GdzieTaIrlandia Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Ciekawy rozkład na najblizsze wydarzenia 1****2****3 4****5****6 7****8****9 1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu-Królowa Buław-Jestem gotowa walczyć. 2 - wpływy zewnętrzne-KAPŁAN- dla mnie rodzina i tez własne zasady i wartosci które noszę w sercu. 3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego- 5 buław-Jestem zła bo każdy okazał się inna osobą niż myślałam,nerwy,nieporozumienia. 4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy-ŚMIERC- Wiem,że pewne sprawy umarły i nie da sie pewnych rzeczy uporzadkować ,odnowić. Trzeba iść na przód po to co nowe i wniesie plon. 5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym-Król Kielichów-Pan z uczuciami? 6 - to, czego pragnie pytający-KOLO FORTUNY-nie za bardzo tutaj widzę swoje pragnienia,bardziej liczę na los,że coś przyniesie nowego i zmieni. 7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy-RYCERZ MIECZY-Ktoś kto będzie uprzykrzał mi życie jakimiś zagrywkami? 8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje)- 2 mieczy-tutaj chyba nie za bardzo bede miała wpływ na to co bedzie sie działo? 9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego- 6 denarów- To ile dostanę-tyle powinnam odwzajemnić. Nie dawac się wykorzystywać. pierwsza kolumna -opisująca osobowość pytającegoKrólowa Buław,SMIERC,Rycerz MieczyJakaś część mnie-umarła-a we mnie wiele złości. druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji -KAPLAN,Król Kielichów,2 mieczy Co da mi moje obronne stanowisko i stanie murem za rodzina chociaż nie wiadomo czy się coś zieni? trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań-5 buław,KOLO FORUNY, 6 denarów Chyba coś się jednak zmieni. Z czasu chaosu los się odmieni i bedzie stabilny i współmierny. Ile wniosę i dam z siebie,tyle dostane. pierwszy rząd - aktualna sytuacja--Królowa Buław,KAPLAN,5 buławWalczę o rodzinę ,wartości które noszę w sercu i swoje zasady choć w środku wiele sprzeczności i walki z samą sobą,jedno rozdarcie i chaos. drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji-ŚMIERC,Król Kielichów,KOLO FORTUNYPrzyczyny są takie,że mąż to uśmiercił dawno temu i nadal nie wiem czego się spodziewać czy ponownie to nie nastąpi.. a po drodze to również nieudane zwiazki i poczucie wykorzystania mojego serca. trzeci rząd - przyszłe wydarzenia-Rycerz Mieczy, 2 mieczy, 6 denarów--Ktośc chyba będzie chciał uprzykrzyć mi życie poprzez przesłanie jakis informacji przez tel,sms? Jedno drugiemu na złośc? Jak się do tego odnieść,pomoże ktoś? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 Zaraz usiądę nad tym:)) Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu-Królowa Buław- bierzesz sprawy w swoje ręce, nie jesteś bierna, jesteś waleczna, pełna zapału do tego, aby polepszyć swoje życie, jesteś osobą aktywną,zapewne wokół Ciebie jest wiele osób 2 - wpływy zewnętrzne-KAPŁAN- duży wpływ mają na Ciebie zapewne wartości wyniesione z domu rodzinnego 3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego- 5 buław- bliska rodzina powoduje w Tobie zamęt, widać, że wiele się dzieje, jakieś tarcia, może spory, kłótnie, jakaś rywalizacja między znajomymi 4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy-ŚMIERC- Twoje wnętrze woła o zmiany 5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym-Król Kielichów- na Twojej drodze mężczyzna, który odwzajemni Twoje uczucia 6 - to, czego pragnie pytający-KOLO FORTUNY-pragniesz, aby los odwrócił się jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki dobrej wróżki:) 7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy-RYCERZ MIECZY- może być w Twoim otoczeniu jakiś wichrzyciel, mąciciel, człowiek chaotyczny, nerwowy, ktoś kto sprawia przykrość 8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje)- 2 mieczy- fakt, że umiesz się głęboko zastanowić, zanim podejmiesz pochopne decyzje 9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego- 6 denarów- jesteś wartościowa, twardo stąpająca po ziemi, możesz dawać tyle ile Ci dadzą pierwsza kolumna -opisująca osobowość pytającego Królowa Buław,SMIERC,Rycerz Mieczy - umiesz wprowadzać zaplanowane zmiany w czyn, szybko, bez skrupułów, bez sentymentó druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji -KAPLAN,Król Kielichów,2 mieczydla mnie to 2 mężczyzn koło Ciebie, zastanów się, który z nich jest Tobie potrzebny trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań-5 buław,KOLO FORUNY, 6 denarów po okresie chaosu, walk i niepewności los sprawi, że Twoje życie się ustabilizuje pierwszy rząd - aktualna sytuacja--Królowa Buław,KAPLAN,5 buław Twoje walki o dom, widać, że TY chyba bardziej zaangażowana od meża, on ma niestety większa władzę drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji-ŚMIERC,Król Kielichów,KOLO FORTUNY zmiany w Twoim małżeństwie, coś umarło, ale jest szansa, światełko w tunelu na poprawę trzeci rząd - przyszłe wydarzenia-Rycerz Mieczy, 2 mieczy, 6 denarów-- ktoś może mącić, pojawiać się i znikać, obiecywać coś i potem zabierać 1 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Inezku na każdej osobie z rodziny sie zawiodłam. Każdy chce brać,ale gdy ja potrzebuję pomocy to dostaje kopniaka w tyłek w najmniejszej błahostce dlatego postanowiłam,że wiecej kontaktować się z żadnym z nich nie będę. Nie pozwolę się wykorzystywać. Znajomi robią to samo. Wiele osób jest koło mnie,ale to zawodowo-usługi. Wiele osób które zawiszczą,ale w nie wgłębiaja się,widać to co na wierzchu. Każdy uważa,że śpie na kasie a mam tez swoje problemy których po prostu nie pokazuję. Pan który może mącić to drugi Pan i nie wiem czego mogę się spodziewać,acz kolwiek nigdy nie był mi obojętny,zrobiłam to co zrobiłam bo to uznałam za lepszą opcje. Tak bardzo już nie chcę cierpieć nigdy wiecej. Dużo we mnie wahania wewnetrznego w tym co robie a zewnetrznie chłodna jak lod,twarda jak skała. Co do męża to on władzy nie ma,staramy sie dzielic obowiązkami w tej chwili,wspiera mnie bardzo,ale mimo to czuje w sobie samotność,nie do końca mu ufać,właściwie to ja nikomu nie ufam,smutne. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 Inezku na każdej osobie z rodziny sie zawiodłam. Każdy chce brać,ale gdy ja potrzebuję pomocy to dostaje kopniaka w tyłek w najmniejszej błahostce dlatego postanowiłam,że wiecej kontaktować się z żadnym z nich nie będę. Nie pozwolę się wykorzystywać. Znajomi robią to samo. Wiele osób jest koło mnie,ale to zawodowo-usługi.Wiele osób które zawiszczą,ale w nie wgłębiaja się,widać to co na wierzchu. Każdy uważa,że śpie na kasie a mam tez swoje problemy których po prostu nie pokazuję. Pan który może mącić to drugi Pan i nie wiem czego mogę się spodziewać,acz kolwiek nigdy nie był mi obojętny,zrobiłam to co zrobiłam bo to uznałam za lepszą opcje. Tak bardzo już nie chcę cierpieć nigdy wiecej. Dużo we mnie wahania wewnetrznego w tym co robie a zewnetrznie chłodna jak lod,twarda jak skała. Co do męża to on władzy nie ma,staramy sie dzielic obowiązkami w tej chwili,wspiera mnie bardzo,ale mimo to czuje w sobie samotność,nie do końca mu ufać,właściwie to ja nikomu nie ufam,smutne. Tak o mężu napisałam, bo zastanawiam się nad tym Kapłanem ... Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Mąż namawia mnie do tego żebym z jednej pracy zrezygnowała bo widzi,że jak z niej wracam to nie jestem sobą. W pracy widuje drugiego Pana co mnie bardzo zbija z tropu,powoduje smutek albo rozdrażnienie. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 Mąż namawia mnie do tego żebym z jednej pracy zrezygnowała bo widzi,że jak z niej wracam to nie jestem sobą. W pracy widuje drugiego Pana co mnie bardzo zbija z tropu,powoduje smutek albo rozdrażnienie. Może zatem posłuchaj rad męża? Może stąd ten Kapłan,mądry doradca? Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Może,ale boję sie jeszcze zaryzykować,dla mnie to nie do końca pewny grunt,co bedzie jak zrezygnuje,jaki bedzie.. Wiem,że muszę podjąc decyzje co dalej..? Czasem chociaż człowiek wie,ze cos jest toksyczne usilnie boi się tego puscić. Ja boje się zależnosci od drugiego człowieka i ograbienia z wolności. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 Może,ale boję sie jeszcze zaryzykować,dla mnie to nie do końca pewny grunt,co bedzie jak zrezygnuje,jaki bedzie.. Wiem,że muszę podjąc decyzje co dalej..? Czasem chociaż człowiek wie,ze cos jest toksyczne usilnie boi się tego puscić.Ja boje się zależnosci od drugiego człowieka i ograbienia z wolności. Powiem Ci tylko, że doskonale Ciebie rozumiem, mam tak samo.... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi