Skocz do zawartości

pełnia Airi - luty

Gość Mana

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) -> 5 pentakli

Jestem u bram czegoś… jednak coś wciąż jest zakryte przed mymi oczyma

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy

Chęć do działania, jakieś nowe pomysły

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł

Ograniczenia, chodzenie małymi kroczkami

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka

Hmmm… myślę, że chodzi tu o jakieś walki wewnętrzne :mysli:

Napisano

Chyba nie wszystko w zyciu uklada sie ostatnio tak, jakbys tego chciala. Widac jakies rozczarowania, moze rozgoryczenie, ze cos nie jest takie, jakie byc "powinno".

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->rycerz buław + as mieczy ---> suma IV Cesarz; suma HB I Mag

Twoje checi dzialania, taki wrecz ped w tych dzialaniach i Twoj ostry intelekt. Masz potencjal i masz mozliwosci, aby ten potencjal zrealizowac. Wazne, zebys patrzyla na wszystko realnie i wprowadzala wszystko w czyn, nie pozostawala przy planach tylko. Masz ku temu potencjal, zeby sie udalo.

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl -> rycerz pentakli + diabeł ---> suma X Kolo Fortuny; suma HB XV Diabel i VI Kochankowie

Tu jakas relacja z monetowym. Ewentualnie w pracy czy na uczelni, jezeli sie uczysz... duzo pracy a i duzo ograniczen. Tu widac wziecie spraw we wlasne rece i aktywne ksztaltowanie tego, co sie dzieje. Masz mozliwosci, zeby byc zadowolona, ale musisz pozbyc sie do konca wszystkiego, co Cie ogranicza (rowniez wewnetrznie).

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka ---> suma IX Erermiat; suma HB VII Rydwan

Po czucie porazki i takie dzialania wprawdzie dosc zdecydowane, ale bazujace na intuicji, idace niejako po omacku i podszyte roznymi lekami. Duzo bylo w Tobie watpliwosci. Teraz pora je odlozyc na bok i zabrac sie do dzialania. Konkretnego dzialania. :)

Napisano

Chyba wpadasz czasami w jakieś negatywne myślenie. Nie wierzysz w siebie i boisz się porażki.

Masz jasną wizję co do kierunku działań i odwagę, by się zrealizować. Jeśli tylko uporasz się z cieniem i wątpliwościami osiągniesz co chcesz.

Toksyczne przywiązanie do czegoś, kogoś...

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka

Strach przed nieudolnością i możliwością popełnienia błędu (patrz: znowu cień) zaczyna ustępować na rzecz zdecydowanego działania i zaufania intuicji.

Tak mię się to poskładało ;)

• Maestro
Napisano

Twoim cieniem jest poczucie niespełnienia, ponadto mam wrażenie, że chyba czasem możesz czuć się gorsza od innych z jakichś sobie znanych powodów, ale wyglada mi to na takie Twoje prywatne "urojenia", które funkcjonują tylko i wyłącznie w Twoim umyśle..

Masz dużo chęci, ale dużo tu jest słomianego zapału, czegoś chcesz, do czegoś chcesz się zabrać i nagle zonk..., bo zaczynasz myśleć na zasadzie :"a w zasadzie po co, a może nie wyjdzie??..."

coś, od czego mogłaś być uzależniona, nie wiem, Twoja nauka i związane z tym ustawiczne myślenie, pt.co to będzie, albo jakaś szkodliwa relacja z mężczyzną

odchodzą porażki, działania, które do tej pory mogły nie przynosić skutku, niepewność, która powodowała, że sama odpuszczałaś sobie jakieś sprawy

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Chyba nie wszystko w zyciu uklada sie ostatnio tak, jakbys tego chciala. Widac jakies rozczarowania, moze rozgoryczenie, ze cos nie jest takie, jakie byc "powinno".

dokładnie...

Masz dużo chęci, ale dużo tu jest słomianego zapału, czegoś chcesz, do czegoś chcesz się zabrać i nagle zonk..., bo zaczynasz myśleć na zasadzie :"a w zasadzie po co, a może nie wyjdzie??..."

prawda

coś, od czego mogłaś być uzależniona, nie wiem, Twoja nauka i związane z tym ustawiczne myślenie, pt.co to będzie, albo jakaś szkodliwa relacja z mężczyzną

raczej to pierwsze

i duzo ograniczen.

też fakt

Strach przed nieudolnością i możliwością popełnienia błędu (patrz: znowu cień) zaczyna ustępować na rzecz zdecydowanego działania i zaufania intuicji.

coś w tym jest

Dziękuję Wam bardzo :buzki:

może później jeszcze coś naskrybię tu, ale nic nie obiecuję :>

Napisano

Chyba wpadasz czasami w jakieś negatywne myślenie. Nie wierzysz w siebie i boisz się porażki.

tak mam czasami i tak się zdarzało...

gorsza od innych z jakichś sobie znanych powodów,

niestety... czasami takie poczucie mam :<

2.

duzo pracy a i duzo ograniczen.

niestety i przemęczenie czasami dawało o sobie znać

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść-> 5 mieczy + królowa buław + arcykapłanka ---> suma IX Erermiat; suma HB VII Rydwan

Po czucie porazki i takie dzialania wprawdzie dosc zdecydowane, ale bazujace na intuicji, idace niejako po omacku i podszyte roznymi lekami. Duzo bylo w Tobie watpliwosci. Teraz pora je odlozyc na bok i zabrac sie do dzialania. Konkretnego dzialania. :)

było różnych wątpliwości, było.

W tym okresie również dalej przyglądałam się sobie...