agaMAJ Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 hehe, że nie mogłam się napić piwa, bo vbyłam w 3 miesiącu ciązy ;( As mieczy--Paź Mieczy---Sprawiedliwość bo była rozmowa o której za dużo myślę i fazuje Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 Bo o czymś za bardzo rozmyślasz, za bardzo analizujesz, masz problem,który dojrzewa, z którym musisz się zmierzyć.. 1 Cytuj
Kędry Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 hehe, że nie mogłam się napić piwa, bo vbyłam w 3 miesiącu ciązy ;( As mieczy--Paź Mieczy---Sprawiedliwość bo była rozmowa o której za dużo myślę i fazuje Coś nowego zaczyna kiełkować w Twoim życiu - a do tych zmian musisz podejść bez emocji - na trzeźwo. Zresztą sprawiedliwość to samo mówi. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Dzięki dziewczyny... chyba zacznę pić melise )) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi