Vivere Napisano 24 Lutego 2013 Napisano 24 Lutego 2013 Praca - 9 kielichów, tu zadowolenie i spokoj. Może chwila wytchnienia po cięzkim lutym Finanse - rycerz buław - przyjdzie mi być przedsiębiorczą Uczucia - 4 kielichów - nuda, rutyna Dom/Rodzina 7 bulaw - mogę byc nieco nadgorliwa albo pojawia sie jakies klopoty, z ktorymi przyjdzie mi się zmierzyc Zdrowie 5 buław - stan zapalny...? Niespodzianka - Księżyc - oby tylko nie mówił o płodności. NIe mam pojęcia... Co robić - 8 denarów - stać twardo na ziemi i zajac się wytyczonym celem/planem. Pracować i uczyć się. ( nic innego ostatnio nie robię ) Czego nie robić - 8 mieczy - nie ograniczać się, nie separowac, nie poddawać zwątpieniom, nie stac w miejscu. Rada - Świat - brać zycie takim jakie jest w 100%. Dązyc do spełnienia Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2013 Maestro Napisano 24 Lutego 2013 Praca - 9 kielichów luz totalny,że tak to nazwę, powinno być miło i spokojnie Finanse - rycerz buław - będziesz pewnie dopytywać się co tam z podwyżką? Uczucia - 4 kielichów - jakieś fochy,dąsy:))) Moze będziesz miała czegoś dość.. Dom/Rodzina 7 bulaw - trochę nerwów i sporów Ciebie czeka Zdrowie 5 buław - czyżbyśmy miały zarazić się od siebie?Ja też mam 5 buław:lol: Stawiam na przeziębienie:) Niespodzianka - Księżyc - jakaś tajemnica wyjdzie na jaw Co robić - 8 denarów - skupić się na planowaniu, nie być nadgorliwą Czego nie robić - 8 mieczy - nie odgradzaj się od innych, nie ograniczaj kontaktów, mów to co czujesz Rada - Świat -świat należy do Ciebie,masz wiele możliwości, od Ciebie zależy jak je wykorzystasz:) Cytuj
Vivere Napisano 24 Lutego 2013 Autor Napisano 24 Lutego 2013 Zdrowie 5 buław - czyżbyśmy miały zarazić się od siebie?Ja też mam 5 buław Stawiam na przeziębienie:) Inez, pierwsza wyciągałaś karty, wiec nie kichaj na mnie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 24 Lutego 2013 Maestro Napisano 24 Lutego 2013 Inez, pierwsza wyciągałaś karty, wiec nie kichaj na mnie Obiecuję hamować każde kichnięcie podczas kontaktu z Tobą, nałóż maseczkę na monitor w razie czego:lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi