Skocz do zawartości

marzec

Vivere

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Praca - 9 kielichów, tu zadowolenie i spokoj. Może chwila wytchnienia po cięzkim lutym

Finanse - rycerz buław - przyjdzie mi być przedsiębiorczą

Uczucia - 4 kielichów - nuda, rutyna

Dom/Rodzina 7 bulaw - mogę byc nieco nadgorliwa albo pojawia sie jakies klopoty, z ktorymi przyjdzie mi się zmierzyc

Zdrowie 5 buław - stan zapalny...?

Niespodzianka - Księżyc - oby tylko nie mówił o płodności. NIe mam pojęcia...

Co robić - 8 denarów - stać twardo na ziemi i zajac się wytyczonym celem/planem. Pracować i uczyć się. ( nic innego ostatnio nie robię :( )

Czego nie robić - 8 mieczy - nie ograniczać się, nie separowac, nie poddawać zwątpieniom, nie stac w miejscu.

Rada - Świat - brać zycie takim jakie jest w 100%. Dązyc do spełnienia

• Maestro
Napisano

Praca - 9 kielichów luz totalny,że tak to nazwę, powinno być miło i spokojnie

Finanse - rycerz buław - będziesz pewnie dopytywać się co tam z podwyżką?

Uczucia - 4 kielichów - jakieś fochy,dąsy:))) Moze będziesz miała czegoś dość..

Dom/Rodzina 7 bulaw - trochę nerwów i sporów Ciebie czeka

Zdrowie 5 buław - czyżbyśmy miały zarazić się od siebie?Ja też mam 5 buław:lol: Stawiam na przeziębienie:)

Niespodzianka - Księżyc - jakaś tajemnica wyjdzie na jaw

Co robić - 8 denarów - skupić się na planowaniu, nie być nadgorliwą

Czego nie robić - 8 mieczy - nie odgradzaj się od innych, nie ograniczaj kontaktów, mów to co czujesz

Rada - Świat -świat należy do Ciebie,masz wiele możliwości, od Ciebie zależy jak je wykorzystasz:)

Napisano
Zdrowie 5 buław - czyżbyśmy miały zarazić się od siebie?Ja też mam 5 buław Stawiam na przeziębienie:)

Inez, pierwsza wyciągałaś karty, wiec nie kichaj na mnie :dostal_na:

• Maestro
Napisano
Inez, pierwsza wyciągałaś karty, wiec nie kichaj na mnie :dostal_na:

Obiecuję hamować każde kichnięcie podczas kontaktu z Tobą, nałóż maseczkę na monitor w razie czego:lol: