london63 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Dodam, że zakończyła się raczej definitywnie toksyczna relacja z pewnym panem już jakiś miesiąc temu, teraz się z niej "lecze" Karty na marzec na uczucia: śmierć, król monet, pustelnik, 6mieczy, 5 pucharów, królowa pucharów, królowa monet No widać karty ładnie pokazały, że to nastąpi koniec relacji, będe musiała to przejść choć będzie ciężko i boleśnie (śmierć) króla monet nie wiem jak interpretować. W pustelniku chyba ukazuje się moje odcięcie, zamknięcie w swojej "pustelni", samotność. 6 mieczy czyli pójście dalej, czas otrząsania się chociaż będzie troche opłakiwania żalu za tym co było (5 puch). A te królowe na końcu może mówią o jakimś spełnieniu? Karty wyszły straszne.. ale widocznie musze to przejsc, zawsze to jakies doswiadczenia i nauka:) Karty na relacje towarzyskie cesarzowa, rycerz pucharów, wieża, 4pucharów, rycerz buław, pustelnik, sąd Tutaj juz lepiej, bede błyszczeć (cesarzowa) heh ale chyba przystopuje troche moje imprezowanie, znudzi mi sie (4 puch) na rzecz nauki (pustelnik,sąd). Za to moze poznam jakiegoś rycerza? co myslicie:> Cytuj
Ewitta Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Będziesz próbowała się otrząsnąć i zacząć wszystko z czystym kontem, ale to trochę potrwa. Myśli będą powracać jak bumerang. Królowa pucharów mówi mi, że jesteś bardzo uczuciową osobą, dużo przeżywasz. Ale starasz się trzymać emocje w ryzach - Królowa monet. Nikogo nowego na razie nie widzę. 1 Cytuj
Davisa Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Ani na uczucia ani na towarzystwo ochoty mieć nie będziesz. Sama dobrze wiesz, że obecny czas temu nie służy. Cytuj
melyss Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 myślę, że pojawi sie w tobie chęć / pod wpływem jakiegoś osobnika / by trochę się przebudzić ale w konsekwencji wyda ci się wszystko bez sensu i mimo możliwości odsuniesz się od towarzystwa, wybierzes spokuj i papierki, dokumenty / ksiązki - bo wspomniałaś o nauce / . 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 W marcu to jest tak, ze najpierw bedzie ucieczka w prace, pozniej takie otrzezwienie i pytanie typu "z jakiego powodu ja tak cierpialam? przeciez nie bylo dla kogo". Przyslowiowe opadniecie klapek z oczu i skupienie sie na sobie. Towarzysko z kolei widac, ze na poczatku rzucisz sie w wir wydarzen, jakies imprezowania. Mozliwe, ze bedzie tez tam pan, ktory sie Toba zainteresuje i wzajemnie. W tej wiezy jednak widac cos, co Cie kompletnie wybije z pantalyku i spowoduje, ze przystopujesz. Moze jeszcze jakies wyrywy, ale koncowke miesiaca spedzisz bardziej po domowemu i zajeta soba, anizeli na zyciu towarzyskim i imprezach. Cytuj
london63 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 Ucieczka w szkołe predzzej, do pracy nie chodze mam nadzieeje, ze te klapki mi opadną wkoncu heh Ta wieza to moze byc tez cos zwiazanego ze szkola tak mysle, bo troche zawalilam pare przedmiotów i moze wlasnie potem przystopuje i wezme sie za nauke. ( wmaju matura) Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Ok... no to w nauke... ;Mozliwe, ze Wieza to z nauka sie wiaze jakas niespodzianka, ktora zmusi Cie do przysiadniecia w domku. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi