Skocz do zawartości

jak przebiegnie moje leczenie u ortopedy X, Y, Z .... pomocy

anais_33

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

1. X3 pucharów, 3 monety, 7 mieczy suma sprawiedliwość

2. Ykapłanka, 4 pucharów, krol monet suma śmierć

3.Z koło, 4 kijów, 5 pucharów suma rydwan

Mam problem z kolanami (torbiel pod kolanem ) + inne przypadłości , mam problem z wybraniem specjalisty ( chirurg ortopeda) jest ich trzech

moim zdaniem chyba najlepszy jest Z

Prośba o pomoc to dla mnie bardzo wazne

Dodatkowo poprosiłam o karty Solara :) dziekuje dogrywka pomiędzy X a Z

X

ksiezyc 2 bulaw wieza 5 monet

Z

krol mieczy as monet 3 kielichow sad

tutaj ewidentnie pokazuje sie lepszy Z .... pomocy ...

Edytowane przez anais_33
  • Maestro
Napisano

Tak, jak już Ci mówiłam...

X - będzie fajnie, będzie się starał, ale może coś się wydarzyć, co pozostawi niesmak, albo pojawią się plotki..

Y - w tym przypadku możesz długo na niego czekać, na termin wizyty,a potem może pójdziesz prywatnie, a on będzie raczej zorientowany na kasę niż leczenie

Z - coś Cię zaskoczy, mam wrażenie, że się do niego nie dostaniesz...a jeśli jednak się dostaniesz, to rozczaruje Cię..

Napisano

też Ci mówiłem:)

dla mnie X

to najlepszy wybor.

Widac ze fachowiec, specjalista, moze nawet idealistycznie podchodzi, z pasja i powolaniem do zawodu.

7 mieczy mysle w tym wypadku moze oznaczac zbieranie informacji, rozpoznanie wroga - czyli badania, wywiad lekarski itp

pan Y

Kaplanka skrywa tutaj tajemnice, nie chce powiedziec - bo nie ma po niej Arkan Wielkich, potem jest czworka pucharow - zawod,

i krol monet moze mowic zarowno o tym, ze spotkanie bedzie zalezalo od decyzji jakiegos Pana, albo ten pan jest skupiony na materii

(łapówka, albo chodzi o kase)

pan Z

tutaj niby fajnie, ale na koncu jest 5 pucharów - smutek, rozczarowanie...

na dodatek koło - czyli możesz trafić tam z przypadku.

tak jak Ci pisałem, starałbym się zapisać do pana nr 1,

ale nie zdziwiłbym się, gdybym trafił do pana nr 3.

Życze dobrego wyboru ;)

Napisano

kapłanka określa osobe ktora jest bardzo wykształcona, z godnie z historią to była osoba, ktora posiadła szeroką wiedzę, ukonczyla studia niedostępne dla innych przeciętnych osob do tego masz w podsumie śmierc co znaczy uzdrowienie i sprawdzone moim wahadłem Izys i mi na 2giego lekarza wyraźnie się pojawił. Na 1 nawet nie drgneło a na 3ciego ledwo ledwo.

• Maestro
Napisano (edytowane)

Dodatkowo poprosiłam o karty Solara :) dziekuje dogrywka pomiędzy X a Z

X

ksiezyc 2 bulaw wieza 5 monet

Z

krol mieczy as monet 3 kielichow sad

Lepszy Z, widać, że to dobry fachowiec:)

Edytowane przez Inez2503
Napisano

Dla mnie x to najlepszy wybór.

Widac w 3 spotkanie,potem w kolejnej 3 rozpoznanie..7 sprytne i mądre zalecenia by wybrnąc z problemu..

W sprawiedliwości jak dla mnie to specjalista,osoba która zna się na rzeczy,potrafi postawić dobra diagnoze i wykluczyć ewentualne błedy.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
kapłanka określa osobe ktora jest bardzo wykształcona, z godnie z historią to była osoba, ktora posiadła szeroką wiedzę, ukonczyla studia niedostępne dla innych przeciętnych osob do tego masz w podsumie śmierc co znaczy uzdrowienie i sprawdzone moim wahadłem Izys i mi na 2giego lekarza wyraźnie się pojawił. Na 1 nawet nie drgneło a na 3ciego ledwo ledwo.

I tutaj zgadzm się z Selenit...już patrząc na karty zdecydownaie wybrałabym Y...

Napisano

Moim zdaniem powinnaś zastanowić się nad wyborem pomiędzy Y a Z, ale Ty chyba żadnego z nich nie wybierzesz ...(?)

Napisano

1. X3 pucharów, 3 monety, 7 mieczy suma sprawiedliwość; HB XIII Smierc i IV Cesarz

2. Ykapłanka, 4 pucharów, krol monet suma śmierć; HB VI Kochankowie

3.Z koło, 4 kijów, 5 pucharów suma rydwan; HB XIX Slonce, X Kolo Fortuny i I Mag

Po samych podsumych HB, ktore sa rada do calego rozkladu juz mowie:

x - szukaj lepiej innego, od razu. ;) Ta forma, ten lekarz - niet.

y - mozesz w pelni zaufac.

z - jest ok, ale jak masz na podoredziu cos lepszego, wez to lepsze.

Takze juz po samych podsumach wybralabym y czyli druga opcje.

Napisano (edytowane)

no więć tak Moi Drodzy .... pozostaje mi Y i Z ponieważ X - nie specjalizuje się w urazach kolan....

Edytowane przez anais_33
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

2.Y kapłanka, 4 pucharów, krol monet suma śmierć

3.Z koło, 4 kijów, 5 pucharów suma rydwan

Powtórzę się - bo ja Kochanie zdeecyyydowanie wybrałbym Y.

Przede wszystkim już sam Król Monet mówi o tym że jest to człowiek wiarygodny i odpowiedzialny...specjalista ten nie jest człowiekiem impulsywnym w działaniach, jak to bywa u niektórych doktorów - ten, zanim podejmie działania wszystko dobrze sprawdzi - upewni się...no naprawdę - ten specjalista będzie miał wszystko pod kontolą i będzie wiedzial co robi...

Mało tego zdradzę Ci ciekawostkę, angina częso powoduje zapalenie stawów - i tutaj 4 Kielichów może mówić o tym że tak właśnie zadziało się u Ciebie, 4 Kielichów to też problemy z przemianą materii - a co za tym idzie tycie - co jak wiadomo też ma olbrzyyymi wpływ na stawy...

Przy Panu Z - możesz sie bardzo rozczarwoać...

Ale wiadomo - to tylko moje zdanie...

Gość Sowilo92
Napisano

Wybrałbym....Y...ma Kapłankę (wiedza bogata, ugruntowana, nie Bóg wie jakie wymysły), ma Króla Monet, który pokazuje osobę kompetentną, poza tym Monety to ziemia, a kolana są "ziemskie" jednak;).. Śmierć pokazuje odejście problemów, Pan Y zakończy Twoje choroby, śmierć ma kosę, kosa to nóż, nóż to chirurg;)...4 Kiel to wg mnie dobrze przebiegająca rekonwalescencja po leczeniu u Y;)

Chirurg Z jest mniej kompetentny, narwany, mało by się Tobą przejął...

Napisano
no więć tak Moi Drodzy .... pozostaje mi Y i Z ponieważ X - nie specjalizuje się w urazach kolan....
czyli HB podsum Smierc i Cesarz ladnie to pokazaly. W tym miejscu nic nie ugrasz.

Dalej pokazuja, ze chociaz Z zly nie jest to jednak mozna znalesc lepszego. Y mozesz zaufac z pelni serca, masz Kochankow... wiec samo mowi za siebie.

Z jest na zasadzie "z braku laku i kit dobry"... ;) Y to profeska.

Napisano

Moi Kochani wizytę u Y mam jutro napewno się odezwę i Wam powiem jak podszedł do problemu ... Dziekuje Wszystkim za zaangażowanie w moim wątku z całego serca :buzki:

Napisano

A więc lekarz Y bardzo był miły, rzeczowo podszedł do problemu dostałam leki przeciwzapalne, witaminę D ... dodatkowo skierowanie na badania + rehabilitacja na razie obowiązkowo 2 razy w tygodniu .....

Napisano

Czyli doglebnie, konkretnie. Karty ladnie to pokazaly.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
A więc lekarz Y bardzo był miły, rzeczowo podszedł do problemu dostałam leki przeciwzapalne, witaminę D ... dodatkowo skierowanie na badania + rehabilitacja na razie obowiązkowo 2 razy w tygodniu .....

No...czyli karty idealnie to pokazały...

A tak poza tym...Baaardzo się cieszę że jesteś zadowolona z wyboru specjalisty - bo to przecież naaajważniejsze...:)

Zdrówka życzę.:):*

Napisano
No...czyli karty idealnie to pokazały...

A tak poza tym...Baaardzo się cieszę że jesteś zadowolona z wyboru specjalisty - bo to przecież naaajważniejsze...:)

Zdrówka życzę.:):*

dziękuję Kochana :* ja również życzę Ci dużo zdrówka

Napisano

O Dzieki Anetka za weryfikacje bo to ważne dla mnie żeby zobaczyc jak tam moje wahadlo daje rade :))) Widac, że jednak daje :))

Dzieki jeszcze raz