SacralNirvana Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Lubie ten rozklad, bo patrzac wstecz, sprawdza sie po prostu. Praca - V Papiez Tu chyba zajecie sie bardziej domem. Ewentualnie w tym Papiezu sprawy zwiazane z ezoteryka, wykorzystywaniem mojej wiedzy. Finanse - Krolowa Bulaw + 8 Monet ---> XX Sad; HB VIII Sprawiedliwosc Tu kwestie urzedowe sie klaniaja, ociera sie o literalny sad, wiec mysle, ze tu konkretnie moje dzialania sie pokazaly w celu wyjasnienia tej sprawy. Uczucia - 2 Bulaw + As Monet ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa Tu moze pojawic sie jakas szansa. Jakas znajomosc moze przetransformowac. Szansa, ktora bedzie mozna wykorzystac. Dom/Rodzina - 7 Mieczy + 5 Monet ---> XIX Slonce; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tak mysle, ze moze to chodzic o te urzedowe sprawy (7 Mieczy, nieuczciwosc w tej kwestii), co bedzie powodowac moja niepewnosc i niepewnosc sytuacji. Moze tez chodzic o nieuczciwe zagrania meza. Ogolnie trzeba pewne sprawy przemyslec i zmienic sposob dzialania. Zdrowie - VII Rydwan Powinno byc dobrze, z drugiej strony Rydwan ma kruche wnetrze, wiec przy stresach wiekszych moze nastapic delikatne, aczkolwiek odczuwalne, wycofanie z zycia towarzyskiego i troche zasiedlenie sie na ten czas w domu bardziej. Rydwan to Rak, wiec emocjonalna gadzina. Niespodzianka - 10 Monet, 4 Kielichy, 2 Kielichy ---> II Kaplanka, HB XVI Wieza i VII Rydwan Tu powiedzialabym, ze cos, co do tej pory istnialo w tej a nie innej formie, nawet tak poprzez zasiedzenie niejako teraz przejdzie w inny etap, 4 Kielichy zamkniecie, 2 Kielichy otwarcie. Ogolnie widac, ze cos bedzie musialo runac i bedzie potrzeba zadzialac konkretnie. Otworzy sie przestrzen dla nowych dzialan. Co robic - 7 Kielichow, VIII Sprawiedliwosc, 4 Bulaw ---> VII Rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Nie przestawac marzyc, ale te marzenia weryfikowac i odpowiednio do tego dzialac. Znaczy realistycznie, patrzec, co da sie zrobic a co nie. Czego nie robic - XIV Umiarkowanie, XII Wisielec, Krol Bulaw ---> V Papiez; HB VIII Sprawiedliwosc Nie spoczywac na laurach. Nie isc na kompromisy w imie swietego spokoju. Nie dac sie pozbasc. Przede wszystkim walczyc o swoje, ale pozostajac uczciwym. Rada - XV Diabel, Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> IV Cesarz; HB VI Kochankowie Nie wiem, tej rady akurat nie czuje. Tu Diabel, jakby ograniczenia, mogl tez wyjsc maz (Koziorozec), jednak mysle, ze moze chodzic tu o ograniczenia. Ja jako Krolowa Kielichow, uczuciowa, wrazliwa, w 9 Kielichach niby zadowolona, lecz szukajaca tego polowka obok. Rada w podsumach: ten Cesarz. Hmm... realnie na wszystko spojrzec, przestac marzyc, w kontekscie Kielichowej to moze zejsc z oblokow na ziemie, w kontekscie 9 Kielichow - wyjsc bardziej do ludzi jednak. Kochankowie - dac dojsc do glosu sercu, nie maskowac sie, pozwolic sobie czuc i decydowac pod wplywem porywow serca. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 24 Lutego 2013 Moderator Napisano 24 Lutego 2013 A czy Ty aby nie planujesz zmiany pracy? Bo Papież często mówi o znalezieniu interesującej pracy, o nowym stanowisku, papież to także awans, w finansach też widać pewne odwzorowanie tej zmiany, bo jest 8 monet, a więc karta dorabiania się, przez co lekkie zachwianie finansowe w domu, bo o tym może mówić 5 monet, w niespodziance masz 10 monet..... dobrze płatny etat... ja bym powiedział, że mogą być zmiany na polu zawodowym, bo reszta jest bez większych zmian 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 O zmianie na planie zawodowym nic mi na razie nie wiadomo. Ale, patrzac po lutym, niespodzianki ostatnio ******a na mnie w stylu iscie Wiezowym, wiec kto to wie? Na pewno mam pewna finansowa-urzedowa sprawe do wyjasnienia, wiec tu moze byc tez o tym mowa w kartach. Jezeli chodzi o finanse. Nie wiem, zobaczymy, czas pokaze, co karty tu przekazac chcialy. Dzieki za interpretacje. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 (edytowane) Praca - V Papiez Według mnie tutaj zaznacza się właśnie zajęcie zgodne z Twoimi powołaniem...ale też ~ możliwa jest w tej sferze jakaś nowa propozycja... Finanse - Krolowa Bulaw + 8 Monet ---> XX Sad; HB VIII Sprawiedliwosc No właśnie ~ Królowa Buław działająca & 8 Monet to dość solidna praca (do tego kwintesencja rozkładu Sąd) - tutaj jak najbardziej te 2 karty obok siebie mogą wskazywać właśnie na starania się o to aby tę sprawę wyjaśnić - "praca" nad tym ~ jak najbardziej właśnie to mogło się tutaj pokazać... Uczucia - 2 Bulaw + As Monet ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa Pojawią się nowe "widoki" odnośnie jakiejś znajmości - zajdą jakieś zmiany w wyniku czego powinnaś być zadooowloooona ... Dom/Rodzina - 7 Mieczy + 5 Monet ---> XIX Slonce; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Ja w 7 mieczy widzę po prostu Twoje samotne kombinowanie jak tu wyjść z tych "tarapatów" finansowych (5 Monet), potrzeba Ci będzie wiele sprytu i silnej woli - ale uda się... Myślę że tym razem Mąż sie tutaj nie zaznaczył - bo ta 5 Monet przy 7 Mieczy wskazuje mi właśnie na Twoje starania, to wszystko pasuje do kart np z pozycji finanse... Zdrowie - VII Rydwan No tak nie do końca chyba dobrze - Rydwan mógł tutaj pokazać rozchwianie emocjonalne - sporo stresu może się znacznie odbić na Twoim samopoczuciu...może sie pojawić migrena - bół głowy... Niespodzianka - 10 Monet, 4 Kielichy, 2 Kielichy ---> II Kaplanka, HB XVI Wieza i VII Rydwan No nie wiem - jakieś nowe znajomości, spotkanie, imprezka czy nowe zainteresowania, w każdym razie coś nowego co wyrwie Cię z stagnacji...no chyba że niespodzianką okaże się to że Mąż nie będzie Ci truł (Cesarz w podsumach pomiędzy 4 Kielichy & 2 Kielichy) bo już chyba byłaś znudzona tym co "wprowadzał" swoją osobą - miałaś dość... Co robic - 7 Kielichow, VIII Sprawiedliwosc, 4 Bulaw ---> VII Rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Brać sprawy we własne ręce i działać - bo wiadomo, samo sie niiic nie załatwi...realizuj też swoje pragnienia - sięgaj po to czego pragniesz! Czego nie robic - XIV Umiarkowanie, XII Wisielec, Krol Bulaw ---> V Papiez; HB VIII Sprawiedliwosc Nie iść na kompromis z Mężem, nie zmieniaj punktu widzenia - podjęłaś decyzje i przy nich pozostań...ale - mogło się tutaj pokazać też to - abyś się nie izolowała od Pana który o Ciebie zabiega - więc nie jestem tutaj pewna, hmmm... Rada - XV Diabel, Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> IV Cesarz; HB VI Kochankowie No dla mnie ewidentnie Diabeł przy Królowej Kielchów pokazuje ograniczenia które Cię blokują przed tym aby sięgać po swoje szczęście - masz jeszcze jakieś pewnego rodzaju blokady w sobie poprzez co ciągle czegoś Ci brakuje do tego abyś w pełni mogła poczuć się szczęśliwa i tkwisz w tym - co masz... Podejmij decyzje - działaj zdecydowanie i stanowczo... No przede wszystkim pozbądź się ograniczeń które Cię w "miejscu" trzymają... P.S. Jeszcze jedna myśl ~ praca - Papież - ciekawe czy tu też nie pokazała się właśnie "praca" nad rozwiązaniem tych problemów urzędowych (?)...to taka moja "luźna myśl"... Edytowane 25 Lutego 2013 przez MyStErIoUs_WoMaN aaa dodałam p.s. :))) Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Dziekuje Mysti... to bardzo mozliwe, co piszesz o karcie Papiez w kontekscie tego wszystkiego. Bede musiala tu bardzo solidnie wszystko miec przemyslane i rzeczywiscie siegnac glebiej, zeby poszlo dobrze. Cytuj
Kędry Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Praca - V Papiez Masz być autorytetem dla swoich dzieci, dla ludzi, którzy stają na Twojej drodze, w każdej pracy, którą wkonujesz i wcale tu nie chodzi o to, żeby sprawować kierowniczne stanowisko, autorytet buduje się swoją elokwencją, doświadczeniem, zdrowymi zasadami, a nie tytułem bez pokrycia. Finanse - Krolowa Bulaw + 8 Monet ---> XX Sad; HB VIII Sprawiedliwosc Zająć się sprawami finansowymi „z tak głową”, a widzę, że potrafisz to zrobić, umiesz zadbać o byt. A w tym sądzie i sprawiedliowści wydaje mi się ,ze możesz wyegzekwować całkiem niezłe alimenty od męża (przecież po sprawiedliwości Ci się należą). Uczucia - 2 Bulaw + As Monet ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa Jest szansa na istnienie spokojnej relacji, ale spełnienie można będzie dopiero osiagnąć po gruntownej weryfikacji własnych oczekiwań. Dom/Rodzina - 7 Mieczy + 5 Monet ---> XIX Slonce; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Mogą pojawić się tarcia i przepychanki – mogą się również pojawić nieszczre intencje (np. męża), ale podsum uspojkaja – będziesz zadowolona z załatwienia spraw – chociaż na szczęśliwy finał trzeba będzie jeszcze poczekać. Zdrowie - VII Rydwan Zwolnić życiowy pęd – odstresować się, ponieważ może się to odbić na zdrowiu – mogą się pojawić zaburzenia psychosomatyczne Niespodzianka - 10 Monet, 4 Kielichy, 2 Kielichy ---> II Kaplanka, HB XVI Wieza i VII Rydwan Przygotować grunt do zmian – jest realne powodzenie i materialne i uczuciowe. Zalecana jest cierpliwość, spokój mimo wszystko – taka wewnętrzna mobilizacja, a w odpowiednim czasie konkretne zadziałanie. Co robic - 7 Kielichow, VIII Sprawiedliwosc, 4 Bulaw ---> VII Rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Realnie podosić poprzeczkę, dążyć do realizacji marzen – chwytać okazje, które podsuwa los, cieszyć się choćby najmniejszymi sukcesami, poczuć sią panią swojego życia. Czego nie robic - XIV Umiarkowanie, XII Wisielec, Krol Bulaw ---> V Papiez; HB VIII Sprawiedliwosc Nie popadać w bierność – owszem realnie oceniać rzeczywistość, ale kiedy trzeba to zawalczyć o swoje. Nie analizować zbytnio na zasadzie: wypada – nie wypada Rada - XV Diabel, Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> IV Cesarz; HB VI Kochankowie Pokonywać swoje słabości, w uczuciach kierować się takim troszkę chłodnym, zdrowym wyrachowaniem, ale decyzje podejmować sercem 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Dziekuje Kedry ogromnie. Ciekawe to wszystko. Zobaczymy, co mi ten marzec przyniesie w praktyce. Cytuj
SacralNirvana Napisano 1 Marca 2013 Autor Napisano 1 Marca 2013 Jezeli ktos jeszcze zechce to oczywiscie mozna interpretowac. Marzec jeszcze przed nami. Weryfikacja pod koniec/na koniec marca bedzie. Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 zapisuje sę Sacralku- najpozniej jutro wrzuce swoja wizję Cytuj
Gość gość5 Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Praca - V Papiez nie wiem czym sie zajmujesz lub zamierzasz zajmować Sacral -bynajmniej to dobry kierunek Finanse - Krolowa Bulaw + 8 Monet ---> XX Sad; HB VIII Sprawiedliwosc dzialania w kwestii pozyskania pieniazkow- od męża? Uczucia - 2 Bulaw + As Monet ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa kontakt z kims nowym- dotąd nieznanym- kto sprawi, że poczujesz sie piekna i jedyna w swoim rodzaju Dom/Rodzina - 7 Mieczy + 5 Monet ---> XIX Slonce; HB XII Wisielec i III Cesarzowa tak jak napisalas- konieczna zmiana strategii Zdrowie - VII Rydwan bedzie dobrze- byle nie przeholowac, bo wtedy grozi wywrotką- i uwazac na nogi Niespodzianka - 10 Monet, 4 Kielichy, 2 Kielichy ---> II Kaplanka, HB XVI Wieza i VII Rydwan powiedzialabym, że to w Twoim domu zajda jakies zmiany - bedzie spokojnie i przyjaznie Co robic - 7 Kielichow, VIII Sprawiedliwosc, 4 Bulaw ---> VII Rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag marzyc i probowac realizowac te marzenia- byle z głową- zdac sie tez na to co los przyniesie Czego nie robic - XIV Umiarkowanie, XII Wisielec, Krol Bulaw ---> V Papiez; HB VIII Sprawiedliwosc nie zastygac i nie czekac az samo sie zrobi/rozwiaze, nie porzucac tylko dlatego ze chwilowo idzie cos nie tak, no i nie isc utartym szlakiem- szukac nowych rozwiazan Rada - XV Diabel, Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> IV Cesarz; HB VI Kochankowie dac sie ponieść emocjom, pozwolic uczuciom wypłynąć, kochac i dac sie kochać- z tym ze 9 kielichów jak dla mnie mówi tu, że powinnaś zachoać troche zdrowego egoizmu- nie dbac tylko o potrzeby innych ale tez zadbac o swoje Cytuj
SacralNirvana Napisano 26 Marca 2013 Autor Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) WERYFIKACJA Praca - V Papiez Tu chyba zajecie sie bardziej domem. Ewentualnie w tym Papiezu sprawy zwiazane z ezoteryka, wykorzystywaniem mojej wiedzy. Bylam zajeta domem, sprawami urzedowymi i roznymi sprawami prawnymi, dotyczacymi mnie i mojej rodziny. Finanse - Krolowa Bulaw + 8 Monet ---> XX Sad; HB VIII Sprawiedliwosc Tu kwestie urzedowe sie klaniaja, ociera sie o literalny sad, wiec mysle, ze tu konkretnie moje dzialania sie pokazaly w celu wyjasnienia tej sprawy. Trzeba bylo zadzialac w pewnej sprawie i no niestety poniesc pewne dodatkowe koszty. Uczucia - 2 Bulaw + As Monet ---> XIII Smierc; HB III Cesarzowa Tu moze pojawic sie jakas szansa. Jakas znajomosc moze przetransformowac. Szansa, ktora bedzie mozna wykorzystac. Tu wyszla ciekawa rzecz. Rzeczywiscie co nieco sie zmienilo w pewnej znajomosci. Dom/Rodzina - 7 Mieczy + 5 Monet ---> XIX Slonce; HB XII Wisielec i III Cesarzowa Tak mysle, ze moze to chodzic o te urzedowe sprawy (7 Mieczy, nieuczciwosc w tej kwestii), co bedzie powodowac moja niepewnosc i niepewnosc sytuacji. Moze tez chodzic o nieuczciwe zagrania meza. Ogolnie trzeba pewne sprawy przemyslec i zmienic sposob dzialania. Tu nadal kontatky z mezem Moj spryt i ostroznosc. Zdrowie - VII Rydwan Powinno byc dobrze, z drugiej strony Rydwan ma kruche wnetrze, wiec przy stresach wiekszych moze nastapic delikatne, aczkolwiek odczuwalne, wycofanie z zycia towarzyskiego i troche zasiedlenie sie na ten czas w domu bardziej. Rydwan to Rak, wiec emocjonalna gadzina. Mialam problemy z gardlem. Ogolnie jednak rzeczywiscie miesiac szarpnal mocno moimi emocjami (pod roznym wzgledem) i mysle, ze to o nie glownie chodzilo, dlatego dbalam jak najbardziej, aby co jakis czas sie na chwile wycofac i naladowac wewnetrzne baterie, co bardzo mi posluzylo. Niespodzianka - 10 Monet, 4 Kielichy, 2 Kielichy ---> II Kaplanka, HB XVI Wieza i VII Rydwan Tu powiedzialabym, ze cos, co do tej pory istnialo w tej a nie innej formie, nawet tak poprzez zasiedzenie niejako teraz przejdzie w inny etap, 4 Kielichy zamkniecie, 2 Kielichy otwarcie. Ogolnie widac, ze cos bedzie musialo runac i bedzie potrzeba zadzialac konkretnie. Otworzy sie przestrzen dla nowych dzialan. I tu chodzi o pewno znajomosc. Stala sie duzo cieplejsza i sympatyczniejsza. Co robic - 7 Kielichow, VIII Sprawiedliwosc, 4 Bulaw ---> VII Rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Nie przestawac marzyc, ale te marzenia weryfikowac i odpowiednio do tego dzialac. Znaczy realistycznie, patrzec, co da sie zrobic a co nie. Powiedzialabym to samo, co wyzej. Nie poddawac sie, isc za glosem swoich marzen. To bylo wazne w tym m-cu. Czego nie robic - XIV Umiarkowanie, XII Wisielec, Krol Bulaw ---> V Papiez; HB VIII Sprawiedliwosc Nie spoczywac na laurach. Nie isc na kompromisy w imie swietego spokoju. Nie dac sie pozbasc. Przede wszystkim walczyc o swoje, ale pozostajac uczciwym. I tu znowu mezu sie pokazal. Bardzo jezdzil po moim sumieniu itd. Nie ulegac. Nie dac sie wziac na litosc. Rada - XV Diabel, Krolowa Kielichow, 9 Kielichow ---> IV Cesarz; HB VI Kochankowie Nie wiem, tej rady akurat nie czuje. Tu Diabel, jakby ograniczenia, mogl tez wyjsc maz (Koziorozec), jednak mysle, ze moze chodzic tu o ograniczenia. Ja jako Krolowa Kielichow, uczuciowa, wrazliwa, w 9 Kielichach niby zadowolona, lecz szukajaca tego polowka obok. Rada w podsumach: ten Cesarz. Hmm... realnie na wszystko spojrzec, przestac marzyc, w kontekscie Kielichowej to moze zejsc z oblokow na ziemie, w kontekscie 9 Kielichow - wyjsc bardziej do ludzi jednak. Kochankowie - dac dojsc do glosu sercu, nie maskowac sie, pozwolic sobie czuc i decydowac pod wplywem porywow serca. Skupic sie na sobie, zadbac o siebie, szukac rowniez swojego dobra i szczescia. I tak wlasnie w tym m-cu robilam. Jestem zadowolona bardzo. Edytowane 26 Marca 2013 przez SacralNirvana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi