Skocz do zawartości

Marzec 2013 :)

pretoria

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dla małego rozjaśnienia, nie jestem w związku...

1. Szkoła -> rycerz buław

Będę mogła na kimś polegać

2. Finanse -> 6 mieczy

Hmm... niezbyt korzystnie (?)

3. Uczucia -> Umiarkowanie

Jak dotychczas, bez większych 'uniesień' miłosnych.

4. Otoczenie -> 2denarów

Może będę musiała wybierać pomiędzy kimś.

5. Dom/rodzina -> 7mieczy

W relacjach rodzinnych ostrożność, uważanie na to co się mówi. Może też nieszczerość, kłamstwo.

6. Niespodzianka -> kochankowie

Wybór między dwoma Panami (?)

7. Co robić -> 8buław

Chwytać nadarzajace się okazje, komunikować się z innymi.

8. Czego nie robić -> 5buław

Nie rywalizować, nie wdawać się w kłótnie, zażarte dyskusje.

9. Rada -> 4buław

Otworzyć się na innych ludzi i zbliżyć się do nich.

• Maestro
Napisano

powinno być dobrze, dużo się będzie działo

2. Finanse -> 6 mieczy

trudno powiedzieć, ale na pewno widać zmianę

na razie spokój, ale to też dobrze, czasem taki spokój bywa lepszy niż niepotrzebny chaos

4. Otoczenie -> 2denarów

ktoś może sobie pogrywać

mogą pojawić się kłamstwa, nieszczerość, pozostanie niesmak..

no, może być ten wybór, ja coś czuję, że TY faceta w szkole poznasz (Rycek Buław - taką myśl miałam jak go tylko ujrzałam)

7. Co robić -> 8buław

być kontaktową, wesołą, nie bać się wyzwań

8. Czego nie robić -> 5 buław

nie rywalizować jak piszesz, nie spierać się, nie kłócić

9. Rada -> 4buław

Bądź sobą:)

Napisano

Tutaj na pewno będzie się dużo działo. Zamieszanie. Być może sprawdziany, klasówki, kartkówki. Trochę niespokojny cza, ale nie taki jak w Rycerzu Mieczy (;

2. Finanse -> 6 mieczy

Mi na luty wypadła ta karta na pracę i nie potrafię jej odczytać... Niestety tutaj też - trochę szkoda, że nie dołożyłaś karty więc ewentualnie tak jak napisała Inez - zmiana ale w którym kierunku...? Może jakiś zarobek związany z drogą, przemieszczaniem się...

Spokojnie, bez rewelacji - trochę nudno.

4. Otoczenie -> 2denarów

Otoczenie to raczej nie będzie się wtrącać w to co robisz. Raczej tak na uboczu, bez wniku.

Może nie tyle kłamstwo co każdy żyje swoim życiem nie rodzina jako jedność, ale każdy sobie. Być może ukrywanie między sobą prywatnych spraw, ale przecież każdy chce mieć odrobinę prywatności.

Mhm... Spotkanie z osobą która darzysz ciepłymi uczuciami...? Ciężko mi tutaj napisać coś sensownego... ):

7. Co robić -> 8buław

Działać. Nie siedzieć w miejscu. Pobudzić się do działania - nie dać się marazmowi i melancholii.

Przede wszystkim nie denerwować się, nie złościć - nie tracić energii na niepotrzebne stresujące sytuacje, które i tak miną.

9. Rada -> 4buław

Nie odwracać się od bliskich nawet jeśli coś między Wami jest niepewne (7 Mieczy). Spokojnie i z wyrozumiałością podchodzić do sytuacji i ludzi.

Napisano

duzo pozytywnych zdarzeń

2. Finanse -> 6 mieczy

jakieś zmiany ale na lepiej , moga skończyć się jakieś męczące wydatki

bez zmian

4. Otoczenie -> 2denarów

dużo różnych propozycji z kilku stron

zalecana dyplomacja, unikać plotek,

może jakaś znajomość dobrze rokujaca na przyszłość:icon_smile2:

7. Co robić -> 8buław

bywać gdzie sie da, nawiazywac znajomości, moga być przydatne

nie kłócic sie , nie udowadniac swoich racji na siłę

9. Rada -> 4buław

korzystać z życia ,bawić się , przebywać z ludźmi

ogólnie bardzo ciekawy miesiąc .

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Sporo zaangażowania włożysz...czy to w sporcie, czy w nauce, czy ogólnie w działania szkoły dotyczące...może też chodzić po prostu o to że czeka Cię jakieś miiiłe wydarzenie w szkole lub będziesz poszukiwać nowych rozwiązań...

2. Finanse -> 6 mieczy

Zapowiada się poprawa - jeśli były w tej kwestii jakieś problemy to powinny zacząć znikać...

"Jak dotychczas, bez większych 'uniesień' miłosnych." ~ dokładnie tak...

4. Otoczenie -> 2denarów

Uważaj - bo może się znaleźć w Twoim otoczeniu ktoś, kto będzie chciał Tobą manipulować...

Jak dla mnie pokazuje się tutaj nieufność...albo po prostu troszkę będziesz kombinować...

Wybór ~ tak, bardzo możliwe...ale niekoniecznie pomiędzy dwoma Panami (Umiarkowanie w uczuciach), myślę że zupełnie czego innego będzie to dotyczyło...ale też może chodzić o to - że z wielką pasją zaangażujesz się w "coś"...

7. Co robić -> 8buław

No i pięęęknie ta karta uzupełnia się z energicznym Rycerzem Buław - działać, działać i jeszcze raz działać - chwytać nadarzające się okazje...

Nie podejmować zbędnego ryzyka...nie "szarpać" się z nikim i niczym...nie angażować się w czyjeś kłopoty i nie szukać pretekstu do kłótni...

9. Rada -> 4buław

Ciesz się z tego co masz...a biorąc pod uwagę 7 Mieczy - nie przekombinuj, bądź przyjaźnie nastawiona...

• 4 tygodnie później...
Napisano

Weryfikuję :D

powinno być dobrze, dużo się będzie działo

2. Finanse -> 6 mieczy

trudno powiedzieć, ale na pewno widać zmianę

na razie spokój, ale to też dobrze, czasem taki spokój bywa lepszy niż niepotrzebny chaos

4. Otoczenie -> 2denarów

ktoś może sobie pogrywać

mogą pojawić się kłamstwa, nieszczerość, pozostanie niesmak..

no, może być ten wybór, ja coś czuję, że TY faceta w szkole poznasz (Rycek Buław - taką myśl miałam jak go tylko ujrzałam)

7. Co robić -> 8buław

być kontaktową, wesołą, nie bać się wyzwań

8. Czego nie robić -> 5 buław

nie rywalizować jak piszesz, nie spierać się, nie kłócić -> no ale tego pkt to nie dotrzymałam haha. Jakbym się nie pokłóciła to nie była bym sobą

9. Rada -> 4buław

Bądź sobą:)

Tutaj na pewno będzie się dużo działo. Zamieszanie. Być może sprawdziany, klasówki, kartkówki. Trochę niespokojny cza, ale nie taki jak w Rycerzu Mieczy (;

2. Finanse -> 6 mieczy

Mi na luty wypadła ta karta na pracę i nie potrafię jej odczytać... Niestety tutaj też - trochę szkoda, że nie dołożyłaś karty więc ewentualnie tak jak napisała Inez - zmiana ale w którym kierunku...? Może jakiś zarobek związany z drogą, przemieszczaniem się...

Spokojnie, bez rewelacji - trochę nudno.

4. Otoczenie -> 2denarów

Otoczenie to raczej nie będzie się wtrącać w to co robisz. Raczej tak na uboczu, bez wniku.

Może nie tyle kłamstwo co każdy żyje swoim życiem nie rodzina jako jedność, ale każdy sobie. Być może ukrywanie między sobą prywatnych spraw, ale przecież każdy chce mieć odrobinę prywatności.

Mhm... Spotkanie z osobą która darzysz ciepłymi uczuciami...? Ciężko mi tutaj napisać coś sensownego... ):

7. Co robić -> 8buław

Działać. Nie siedzieć w miejscu. Pobudzić się do działania - nie dać się marazmowi i melancholii.

Przede wszystkim nie denerwować się, nie złościć - nie tracić energii na niepotrzebne stresujące sytuacje, które i tak miną.

9. Rada -> 4buław

Nie odwracać się od bliskich nawet jeśli coś między Wami jest niepewne (7 Mieczy). Spokojnie i z wyrozumiałością podchodzić do sytuacji i ludzi.

duzo pozytywnych zdarzeń

2. Finanse -> 6 mieczy

jakieś zmiany ale na lepiej , moga skończyć się jakieś męczące wydatki

bez zmian

4. Otoczenie -> 2denarów

dużo różnych propozycji z kilku stron

zalecana dyplomacja, unikać plotek,

może jakaś znajomość dobrze rokujaca na przyszłość:icon_smile2:

7. Co robić -> 8buław

bywać gdzie sie da, nawiazywac znajomości, moga być przydatne

nie kłócic sie , nie udowadniac swoich racji na siłę

9. Rada -> 4buław

korzystać z życia ,bawić się , przebywać z ludźmi

ogólnie bardzo ciekawy miesiąc .

Sporo zaangażowania włożysz...czy to w sporcie, czy w nauce, czy ogólnie w działania szkoły dotyczące...może też chodzić po prostu o to że czeka Cię jakieś miiiłe wydarzenie w szkole lub będziesz poszukiwać nowych rozwiązań...

2. Finanse -> 6 mieczy

Zapowiada się poprawa - jeśli były w tej kwestii jakieś problemy to powinny zacząć znikać...

"Jak dotychczas, bez większych 'uniesień' miłosnych." ~ dokładnie tak...

4. Otoczenie -> 2denarów

Uważaj - bo może się znaleźć w Twoim otoczeniu ktoś, kto będzie chciał Tobą manipulować...

Jak dla mnie pokazuje się tutaj nieufność...albo po prostu troszkę będziesz kombinować...

Wybór ~ tak, bardzo możliwe...ale niekoniecznie pomiędzy dwoma Panami (Umiarkowanie w uczuciach), myślę że zupełnie czego innego będzie to dotyczyło...ale też może chodzić o to - że z wielką pasją zaangażujesz się w "coś"...

7. Co robić -> 8buław

No i pięęęknie ta karta uzupełnia się z energicznym Rycerzem Buław - działać, działać i jeszcze raz działać - chwytać nadarzające się okazje...

Nie podejmować zbędnego ryzyka...nie "szarpać" się z nikim i niczym...nie angażować się w czyjeś kłopoty i nie szukać pretekstu do kłótni...

9. Rada -> 4buław

Ciesz się z tego co masz...a biorąc pod uwagę 7 Mieczy - nie przekombinuj, bądź przyjaźnie nastawiona...

Punkt 8 radził by się nie kłócić, nie szarpać itd, no ale nie dało rady :)