monika5006 Posted February 11, 2009 Share Posted February 11, 2009 Dzisiaj w nocy maiłam straszny sen. Śnił mi się że byłam w domu moich rodziców z bratem i siostrą przygotowywaliśmy się do pogrzebu babci, która zmarła. Moim rodzice byli w jakim zakładzie pogrzebowym i wybierali pomnik. Gdy do nich zadzwoniłam kazali mi zdjąć wszystkie znicze z pomnika dziadka. W pewnym momencie znalazłam się w kościele, gdzie przyniesiono trumnę a w niej leżał dziadek, co zdziwiło mnie we śnie bo miał to być pogrzeb babci. Siedziałam w ławce a dziadek uśmiechał się do mnie i wyciągał rękę. Moja młodsza siostra podeszła do dziadka i złapała go za nią. Ja we śnie bałam się że jak to zrobie to zabierze mnie ze sobą. Gdy podeszli do trumny jacyś ludzie żeby ją zamknąć wstałam i w ostatniej chwili złapałam dziadka za rękę. We śnie strasznie płakałam i miałam świadomość, że dziadek już wcześniej umarł(dziadek zmarł 6 lat temu a babcia w tamtym roku). Bardzo proszę o interpretację mojego snu. Dodam że po śmierci babci bardzo często mi się śniła przed moim poronieniem i dlatego boję się, że teraz też zapowiada to złe zdarzenie. PROSZĘ O POMOC Link to comment Share on other sites More sharing options...
monika5006 Posted February 13, 2009 Author Share Posted February 13, 2009 Bardzo proszę niech ktoś pomoże zinterpretować mój sen, bo jestem jakoś dziwnie zaniepokojona:-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts