GdzieTaIrlandia Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 A wy jak to widzicie? Nie za bardzo wiem jak ogarnąć punk 3..Pazia..:heej_na: 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-Działam ,idę na przód ,ale zaczynam miewać dni zwątpienia. Odsuwam się na bok,wertuje we wspomnieniach,analizuje,zawieszam się na reakcje ludzi którzy mnie zawodzą a bym sie nie spodziewała i obserwuje. Zawieszam klepsydre czasu,próbuje przeczekać dziwne dni. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? Widać,że idę na przód ..zewnętrznie kalkuluję na chłodno,układać wszystko na przód,spokojnie nie pokazując emocji..a wewnetrznie jedna sprzeczność w drugą i wiele złości do nie których osób. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA-Zakończył się etap w którym byłam dla jednego Pana drugą kobietą w jego życiu. Zakończyłam to i ten etap zamknął cykl. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- Powinny odejść jakieś niepohamowane zachowania w nadmiarze emocji,gdyby owe nastąpiły Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-zycie wywraca Ci się do góry nogami, TY jakbyś przystanęła w miejscu, po to aby przypatrzeć mu się z boku 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-zmiany jakie zachodzą są zdecydowane, wchodzisz w nowy etap zycia, w którym niestety, aby osiągnąć cel, trzeba będzie powalczyć 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA- zakończył się etap bycia kochanką, etap złudnych nadziei na przyszłość 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- dla mnie to mogą odchodzić niepoważne zachowania ze strony mężczyzny, takie trochę gówniarskie.. 1 Cytuj
Kędry Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-stagnacja dość mocno odcisnęła się piętnem na Twoim dotychczasowym życiu - blokada skutecznie hamuje Twoje poczynania - czasami możesz poczuć bezradność innym razem złość na to co się teraz dzieje a może właśnie na to co się nie dzieje. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? zostawiasz za sobą przeszłość - chociaż możesz mieć świadomość, że o nowe przyjdzie zawalczyć, że nic nie weźmie się samo z siebie. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA- Twoja kobiecość wychodzi z ukrycia - najwyższa pora, aby wejść w rolę cesarzowej - w gwieździe są duże szanse, ale trzeba chcieć nie poprzestawać na marzeniach. Poczuj swoją wartość 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- przechodzi do historii znajomść z Panem niedojrzałym, uwielbiającym flirty i niezobowiązujące układy - pozwól mu odejść przy nim zawsze będziesz kapłanką nigdy cesarzową 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 26 Lutego 2013 Autor Napisano 26 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-stagnacja dość mocno odcisnęła się piętnem na Twoim dotychczasowym życiu - blokada skutecznie hamuje Twoje poczynania - czasami możesz poczuć bezradność innym razem złość na to co się teraz dzieje a może właśnie na to co się nie dzieje. Tak właśnie czuje..chaos emocji a ja wiszę w miejscu bo nie wiem co robic..Niby idę ale ostrożnie 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? zostawiasz za sobą przeszłość - chociaż możesz mieć świadomość, że o nowe przyjdzie zawalczyć, że nic nie weźmie się samo z siebie. Staram się zostawić,ale ciagnie się za mna i burza nadal grzmi 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA- Twoja kobiecość wychodzi z ukrycia - najwyższa pora, aby wejść w rolę cesarzowej - w gwieździe są duże szanse, ale trzeba chcieć nie poprzestawać na marzeniach. Poczuj swoją wartośćPlanuje sie ogarnąc bo trochę jestem w depresji 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- przechodzi do historii znajomść z Panem niedojrzałym, uwielbiającym flirty i niezobowiązujące układy - pozwól mu odejść przy nim zawsze będziesz kapłanką nigdy cesarzowąTu niestety całkowita prawda. Ja odchodze,ale on ciagle nie daje za wygrana,czuje jak sie mecze 1 Cytuj
Gość gość5 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 A wy jak to widzicie? Nie za bardzo wiem jak ogarnąć punk 3..Pazia..:heej_na: 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-zamiast czekac probujesz na sile zmieniac rzeczywistosc 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? idziesz przed siebie z całym bagazem i ale wciaz walczysz z przeszkodami 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA-teraz juz wiesz, ze tamta droga to byl ślepy zaułek........ 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- szukanie kontaktu, wychodzenie z inicjatywą Cytuj
Aga 22 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Szukasz nowych koncepcji rozwiązań ale jesteś tym zmęczona i zniechęcona, aby wyjść ze stagnacji potrzebujesz spojrzeć na wszystko z nowej perspektywy. Jesteś na etapie porzucenia przeszłości i otwarcia się na nową przyszłość. Po długotrwałym okresie prób i poszukiwań możesz odnieść sukces jednak do tego potrzeba odwagi i walki a nawet bitwy. Za Tobą poświęcanie się i marzycielstwo, dojrzałaś do zmian jakie podpowiada Ci intuicja i potrafisz to osiągnąć poprzez delikatne oddziaływanie na sytuację. Powinny zniknąć dziecięce cechy, interesujące propozycje od których musisz się uwolnić. powodzenia:)) 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Ja to widze tak. Za Toba czas takiego slepego wyrywania sie do przodu, ale takze leczenia ran i dochodzenia do siebie. Duzo bylo w Tobie marzen, probowalas wyjsc poza to, co dla Ciebie niedobre, probowalas spojrzen na pewne sprawy z innej perspektywy. Jednak teraz nadszedl czas, gdy wprawdzi odcinasz sie od roznych takich bezowocznych dzialan, zaczynasz odczuwac w sobie solidna moc do czegos wiecej, ale na razie jeszcze nie przyszedl czas na takie dzialania. Twoja moc jest zblokowana a ten czas stagnacji, ktory u Ciebie teraz gosci nie jest wybrany przez Ciebie a zostal dany Ci niejako odgornie. Po prostu robisz pare rzeczy nie tak i musisz co nieco przemyslec. Jak te swoja energie i potencjal odpowiednio ukierunkowac, aby Twoje dzialania byly owocne, przynosily efekty... Takze wykorzystaj ten czas i nie upatruj w nim bezruchu. To czas, ktory musisz wykorzystac na zrozumienie siebie, swojego zycia, aspektow nim kierujacych i byc moze takze zaplanowac swoj nastepny zyciowy ruch, kroki. Podsumem calego rozkladu jest karta VI Kochankowie. Ogolnie ufaj swojemu sercu teraz. Nawet, jezeli jego podpowiedzi wydaja Ci sie momentami absurdalne. Serce posiada wlasna inteligencje... i udowodnione jest, ze wszelkie decyzji wychodza najpierw z serca a potem kreuje je dalej nasz mozg. Takze daj dojsc do glosu wlasnemu sercu i wykorzystaj ten czas, ktory masz na obejrzenie swojego zycia jeszcze raz, pod innym moze nieco katem. Pamietaj, ze Wisielec to nie Eremita. Nie masz tego luksusu wybierania sobie takiej izolacji czy stagnacji. Ty prawdopodobnie dalej chcialas gnac w tym Paziu Bulaw przed siebie, ale los mowi "nie tedy droga moje Slonko, nie tedy droga. Przystan i popatrz na swoje zycie jeszcze raz". Powodzenia... 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 19 Marca 2013 Autor Napisano 19 Marca 2013 WERYFIKACJA: Pogrubiona czcionka to słowa które się sprawdziły:) INEZ: 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-zycie wywraca Ci się do góry nogami, TY jakbyś przystanęła w miejscu, po to aby przypatrzeć mu się z boku 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-zmiany jakie zachodzą są zdecydowane, wchodzisz w nowy etap zycia, w którym niestety, aby osiągnąć cel, trzeba będzie powalczyć 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA- zakończył się etap bycia kochanką, etap złudnych nadziei na przyszłość 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- dla mnie to mogą odchodzić niepoważne zachowania ze strony mężczyzny, takie trochę gówniarskie.. Kędry: 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-stagnacja dość mocno odcisnęła się piętnem na Twoim dotychczasowym życiu - blokada skutecznie hamuje Twoje poczynania - czasami możesz poczuć bezradność innym razem złość na to co się teraz dzieje a może właśnie na to co się nie dzieje. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? zostawiasz za sobą przeszłość - chociaż możesz mieć świadomość, że o nowe przyjdzie zawalczyć, że nic nie weźmie się samo z siebie. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA- Twoja kobiecość wychodzi z ukrycia - najwyższa pora, aby wejść w rolę cesarzowej - w gwieździe są duże szanse, ale trzeba chcieć nie poprzestawać na marzeniach. Poczuj swoją wartość 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- przechodzi do historii znajomść z Panem niedojrzałym, uwielbiającym flirty i niezobowiązujące układy - pozwól mu odejść przy nim zawsze będziesz kapłanką nigdy cesarzową Rogi: A wy jak to widzicie? Nie za bardzo wiem jak ogarnąć punk 3..Pazia.. 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-zamiast czekac probujesz na sile zmieniac rzeczywistosc 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? idziesz przed siebie z całym bagazem i ale wciaz walczysz z przeszkodami 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA-teraz juz wiesz, ze tamta droga to byl ślepy zaułek........ 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- szukanie kontaktu, wychodzenie z inicjatywą Aga_22: Szukasz nowych koncepcji rozwiązań ale jesteś tym zmęczona i zniechęcona, aby wyjść ze stagnacji potrzebujesz spojrzeć na wszystko z nowej perspektywy. Jesteś na etapie porzucenia przeszłości i otwarcia się na nową przyszłość. Po długotrwałym okresie prób i poszukiwań możesz odnieść sukces jednak do tego potrzeba odwagi i walki a nawet bitwy. Za Tobą poświęcanie się i marzycielstwo, dojrzałaś do zmian jakie podpowiada Ci intuicja i potrafisz to osiągnąć poprzez delikatne oddziaływanie na sytuację. Powinny zniknąć dziecięce cechy, interesujące propozycje od których musisz się uwolnić. powodzenia:)) Sacral: Ja to widze tak. Za Toba czas takiego slepego wyrywania sie do przodu, ale takze leczenia ran i dochodzenia do siebie. Duzo bylo w Tobie marzen, probowalas wyjsc poza to, co dla Ciebie niedobre, probowalas spojrzen na pewne sprawy z innej perspektywy. Jednak teraz nadszedl czas, gdy wprawdzi odcinasz sie od roznych takich bezowocznych dzialan, zaczynasz odczuwac w sobie solidna moc do czegos wiecej, ale na razie jeszcze nie przyszedl czas na takie dzialania. Twoja moc jest zblokowana a ten czas stagnacji, ktory u Ciebie teraz gosci nie jest wybrany przez Ciebie a zostal dany Ci niejako odgornie. Po prostu robisz pare rzeczy nie tak i musisz co nieco przemyslec. Jak te swoja energie i potencjal odpowiednio ukierunkowac, aby Twoje dzialania byly owocne, przynosily efekty... Takze wykorzystaj ten czas i nie upatruj w nim bezruchu. To czas, ktory musisz wykorzystac na zrozumienie siebie, swojego zycia, aspektow nim kierujacych i byc moze takze zaplanowac swoj nastepny zyciowy ruch, kroki. Podsumem calego rozkladu jest karta VI Kochankowie. Ogolnie ufaj swojemu sercu teraz. Nawet, jezeli jego podpowiedzi wydaja Ci sie momentami absurdalne. Serce posiada wlasna inteligencje... i udowodnione jest, ze wszelkie decyzji wychodza najpierw z serca a potem kreuje je dalej nasz mozg. Takze daj dojsc do glosu wlasnemu sercu i wykorzystaj ten czas, ktory masz na obejrzenie swojego zycia jeszcze raz, pod innym moze nieco katem. Pamietaj, ze Wisielec to nie Eremita. Nie masz tego luksusu wybierania sobie takiej izolacji czy stagnacji. Ty prawdopodobnie dalej chcialas gnac w tym Paziu Bulaw przed siebie, ale los mowi "nie tedy droga moje Slonko, nie tedy droga. Przystan i popatrz na swoje zycie jeszcze raz". Powodzenia... Ja: 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) –WISIELEC-Działam ,idę na przód ,ale zaczynam miewać dni zwątpienia. Odsuwam się na bok,wertuje we wspomnieniach,analizuje,zawieszam się na reakcje ludzi którzy mnie zawodzą a bym sie nie spodziewała i obserwuje. Zawieszam klepsydre czasu,próbuje przeczekać dziwne dni. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić – 6 mieczy, 5 buław-Co widać? Widać,że idę na przód ..zewnętrznie kalkuluję na chłodno,układać wszystko na przód,spokojnie nie pokazując emocji..a wewnetrznie jedna sprzeczność w drugą i wiele złości do nie których osób. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl – ARCYKAPŁANKA, GWIAZDA-Zakończył się etap w którym byłam dla jednego Pana drugą kobietą w jego życiu. Zakończyłam to i ten etap zamknął cykl. 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mniie opuszcza lub powinno odejść -Paż Buław- Powinny odejść jakieś niepohamowane zachowania w nadmiarze emocji,gdyby owe nastąpiły Wszystkim bardzo dziekuję za interpretacje i pomoc<kwiatuszki> 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi