domu.

• Maestro
Napisano

Będziesz chciała wyjść,ale może boleć Ciebie głowa, gardło lub coś tam (mi 8 mieczy kilka dni temu pokazała uraz palca,omal go nie złamałam..) i zostaniesz sama w domu..

Napisano

...hmm, no ja wyjscia rowniez tu nie dostrzegam. Samotnosc w sieci:-/

Napisano
Jest sobota, a ja nie mam planów. Nie jestem do tego przyzwyczajona. Pytanie, jak w tytule:

Będą jakieś propozycje i pokusa wyjścia, ale je odrzucę bo sama będę chciała spędzić wieczór i zostanę w domu.

W 6 kijów będziesz optymistycznie nastawiona na miłe spędzenie wieczoru, pojawią się nawet jakieś plany - jednak coś pokrzyżuje Ci te plany, będziesz chciała z przeszkodami skutecznie walczyć - ale w końcu im ulegniesz i odpuścisz z bólem serca. A diabeł wskazuje, że niestety, ale ograniczenia na dobre Cię przyblokują. Zostaniesz w domu wbrew chęciom.

Napisano

Dostaniesz fajną propozycję ale przekalkulujesz / przemyslisz to i owo i dojdziesz chyba do wniosku, że wolisz zostać w domku.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zostaniesz w domu...bo po prostu uznasz że tak właśnie chcesz - że masz ochotę pobyć sama, przemyśleć to i owo - etc...

Napisano

Myślę,że będą pogaduchy w cyberprzestrzeni. Zrobisz się on-line dla wybrańcow.

Napisano

Generalnie poszłam ze znajomymi, których dawno nie widziałam do baru. Posiedzieliśmy, pogadaliśmy i wróciłam do domu o 23. A teraz pora spać :) w każdym razie na imprezę nie poszłam jak to mam w zwyczaju, mimo, że dostałam taką propozycję, to odmówiłam, ponieważ byłam już z tymi znajomymi, kiedy propozycję dostałam i wiedziałam, że nie zdążę ;)

Napisano

i jeszcze dodatkowa weryfikacja. O 00:30 zadzwoniła do mnie przyjaciółka, która pokłóciła się z chłopakiem i przyjechała do mnie spać :)