agaMAJ Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 karta dnia koło i ciągle mi się coś nie tak dzieje Co dziś mnie jeszcze zaskoczy? Cesarz---4 buławy--8 buław cesarz mnie zaskoczy? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 Wiesz ~ po tych kartach to bym powiedziała że będziesz miała nagłe odwiedziny w domku...albo jakieś niespodziewane spotkanko...a że kwintesencją rozkładu jest Diabełek - tooo )) kto wie - może być bardzo namiętne to spotkanko... Jeśli nie spotkanko ~ to jakiś Pan będzie Cię nieźle kusił i czarował... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 25 Lutego 2013 Maestro Napisano 25 Lutego 2013 Cesarz---4 buławy--8 buław s.Wieża Kontakt netowy z facetem, ale może być krótki... Cytuj
agaMAJ Napisano 25 Lutego 2013 Autor Napisano 25 Lutego 2013 Cesarz---4 buławy--8 buław s.Wieża Kontakt netowy z facetem, ale może być krótki... Ineska miała rację, szybki, krótki, netowy,no i zaskakujący Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi