Gość madzia_k6 Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 MiĹo bÄdzie jak toĹ spojrzy : Bukiet: jak sie potoczy wieczĂłr ĹmierÄ+SĹoĹce+6 BuĹaw+Rycerz BuĹaw DociÄgniÄte ArcykapĹanka i KsiÄĹźyc No wiÄc coĹ siÄ zakoĹczy coĹ waĹźnego dla mnie, ale wyjdzie w taki sposĂłb Ĺźe po mojej myĹli, zabawa zwrĂłcanie uwagi tylko nie wiem czy ja na siebie czy ten rycerz, jakiĹ pana flirt uwaĹźaÄ na niego? Oczywiscie rano dam znaÄ Cytuj
Gość Daffne Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 popraw proszę post bo jest nieczytelny... (na głównej stronie forum w lewym dolnym rogu jest opcja wyboru języka tekstu, wybierz Polski) Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 (edytowane) kurcze mam polski nie wiem dlaczego tak sie stalo:/ no to jeszcze raz jak sie potoczy wieczĂłr Śmierć+Słońce+6 Buław+Rycerz Buław Dociągnięte Arcykapłanka i Księżyc No więc coś się zakończy coś ważnego dla mnie, po mojej myśli się potoczy, zabawa zwracanie uwagi tylko nie wiem czy ja na siebie czy ten rycerz, jakiś pana flirt uwżać na niego? albo tera mi tak na myśl przyszło że nic z wieczora nie bedzie oO Oczywiście rano dam znać Edytowane 23 Lutego 2013 przez Daffne Cytuj
Gość SooYoung Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Siedzenie w internecie albo oglądanie tv (księżyc) Cytuj
Davisa Napisano 23 Lutego 2013 Napisano 23 Lutego 2013 Siedzenie w internecie albo oglądanie tv (księżyc) A potem sen ;-) Cytuj
Gość madzia_k6 Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 wiec zgłebiałam pojemność kieliszka na imprezie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi