anais_33 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) 1. X3 pucharów, 3 monety, 7 mieczy suma sprawiedliwość 2. Ykapłanka, 4 pucharów, krol monet suma śmierć 3.Z koło, 4 kijów, 5 pucharów suma rydwan Mam problem z kolanami (torbiel pod kolanem ) + inne przypadłości , mam problem z wybraniem specjalisty ( chirurg ortopeda) jest ich trzech moim zdaniem chyba najlepszy jest Z Prośba o pomoc to dla mnie bardzo wazne Dodatkowo poprosiłam o karty Solara dziekuje dogrywka pomiędzy X a Z X ksiezyc 2 bulaw wieza 5 monet Z krol mieczy as monet 3 kielichow sad tutaj ewidentnie pokazuje sie lepszy Z .... pomocy ... Edytowane 26 Lutego 2013 przez anais_33 Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lutego 2013 Maestro Napisano 26 Lutego 2013 Tak, jak już Ci mówiłam... X - będzie fajnie, będzie się starał, ale może coś się wydarzyć, co pozostawi niesmak, albo pojawią się plotki.. Y - w tym przypadku możesz długo na niego czekać, na termin wizyty,a potem może pójdziesz prywatnie, a on będzie raczej zorientowany na kasę niż leczenie Z - coś Cię zaskoczy, mam wrażenie, że się do niego nie dostaniesz...a jeśli jednak się dostaniesz, to rozczaruje Cię.. Cytuj
Caliel Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 też Ci mówiłem:) dla mnie X to najlepszy wybor. Widac ze fachowiec, specjalista, moze nawet idealistycznie podchodzi, z pasja i powolaniem do zawodu. 7 mieczy mysle w tym wypadku moze oznaczac zbieranie informacji, rozpoznanie wroga - czyli badania, wywiad lekarski itp pan Y Kaplanka skrywa tutaj tajemnice, nie chce powiedziec - bo nie ma po niej Arkan Wielkich, potem jest czworka pucharow - zawod, i krol monet moze mowic zarowno o tym, ze spotkanie bedzie zalezalo od decyzji jakiegos Pana, albo ten pan jest skupiony na materii (łapówka, albo chodzi o kase) pan Z tutaj niby fajnie, ale na koncu jest 5 pucharów - smutek, rozczarowanie... na dodatek koło - czyli możesz trafić tam z przypadku. tak jak Ci pisałem, starałbym się zapisać do pana nr 1, ale nie zdziwiłbym się, gdybym trafił do pana nr 3. Życze dobrego wyboru Cytuj
Selenit666 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 kapłanka określa osobe ktora jest bardzo wykształcona, z godnie z historią to była osoba, ktora posiadła szeroką wiedzę, ukonczyla studia niedostępne dla innych przeciętnych osob do tego masz w podsumie śmierc co znaczy uzdrowienie i sprawdzone moim wahadłem Izys i mi na 2giego lekarza wyraźnie się pojawił. Na 1 nawet nie drgneło a na 3ciego ledwo ledwo. Cytuj
Caliel Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Biedna Anais co interpretacja to zagwozdka:D Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 26 Lutego 2013 Maestro Napisano 26 Lutego 2013 (edytowane) Dodatkowo poprosiłam o karty Solara dziekuje dogrywka pomiędzy X a Z X ksiezyc 2 bulaw wieza 5 monet Z krol mieczy as monet 3 kielichow sad Lepszy Z, widać, że to dobry fachowiec:) Edytowane 26 Lutego 2013 przez Inez2503 Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Dla mnie x to najlepszy wybór. Widac w 3 spotkanie,potem w kolejnej 3 rozpoznanie..7 sprytne i mądre zalecenia by wybrnąc z problemu.. W sprawiedliwości jak dla mnie to specjalista,osoba która zna się na rzeczy,potrafi postawić dobra diagnoze i wykluczyć ewentualne błedy. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 kapłanka określa osobe ktora jest bardzo wykształcona, z godnie z historią to była osoba, ktora posiadła szeroką wiedzę, ukonczyla studia niedostępne dla innych przeciętnych osob do tego masz w podsumie śmierc co znaczy uzdrowienie i sprawdzone moim wahadłem Izys i mi na 2giego lekarza wyraźnie się pojawił. Na 1 nawet nie drgneło a na 3ciego ledwo ledwo. I tutaj zgadzm się z Selenit...już patrząc na karty zdecydownaie wybrałabym Y... Cytuj
Davisa Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Moim zdaniem powinnaś zastanowić się nad wyborem pomiędzy Y a Z, ale Ty chyba żadnego z nich nie wybierzesz ...(?) Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 1. X3 pucharów, 3 monety, 7 mieczy suma sprawiedliwość; HB XIII Smierc i IV Cesarz 2. Ykapłanka, 4 pucharów, krol monet suma śmierć; HB VI Kochankowie 3.Z koło, 4 kijów, 5 pucharów suma rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag Po samych podsumych HB, ktore sa rada do calego rozkladu juz mowie: x - szukaj lepiej innego, od razu. Ta forma, ten lekarz - niet. y - mozesz w pelni zaufac. z - jest ok, ale jak masz na podoredziu cos lepszego, wez to lepsze. Takze juz po samych podsumach wybralabym y czyli druga opcje. Cytuj
anais_33 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) no więć tak Moi Drodzy .... pozostaje mi Y i Z ponieważ X - nie specjalizuje się w urazach kolan.... Edytowane 28 Lutego 2013 przez anais_33 Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 2.Y kapłanka, 4 pucharów, krol monet suma śmierć 3.Z koło, 4 kijów, 5 pucharów suma rydwan Powtórzę się - bo ja Kochanie zdeecyyydowanie wybrałbym Y. Przede wszystkim już sam Król Monet mówi o tym że jest to człowiek wiarygodny i odpowiedzialny...specjalista ten nie jest człowiekiem impulsywnym w działaniach, jak to bywa u niektórych doktorów - ten, zanim podejmie działania wszystko dobrze sprawdzi - upewni się...no naprawdę - ten specjalista będzie miał wszystko pod kontolą i będzie wiedzial co robi... Mało tego zdradzę Ci ciekawostkę, angina częso powoduje zapalenie stawów - i tutaj 4 Kielichów może mówić o tym że tak właśnie zadziało się u Ciebie, 4 Kielichów to też problemy z przemianą materii - a co za tym idzie tycie - co jak wiadomo też ma olbrzyyymi wpływ na stawy... Przy Panu Z - możesz sie bardzo rozczarwoać... Ale wiadomo - to tylko moje zdanie... Cytuj
Gość Sowilo92 Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Wybrałbym....Y...ma Kapłankę (wiedza bogata, ugruntowana, nie Bóg wie jakie wymysły), ma Króla Monet, który pokazuje osobę kompetentną, poza tym Monety to ziemia, a kolana są "ziemskie" jednak;).. Śmierć pokazuje odejście problemów, Pan Y zakończy Twoje choroby, śmierć ma kosę, kosa to nóż, nóż to chirurg;)...4 Kiel to wg mnie dobrze przebiegająca rekonwalescencja po leczeniu u Y;) Chirurg Z jest mniej kompetentny, narwany, mało by się Tobą przejął... Cytuj
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 no więć tak Moi Drodzy .... pozostaje mi Y i Z ponieważ X - nie specjalizuje się w urazach kolan....czyli HB podsum Smierc i Cesarz ladnie to pokazaly. W tym miejscu nic nie ugrasz. Dalej pokazuja, ze chociaz Z zly nie jest to jednak mozna znalesc lepszego. Y mozesz zaufac z pelni serca, masz Kochankow... wiec samo mowi za siebie. Z jest na zasadzie "z braku laku i kit dobry"... Y to profeska. Cytuj
anais_33 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Moi Kochani wizytę u Y mam jutro napewno się odezwę i Wam powiem jak podszedł do problemu ... Dziekuje Wszystkim za zaangażowanie w moim wątku z całego serca Cytuj
anais_33 Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 A więc lekarz Y bardzo był miły, rzeczowo podszedł do problemu dostałam leki przeciwzapalne, witaminę D ... dodatkowo skierowanie na badania + rehabilitacja na razie obowiązkowo 2 razy w tygodniu ..... Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Czyli doglebnie, konkretnie. Karty ladnie to pokazaly. Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 A więc lekarz Y bardzo był miły, rzeczowo podszedł do problemu dostałam leki przeciwzapalne, witaminę D ... dodatkowo skierowanie na badania + rehabilitacja na razie obowiązkowo 2 razy w tygodniu ..... No...czyli karty idealnie to pokazały... A tak poza tym...Baaardzo się cieszę że jesteś zadowolona z wyboru specjalisty - bo to przecież naaajważniejsze... Zdrówka życzę.:* Cytuj
anais_33 Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 No...czyli karty idealnie to pokazały... A tak poza tym...Baaardzo się cieszę że jesteś zadowolona z wyboru specjalisty - bo to przecież naaajważniejsze... Zdrówka życzę.:* dziękuję Kochana :* ja również życzę Ci dużo zdrówka Cytuj
Selenit666 Napisano 6 Marca 2013 Napisano 6 Marca 2013 O Dzieki Anetka za weryfikacje bo to ważne dla mnie żeby zobaczyc jak tam moje wahadlo daje rade )) Widac, że jednak daje ) Dzieki jeszcze raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi