Skocz do zawartości

Sprawy uczuciowe i towarzystkie kiepsskoooo..

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dodam, że zakończyła się raczej definitywnie toksyczna relacja z pewnym panem już jakiś miesiąc temu, teraz się z niej "lecze" :(

Karty na marzec na uczucia:

śmierć, król monet, pustelnik, 6mieczy, 5 pucharów, królowa pucharów, królowa monet

No widać karty ładnie pokazały, że to nastąpi koniec relacji, będe musiała to przejść choć będzie ciężko i boleśnie (śmierć) króla monet nie wiem jak interpretować. W pustelniku chyba ukazuje się moje odcięcie, zamknięcie w swojej "pustelni", samotność. 6 mieczy czyli pójście dalej, czas otrząsania się chociaż będzie troche opłakiwania żalu za tym co było (5 puch). A te królowe na końcu może mówią o jakimś spełnieniu?

Karty wyszły straszne.. ale widocznie musze to przejsc, zawsze to jakies doswiadczenia i nauka:)

Karty na relacje towarzyskie

cesarzowa, rycerz pucharów, wieża, 4pucharów, rycerz buław, pustelnik, sąd

Tutaj juz lepiej, bede błyszczeć (cesarzowa) heh :D ale chyba przystopuje troche moje imprezowanie, znudzi mi sie (4 puch) na rzecz nauki (pustelnik,sąd). Za to moze poznam jakiegoś rycerza?:)

co myslicie:>

Napisano

Będziesz próbowała się otrząsnąć i zacząć wszystko z czystym kontem, ale to trochę potrwa. Myśli będą powracać jak bumerang. Królowa pucharów mówi mi, że jesteś bardzo uczuciową osobą, dużo przeżywasz. Ale starasz się trzymać emocje w ryzach - Królowa monet. Nikogo nowego na razie nie widzę.

• Lubię to! 1
Napisano

Ani na uczucia ani na towarzystwo ochoty mieć nie będziesz. Sama dobrze wiesz, że obecny czas temu nie służy.

Napisano

myślę, że pojawi sie w tobie chęć / pod wpływem jakiegoś osobnika / by trochę się przebudzić ale w konsekwencji wyda ci się wszystko bez sensu i mimo możliwości odsuniesz się od towarzystwa, wybierzes spokuj i papierki, dokumenty / ksiązki - bo wspomniałaś o nauce / .

• Lubię to! 1
Napisano

W marcu to jest tak, ze najpierw bedzie ucieczka w prace, pozniej takie otrzezwienie i pytanie typu "z jakiego powodu ja tak cierpialam? przeciez nie bylo dla kogo". Przyslowiowe opadniecie klapek z oczu i skupienie sie na sobie.

Towarzysko z kolei widac, ze na poczatku rzucisz sie w wir wydarzen, jakies imprezowania. Mozliwe, ze bedzie tez tam pan, ktory sie Toba zainteresuje i wzajemnie. W tej wiezy jednak widac cos, co Cie kompletnie wybije z pantalyku i spowoduje, ze przystopujesz. Moze jeszcze jakies wyrywy, ale koncowke miesiaca spedzisz bardziej po domowemu i zajeta soba, anizeli na zyciu towarzyskim i imprezach.

Napisano

Ucieczka w szkołe predzzej, do pracy nie chodze :D mam nadzieeje, ze te klapki mi opadną wkoncu heh :D

Ta wieza to moze byc tez cos zwiazanego ze szkola tak mysle, bo troche zawalilam pare przedmiotów i moze wlasnie potem przystopuje i wezme sie za nauke. ( wmaju matura) ;)

Napisano

Ok... no to w nauke... ;) ;Mozliwe, ze Wieza to z nauka sie wiaze jakas niespodzianka, ktora zmusi Cie do przysiadniecia w domku. :)