duo70 Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Witam Od walentynek jest kryzys między nami a w tym tygodniu doszło nawet do ostrej kłótni. Mamy kontakt ze sobą ale ja zdystansowana. Pan coś tam próbował załagodzić sprawę i przymilać się ale mimo wszystko nie potrafimy sobie wyjaśnić pewnych spraw. Pan bardzo dużo jeździ samochodem i często mi wychodzi w kartach jako Rydwan -forma kontaktu bądź kiedy ma do mnie przyjechać (mieszkamy w różnych miastach).Karta 10 denarów wychodzi mi często przy spotkaniach z nim. Jakie będą działania pana w moją stronę ? (chodziło mi o najbliższy czas tzn tydzień, dwa) rydwan 10 denarów 2 mieczy 6 buław = śmierć Chyba będzie kontakt z jego strony lub przyjedzie do mnie. Może dojść do ugody między nami w wyniku czego oboje powinniśmy być zadowoleni. będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji tego rozkładu pozdrawiam Cytuj
Kędry Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Pan będzie miał głównie parcie na kontakt z Tobą, po chwilowej rozłące i takim zamknięciu się na siebie dojdzie z Tobą do porozumienia - poczuje się jak zwycięzca. A podsum mówi, że musicie mienić dotychczasowy status znajomości - w takim schemacie jak teraz jest - czekają Was właśnie takie okresowe przepychanki, które mogą spowodować nawet "śmierć" relacji 1 Cytuj
Trida Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Moim zdaniem powinniście poważnie porozmawiać, bo w jego głowie kołaczą się niezbyt przyjazne myśli. Powinniście się spotkać (rydwan). Postarajcie się rozpocząć wszystko od nowa. Moim zdaniem Ty też powinnaś trochę zmienić podejście, bo czuję, ze wina w kłótni chyba leży bardziej po Twojej stronie niż po jego. Ale mogę się mylić. Cytuj
duo70 Napisano 23 Lutego 2013 Autor Napisano 23 Lutego 2013 Moim zdaniem powinniście poważnie porozmawiać, bo w jego głowie kołaczą się niezbyt przyjazne myśli.Powinniście się spotkać (rydwan). Postarajcie się rozpocząć wszystko od nowa. Moim zdaniem Ty też powinnaś trochę zmienić podejście, bo czuję, ze wina w kłótni chyba leży bardziej po Twojej stronie niż po jego. Ale mogę się mylić. Oboje jesteśmy winni tej sytuacji. Każda ze stron ma swoje oczekiwania wobec drugiej.Nie rozmawiamy o tym... Kiepska komunikacja i tak naprawdę nie wiadomo co, kto chce. Trochę boję się podjąć rozmowę o tym jak ja widzę nasza relację, bo pan nie lubi nacisku ale chyba nie będzie wyjścia, trzeba będzie to zrobić. on się męczy i ja . Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Jakie będą działania pana w moją stronę ? (chodziło mi o najbliższy czas tzn tydzień, dwa) rydwan 10 denarów 2 mieczy 6 buław = śmierć Chęci są, ale coś przyblokuje Pana i w efekcie według kart działań z Jego strony nie widać...jedyna opcja na kontakt z Panem jaką ja w tych kartach widzę - to działania z Twojej strony, tzn. jeśli coś zadziałasz to i może się coś zadziać...bo widać tutaj że skupi się bardzo na sobie... Cytuj
Vivere Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Odwiedzi Cie w Twoim domu. Konflikt zostanie zażegnany. Tobie przejdzie, jemu przejdzie...nic nie wyjasnicie, ale bedzie jakby nic się nie stało złego. Prolem, ktory Ciebie teraz nutuje umrze smiercią naturalną ( czas goi rany) 1 Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Brak kontaktu (2 miecze). Pan zajmie się swoimi sprawami zawodowymi i skupi na podróżach - rydwan i 6 buław Cytuj
Davisa Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Witam Jakie będą działania pana w moją stronę ? (chodziło mi o najbliższy czas tzn tydzień, dwa) rydwan 10 denarów 2 mieczy 6 buław = śmierć Chyba będzie kontakt z jego strony lub przyjedzie do mnie. Może dojść do ugody między nami w wyniku czego oboje powinniśmy być zadowoleni. będę bardzo wdzięczna za pomoc w interpretacji tego rozkładu pozdrawiam Zajmie się swoimi sprawami, zmieni podejście do Waszej relacji - nie zrobi żadnego ruchu i będzie z tego dumny. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2013 Maestro Napisano 24 Lutego 2013 Jakie będą działania pana w moją stronę ? (chodziło mi o najbliższy czas tzn tydzień, dwa) rydwan 10 denarów 2 mieczy 6 buław = śmierć kontakt powinien być, przy tych kartach 2 mieczy oznacza rozmowę,która przyniesie satysfakcję (o ile mam patrzeć na karty całościowo). Cytuj
duo70 Napisano 16 Marca 2013 Autor Napisano 16 Marca 2013 Odwiedzi Cie w Twoim domu. Konflikt zostanie zażegnany. Tobie przejdzie, jemu przejdzie...nic nie wyjasnicie, ale bedzie jakby nic się nie stało złego. Prolem, ktory Ciebie teraz nutuje umrze smiercią naturalną ( czas goi rany) weryfikacja: Pan pod pewnym pretekstem zjawił się u mnie i jak gdyby nigdy nic się nie stało...emocje przeszły i wyjaśnień nie było. przyznaje punkcik Cytuj
duo70 Napisano 16 Marca 2013 Autor Napisano 16 Marca 2013 Pan będzie miał głównie parcie na kontakt z Tobą, po chwilowej rozłące i takim zamknięciu się na siebie dojdzie z Tobą do porozumienia - poczuje się jak zwycięzca. A podsum mówi, że musicie mienić dotychczasowy status znajomości - w takim schemacie jak teraz jest - czekają Was właśnie takie okresowe przepychanki, które mogą spowodować nawet "śmierć" relacji weryfikacja: jak już wcześniej wspomniałam, zjawił się jak gdyby nigdy nic...kombinował, żeby przyjechać. przepychanki są nadal ale już chyba wiem jak mam postępować z nim zazdrość do pudełeczka idzie przyznaję punkcik i dziękuję Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi