beatrycze18 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 pytanko moje , to czy dzisiejsze losowanie lotka przyniesie mi jakąś większą wygrana, gdyż pusciłam dzisiaj kupon lotka. Pytanko i odpowidź z jednej karty Wylosowałam as denarów Nastepna karta na pytanko, co mi to przyniesie? Wylosowałam Król denarów Ja tu widzę pieniążki, które mnie ucieszą Co wy nato? Cytuj
Kędry Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Owszem szansa jest - może paść wygrana, ale nie ta z najwyższej półki - zastrzyk gotówki zadowoli Cię bardzo. Chociaż w tym monetowym to polepszenie sytuacji materialnej wiązałabym z rzetelną pracą sumiennie wykonywaną a nie z grami losowymi. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lutego 2013 Maestro Napisano 27 Lutego 2013 Karty finansowe, materialne, as denarów to szansa, ale jeszcze nie teraz...Chyba raczej kupisz kolejny kupon... Cytuj
beatrycze18 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 I jak tam poszło? Faktycznie w tym losowaniu tylko jedna cyferka wypadła-czyli 0 wygranej.Ale może wieczorne losowanie coś przyniesie? Kupon obstawiłam na dwa losowania. Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Szansa jak szansa. Kazdy los jest szansa, wiec As Monet nie jest tu niczym niezwyklym. Kazdy kupon na loterii jest takim Asem Monet, czyli szansa, ze moze cos z tego byc. A jednak. Krol Monet to nie ktos, kto wygrywa czy dostaje pieniadze. On zarabia je ciezka i wytrwala praca, gromadzi, ale nie w spadku czy w darze czy poprzez wygrana, a poprzez swoja sumienna i wytrwala prace. Takze ja tu wygranej takze nie widze. Cytuj
Aga 22 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 pieniądze powinnaś mieć ale raczej zapracowane dzięki jakiemuś mężczyźnie:)) Cytuj
miistakke Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 dziwne, po kartach bym powiedziala, ze wygrasz... Cytuj
iridos Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 a ja nie bo as daje tylko szansę i przy 3 kartach pewnie by to sie ładnie pokazało a z 1 to takie gdybanie wyszlo i pobożne zyczenie Cytuj
miistakke Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 a ja nie bo as daje tylko szansę i przy 3 kartach pewnie by to sie ładnie pokazało a z 1 to takie gdybanie wyszlo i pobożne zyczenie w sumie racja iridos Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi