Gość Mana Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli Jestem u bram czegoś… jednak coś wciąż jest zakryte przed mymi oczyma 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy Chęć do działania, jakieś nowe pomysły 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł Ograniczenia, chodzenie małymi kroczkami 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka Hmmm… myślę, że chodzi tu o jakieś walki wewnętrzne Cytuj
SacralNirvana Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli Chyba nie wszystko w zyciu uklada sie ostatnio tak, jakbys tego chciala. Widac jakies rozczarowania, moze rozgoryczenie, ze cos nie jest takie, jakie byc "powinno". 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy ---> suma IV Cesarz; suma HB I Mag Twoje checi dzialania, taki wrecz ped w tych dzialaniach i Twoj ostry intelekt. Masz potencjal i masz mozliwosci, aby ten potencjal zrealizowac. Wazne, zebys patrzyla na wszystko realnie i wprowadzala wszystko w czyn, nie pozostawala przy planach tylko. Masz ku temu potencjal, zeby sie udalo. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie Tu jakas relacja z monetowym. Ewentualnie w pracy czy na uczelni, jezeli sie uczysz... duzo pracy a i duzo ograniczen. Tu widac wziecie spraw we wlasne rece i aktywne ksztaltowanie tego, co sie dzieje. Masz mozliwosci, zeby byc zadowolona, ale musisz pozbyc sie do konca wszystkiego, co Cie ogranicza (rowniez wewnetrznie). 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka ---> suma IX Erermiat; suma HB VII Rydwan Po czucie porazki i takie dzialania wprawdzie dosc zdecydowane, ale bazujace na intuicji, idace niejako po omacku i podszyte roznymi lekami. Duzo bylo w Tobie watpliwosci. Teraz pora je odlozyc na bok i zabrac sie do dzialania. Konkretnego dzialania. Cytuj
KatiJo Napisano 25 Lutego 2013 Napisano 25 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli Chyba wpadasz czasami w jakieś negatywne myślenie. Nie wierzysz w siebie i boisz się porażki. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy Masz jasną wizję co do kierunku działań i odwagę, by się zrealizować. Jeśli tylko uporasz się z cieniem i wątpliwościami osiągniesz co chcesz. 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł Toksyczne przywiązanie do czegoś, kogoś... 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka Strach przed nieudolnością i możliwością popełnienia błędu (patrz: znowu cień) zaczyna ustępować na rzecz zdecydowanego działania i zaufania intuicji. Tak mię się to poskładało Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lutego 2013 Maestro Napisano 27 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli Twoim cieniem jest poczucie niespełnienia, ponadto mam wrażenie, że chyba czasem możesz czuć się gorsza od innych z jakichś sobie znanych powodów, ale wyglada mi to na takie Twoje prywatne "urojenia", które funkcjonują tylko i wyłącznie w Twoim umyśle.. 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy Masz dużo chęci, ale dużo tu jest słomianego zapału, czegoś chcesz, do czegoś chcesz się zabrać i nagle zonk..., bo zaczynasz myśleć na zasadzie :"a w zasadzie po co, a może nie wyjdzie??..." 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł coś, od czego mogłaś być uzależniona, nie wiem, Twoja nauka i związane z tym ustawiczne myślenie, pt.co to będzie, albo jakaś szkodliwa relacja z mężczyzną 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka odchodzą porażki, działania, które do tej pory mogły nie przynosić skutku, niepewność, która powodowała, że sama odpuszczałaś sobie jakieś sprawy Cytuj
Gość Mana Napisano 16 Kwietnia 2013 Napisano 16 Kwietnia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli Chyba nie wszystko w zyciu uklada sie ostatnio tak, jakbys tego chciala. Widac jakies rozczarowania, moze rozgoryczenie, ze cos nie jest takie, jakie byc "powinno". dokładnie... 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy Masz dużo chęci, ale dużo tu jest słomianego zapału, czegoś chcesz, do czegoś chcesz się zabrać i nagle zonk..., bo zaczynasz myśleć na zasadzie :"a w zasadzie po co, a może nie wyjdzie??..." prawda 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł coś, od czego mogłaś być uzależniona, nie wiem, Twoja nauka i związane z tym ustawiczne myślenie, pt.co to będzie, albo jakaś szkodliwa relacja z mężczyzną raczej to pierwsze i duzo ograniczen. też fakt 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka Strach przed nieudolnością i możliwością popełnienia błędu (patrz: znowu cień) zaczyna ustępować na rzecz zdecydowanego działania i zaufania intuicji. coś w tym jest Dziękuję Wam bardzo może później jeszcze coś naskrybię tu, ale nic nie obiecuję :> Cytuj
Gość Mana Napisano 20 Kwietnia 2013 Napisano 20 Kwietnia 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli Chyba wpadasz czasami w jakieś negatywne myślenie. Nie wierzysz w siebie i boisz się porażki. tak mam czasami i tak się zdarzało... gorsza od innych z jakichś sobie znanych powodów, niestety... czasami takie poczucie mam :< 2.duzo pracy a i duzo ograniczen. niestety i przemęczenie czasami dawało o sobie znać 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka ---> suma IX Erermiat; suma HB VII Rydwan Po czucie porazki i takie dzialania wprawdzie dosc zdecydowane, ale bazujace na intuicji, idace niejako po omacku i podszyte roznymi lekami. Duzo bylo w Tobie watpliwosci. Teraz pora je odlozyc na bok i zabrac sie do dzialania. Konkretnego dzialania. było różnych wątpliwości, było. W tym okresie również dalej przyglądałam się sobie... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi