pretoria Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Dla małego rozjaśnienia, nie jestem w związku... 1. Szkoła -> rycerz buław Będę mogła na kimś polegać 2. Finanse -> 6 mieczy Hmm... niezbyt korzystnie (?) 3. Uczucia -> Umiarkowanie Jak dotychczas, bez większych 'uniesień' miłosnych. 4. Otoczenie -> 2denarów Może będę musiała wybierać pomiędzy kimś. 5. Dom/rodzina -> 7mieczy W relacjach rodzinnych ostrożność, uważanie na to co się mówi. Może też nieszczerość, kłamstwo. 6. Niespodzianka -> kochankowie Wybór między dwoma Panami (?) 7. Co robić -> 8buław Chwytać nadarzajace się okazje, komunikować się z innymi. 8. Czego nie robić -> 5buław Nie rywalizować, nie wdawać się w kłótnie, zażarte dyskusje. 9. Rada -> 4buław Otworzyć się na innych ludzi i zbliżyć się do nich. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 1. Szkoła -> rycerz buław powinno być dobrze, dużo się będzie działo 2. Finanse -> 6 mieczy trudno powiedzieć, ale na pewno widać zmianę 3. Uczucia -> Umiarkowanie na razie spokój, ale to też dobrze, czasem taki spokój bywa lepszy niż niepotrzebny chaos 4. Otoczenie -> 2denarów ktoś może sobie pogrywać 5. Dom/rodzina -> 7mieczy mogą pojawić się kłamstwa, nieszczerość, pozostanie niesmak.. 6. Niespodzianka -> kochankowie no, może być ten wybór, ja coś czuję, że TY faceta w szkole poznasz (Rycek Buław - taką myśl miałam jak go tylko ujrzałam) 7. Co robić -> 8buław być kontaktową, wesołą, nie bać się wyzwań 8. Czego nie robić -> 5 buław nie rywalizować jak piszesz, nie spierać się, nie kłócić 9. Rada -> 4buław Bądź sobą Cytuj
Gość e Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 1. Szkoła -> rycerz buław Tutaj na pewno będzie się dużo działo. Zamieszanie. Być może sprawdziany, klasówki, kartkówki. Trochę niespokojny cza, ale nie taki jak w Rycerzu Mieczy (; 2. Finanse -> 6 mieczy Mi na luty wypadła ta karta na pracę i nie potrafię jej odczytać... Niestety tutaj też - trochę szkoda, że nie dołożyłaś karty więc ewentualnie tak jak napisała Inez - zmiana ale w którym kierunku...? Może jakiś zarobek związany z drogą, przemieszczaniem się... 3. Uczucia -> Umiarkowanie Spokojnie, bez rewelacji - trochę nudno. 4. Otoczenie -> 2denarów Otoczenie to raczej nie będzie się wtrącać w to co robisz. Raczej tak na uboczu, bez wniku. 5. Dom/rodzina -> 7mieczy Może nie tyle kłamstwo co każdy żyje swoim życiem nie rodzina jako jedność, ale każdy sobie. Być może ukrywanie między sobą prywatnych spraw, ale przecież każdy chce mieć odrobinę prywatności. 6. Niespodzianka -> kochankowie Mhm... Spotkanie z osobą która darzysz ciepłymi uczuciami...? Ciężko mi tutaj napisać coś sensownego... ): 7. Co robić -> 8buław Działać. Nie siedzieć w miejscu. Pobudzić się do działania - nie dać się marazmowi i melancholii. 8. Czego nie robić -> 5buław Przede wszystkim nie denerwować się, nie złościć - nie tracić energii na niepotrzebne stresujące sytuacje, które i tak miną. 9. Rada -> 4buław Nie odwracać się od bliskich nawet jeśli coś między Wami jest niepewne (7 Mieczy). Spokojnie i z wyrozumiałością podchodzić do sytuacji i ludzi. Cytuj
mlodzia Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 1. Szkoła -> rycerz buław duzo pozytywnych zdarzeń 2. Finanse -> 6 mieczy jakieś zmiany ale na lepiej , moga skończyć się jakieś męczące wydatki 3. Uczucia -> Umiarkowanie bez zmian 4. Otoczenie -> 2denarów dużo różnych propozycji z kilku stron 5. Dom/rodzina -> 7mieczy zalecana dyplomacja, unikać plotek, 6. Niespodzianka -> kochankowie może jakaś znajomość dobrze rokujaca na przyszłość:icon_smile2: 7. Co robić -> 8buław bywać gdzie sie da, nawiazywac znajomości, moga być przydatne 8. Czego nie robić -> 5buław nie kłócic sie , nie udowadniac swoich racji na siłę 9. Rada -> 4buław korzystać z życia ,bawić się , przebywać z ludźmi ogólnie bardzo ciekawy miesiąc . Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 1. Szkoła -> rycerz buław Sporo zaangażowania włożysz...czy to w sporcie, czy w nauce, czy ogólnie w działania szkoły dotyczące...może też chodzić po prostu o to że czeka Cię jakieś miiiłe wydarzenie w szkole lub będziesz poszukiwać nowych rozwiązań... 2. Finanse -> 6 mieczy Zapowiada się poprawa - jeśli były w tej kwestii jakieś problemy to powinny zacząć znikać... 3. Uczucia -> Umiarkowanie "Jak dotychczas, bez większych 'uniesień' miłosnych." ~ dokładnie tak... 4. Otoczenie -> 2denarów Uważaj - bo może się znaleźć w Twoim otoczeniu ktoś, kto będzie chciał Tobą manipulować... 5. Dom/rodzina -> 7mieczy Jak dla mnie pokazuje się tutaj nieufność...albo po prostu troszkę będziesz kombinować... 6. Niespodzianka -> kochankowie Wybór ~ tak, bardzo możliwe...ale niekoniecznie pomiędzy dwoma Panami (Umiarkowanie w uczuciach), myślę że zupełnie czego innego będzie to dotyczyło...ale też może chodzić o to - że z wielką pasją zaangażujesz się w "coś"... 7. Co robić -> 8buław No i pięęęknie ta karta uzupełnia się z energicznym Rycerzem Buław - działać, działać i jeszcze raz działać - chwytać nadarzające się okazje... 8. Czego nie robić -> 5buław Nie podejmować zbędnego ryzyka...nie "szarpać" się z nikim i niczym...nie angażować się w czyjeś kłopoty i nie szukać pretekstu do kłótni... 9. Rada -> 4buław Ciesz się z tego co masz...a biorąc pod uwagę 7 Mieczy - nie przekombinuj, bądź przyjaźnie nastawiona... Cytuj
pretoria Napisano 25 Marca 2013 Autor Napisano 25 Marca 2013 Weryfikuję 1. Szkoła -> rycerz buław powinno być dobrze, dużo się będzie działo 2. Finanse -> 6 mieczy trudno powiedzieć, ale na pewno widać zmianę 3. Uczucia -> Umiarkowanie na razie spokój, ale to też dobrze, czasem taki spokój bywa lepszy niż niepotrzebny chaos 4. Otoczenie -> 2denarów ktoś może sobie pogrywać 5. Dom/rodzina -> 7mieczy mogą pojawić się kłamstwa, nieszczerość, pozostanie niesmak.. 6. Niespodzianka -> kochankowie no, może być ten wybór, ja coś czuję, że TY faceta w szkole poznasz (Rycek Buław - taką myśl miałam jak go tylko ujrzałam) 7. Co robić -> 8buław być kontaktową, wesołą, nie bać się wyzwań 8. Czego nie robić -> 5 buław nie rywalizować jak piszesz, nie spierać się, nie kłócić -> no ale tego pkt to nie dotrzymałam haha. Jakbym się nie pokłóciła to nie była bym sobą 9. Rada -> 4buław Bądź sobą:) 1. Szkoła -> rycerz buławTutaj na pewno będzie się dużo działo. Zamieszanie. Być może sprawdziany, klasówki, kartkówki. Trochę niespokojny cza, ale nie taki jak w Rycerzu Mieczy (; 2. Finanse -> 6 mieczy Mi na luty wypadła ta karta na pracę i nie potrafię jej odczytać... Niestety tutaj też - trochę szkoda, że nie dołożyłaś karty więc ewentualnie tak jak napisała Inez - zmiana ale w którym kierunku...? Może jakiś zarobek związany z drogą, przemieszczaniem się... 3. Uczucia -> Umiarkowanie Spokojnie, bez rewelacji - trochę nudno. 4. Otoczenie -> 2denarów Otoczenie to raczej nie będzie się wtrącać w to co robisz. Raczej tak na uboczu, bez wniku. 5. Dom/rodzina -> 7mieczy Może nie tyle kłamstwo co każdy żyje swoim życiem nie rodzina jako jedność, ale każdy sobie. Być może ukrywanie między sobą prywatnych spraw, ale przecież każdy chce mieć odrobinę prywatności. 6. Niespodzianka -> kochankowie Mhm... Spotkanie z osobą która darzysz ciepłymi uczuciami...? Ciężko mi tutaj napisać coś sensownego... ): 7. Co robić -> 8buław Działać. Nie siedzieć w miejscu. Pobudzić się do działania - nie dać się marazmowi i melancholii. 8. Czego nie robić -> 5buław Przede wszystkim nie denerwować się, nie złościć - nie tracić energii na niepotrzebne stresujące sytuacje, które i tak miną. 9. Rada -> 4buław Nie odwracać się od bliskich nawet jeśli coś między Wami jest niepewne (7 Mieczy). Spokojnie i z wyrozumiałością podchodzić do sytuacji i ludzi. 1. Szkoła -> rycerz buławduzo pozytywnych zdarzeń 2. Finanse -> 6 mieczy jakieś zmiany ale na lepiej , moga skończyć się jakieś męczące wydatki 3. Uczucia -> Umiarkowanie bez zmian 4. Otoczenie -> 2denarów dużo różnych propozycji z kilku stron 5. Dom/rodzina -> 7mieczy zalecana dyplomacja, unikać plotek, 6. Niespodzianka -> kochankowie może jakaś znajomość dobrze rokujaca na przyszłość:icon_smile2: 7. Co robić -> 8buław bywać gdzie sie da, nawiazywac znajomości, moga być przydatne 8. Czego nie robić -> 5buław nie kłócic sie , nie udowadniac swoich racji na siłę 9. Rada -> 4buław korzystać z życia ,bawić się , przebywać z ludźmi ogólnie bardzo ciekawy miesiąc . 1. Szkoła -> rycerz buławSporo zaangażowania włożysz...czy to w sporcie, czy w nauce, czy ogólnie w działania szkoły dotyczące...może też chodzić po prostu o to że czeka Cię jakieś miiiłe wydarzenie w szkole lub będziesz poszukiwać nowych rozwiązań... 2. Finanse -> 6 mieczy Zapowiada się poprawa - jeśli były w tej kwestii jakieś problemy to powinny zacząć znikać... 3. Uczucia -> Umiarkowanie "Jak dotychczas, bez większych 'uniesień' miłosnych." ~ dokładnie tak... 4. Otoczenie -> 2denarów Uważaj - bo może się znaleźć w Twoim otoczeniu ktoś, kto będzie chciał Tobą manipulować... 5. Dom/rodzina -> 7mieczy Jak dla mnie pokazuje się tutaj nieufność...albo po prostu troszkę będziesz kombinować... 6. Niespodzianka -> kochankowie Wybór ~ tak, bardzo możliwe...ale niekoniecznie pomiędzy dwoma Panami (Umiarkowanie w uczuciach), myślę że zupełnie czego innego będzie to dotyczyło...ale też może chodzić o to - że z wielką pasją zaangażujesz się w "coś"... 7. Co robić -> 8buław No i pięęęknie ta karta uzupełnia się z energicznym Rycerzem Buław - działać, działać i jeszcze raz działać - chwytać nadarzające się okazje... 8. Czego nie robić -> 5buław Nie podejmować zbędnego ryzyka...nie "szarpać" się z nikim i niczym...nie angażować się w czyjeś kłopoty i nie szukać pretekstu do kłótni... 9. Rada -> 4buław Ciesz się z tego co masz...a biorąc pod uwagę 7 Mieczy - nie przekombinuj, bądź przyjaźnie nastawiona... Punkt 8 radził by się nie kłócić, nie szarpać itd, no ale nie dało rady Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi