Skocz do zawartości

Dlaczego nie potrafie się z tym pogodzić??? Dlaczego:(

GdzieTaIrlandia

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Od paru dni dopadła mnie deprecha..jakos cięzko mi to ogarnąc..Mineło 10 msc a ja nadal nie potrafie zrozumieć albo i nie dociera do mnie. Nigdy sie nie dowiedziałam prawdziwych powodów i mam wrażenie ,ze chyba nigdy nie bedzie mi to po prostu dane.

Nie mogę się pogodzić z tym ,może dlatego,że sprawa nie została mi wyjaśniona? Cieżko mi na sercu:(

Karty tasowałam do każdego pytania i wyciągałam z całej tali. Karty które moga pojawić się podwójnie chcą mi najwyrażniej cos powiedzieć.

Jeżeli nie nudze nikogo to moze ktos dorzuci coś do interpretacji od siebie. Postaram sie w swojej byc obiektywna.

Dziekuje

Dlaczego nie potrafię się pogodzić z tym,że D. odszedł? Z przełożenia Królowa Buław, 10 buław, 2 mieczy Nie mogę działać jako buławowa..czuje się przeciązona..wiem,że nie mam wpływu na jego wybór.. nie widzę go ,nie słysze..No i tu pokazuje sie ta sytuacja,ze zakonczył wszystko bez rozmowy.. Mam zapomnieć i tyle!

Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy-On taki wajabongo w rycerzu..rodzina moze mu coś truła..Dla mnie kapłan to rodzina..

Dlaczego mi tej przyczyny nie wyjawił prosto w twarz? UMIARKOWANIE,KSIEZYC,Król Kielichów-zdystansował się..moze nie chciał wyjawiać czegos..a moze nie znałam go tak do końca..badz nie chciał pokazać co czuje w Królu Kielichów..on czuje,ale nie robi nic..

Czym tak na prawdę się kierował w relacjach ze mną? 10 denarów 9 buław, KOCHANKOWIEChciał mi pomóc..obciązyć trochę.kierowal się swoim sercem?

Jakimi uczuciami mnie darzył? RYCERZ BUŁAW, MOC , 8 kielichów skojarzyło mi sie to z seksem..rycerz i moc..8 kielichow z noca..- potem 8 kielichow to wahania..odejscie z bolem serca,wzloty i upadki,powroty i rozstania..

Jak spełni się moje oczekiwanie na to,że bedzie nam dane przeprowadzić rozmowę wyjaśniającą? Król Mieczy,Królowa Mieczy,ŚWIAT-dociągłam -DIABEL Tutaj chyba moje oczekiwanie się nie spełni..widać jego dystan i moj..w swiecie sprawa zakończona..Diabeł to ograniczenia..

Sprzyjające okoliczności których mogę sie niespodziewać? - 8 kielichów, 9 kielichów, GWIAZDA Może po prostu go gdzies wieczorem spotkam,bedziemy sie przypadkowo mijać..

Rady kart dotyczące tej relacji-Król Mieczy, 2 mieczy,KOLO FORTUNY-Nic nie mogę zrobić,nie mam ruchu,wszystko zalezy od losu,od koła-tego jak się obroci..

Edytowane przez GdzieTaIrlandia
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy ~ a czy Pan ma żonę Kochanie ?

Później odniosę się do całości...:*

Napisano (edytowane)

Nie. Ja byłam z mężem w separacji.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano (edytowane)

No to zaraz napiszę jak to widzę i zedytuję...tylko kawusie zaparze i wracam...chcesz teeeż ? :)

Dlaczego nie potrafię się pogodzić z tym,że D. odszedł?

Z przełożenia Królowa Buław, 10 buław, 2 mieczy ~ widać że przy Nim rozkwitałaś - relacja ta dodawała Ci energii...a teraz jest Ci bardzo ciężko z tą świadomością że tak naprawdę nie masz wpływu na sytuację i Jego decyzję, że nie jesteś w stanie nic zmienić - nie możesz zrobić ruchu...

Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy~ no tutaj zaznaczają się tajemnice, lęki i wyrzuty sumienia...Pan Cię Kochał niewątpliwie - ale myślę że Wasza relacja nie była tak do końca jawną (?) przez wzgląd na Twojego męża i chyba właśnie to Go przerosło...

Dlaczego mi tej przyczyny nie wyjawił prosto w twarz? UMIARKOWANIE,KSIEZYC,Król Kielichów~ bo Cię Kocha/ł i w Jego mniemaniu postępując w ten sposób wybrał mniejsze zło...może po prostu był przekonany że Ty i tak wrócisz do męża (?)...

Czym tak na prawdę się kierował w relacjach ze mną? 10 denarów 9 buław, KOCHANKOWIE~ chciał zmienić swoje życie, On chciał się ustatkować - założyć rodzinę...

Jakimi uczuciami mnie darzył? RYCERZ BUŁAW, MOC , 8 kielichów~ były i uczucia, i namiętność...On szukał Miłości i widać tutaj właśnie odejście z bólem serca...

Jak spełni się moje oczekiwanie na to,że bedzie nam dane przeprowadzić rozmowę wyjaśniającą? Król Mieczy,Królowa Mieczy,ŚWIAT-dociągłam -DIABEL~ a ja właśnie myślę że w końcu dane Wam będzie porozmawiać, ale ~ albo się pokłócicie, albooo...no, wylądujecie w łóżku...

Sprzyjające okoliczności których mogę sie niespodziewać? - 8 kielichów, 9 kielichów, GWIAZDA~ ja w tych kartach widzę raczej wyzbycie się smutku przez Ciebie...odzyskasz radość - zadowolenie i wiarę w przysłosć...

Rady kart dotyczące tej relacji-Król Mieczy, 2 mieczy,KOLO FORTUNY~ uszy do góry! czerp z życia pełnymi garściami i ciesz się nim - nie wyczekuj...szczęśliwe rozwiązanie samo "przyjdzie"...

P.S.

Przepraszam że dopiero teraz...moja Przyjaciółka zadzwoniła i zeszło Nam na peplaniu ;)...

Edytowane przez MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ja juz 4 dziś wypiłam:) dziekuje za propozycje:) i za pomoc:)

Napisano (edytowane)

Mystki..a wiesz,ze on mówił,ze wróce do męża..jego mama tak mu zaczela wmawiac:/.. no i odszedl..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Kochana a więc tak...

W jakim czasie to nastąpi ?

Podczas tasowania wypadły: Królowa Buław/Mag

Sprawiedliwość ~ Rycerz Mieczy ~ Głupiec --> Księżyc

Kiedy - Rycerz Kielichów hmm....może to być niebawem bo Rycerz Kielichów to czas teraźniejszy, lub też 19 luty - 20 marca - czyli również czas teraźniejszy...albo też 12 tygodni...

Ale czuję że niebawem...

Co do tego że mógł tak postąpić dlatego właśnie że był przekonany że i tak wrócisz do męża - to powiem Ci Kochana, że często mówi się coś wbrew swoim odczuciom czy myślom, a inni to czują...myślę że nie raz rozmawialiście na różne tematy...ale myślę że On nie miał pewności że będziesz cała Jego...i chyba to właśnie Go w pewnymi momencie przerosło...

Piszę tak ogólnikowo bo nie chcę wnikać w Wasze sprawy...:*

Napisano

Chciał wspólnie wynająć mieszkanie- nie chciałam.

Chciał się do mnie wprowadzić-nie chciałam.

Chciał żebym wzieła rozwód- powiedziałam,że nie mogę z powodu wspólnych kredytów.

Do tego dziecko które bardzo chciał..

Byłam w buntowniczym czasie po rozstaniu i bólu, nie do końca byłam przekonana,ze i on bedzie chciał ze mną być.

Gdy chciałam zawalczyć i postawić sprawę na jednej karcie było już za póżno.

Ja mam takie odczucia,ze albo do 3 msc albo około sierpnia,ale nawet sie za bardzo nie łudze bo tyle czasu juz mineło..

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Chciał wspólnie wynająć mieszkanie- nie chciałam.

Chciał się do mnie wprowadzić-nie chciałam.

Chciał żebym wzieła rozwód- powiedziałam,że nie mogę z powodu wspólnych kredytów.

Do tego dziecko które bardzo chciał..

Byłam w buntowniczym czasie po rozstaniu i bólu, nie do końca byłam przekonana,ze i on bedzie chciał ze mną być.

Gdy chciałam zawalczyć i postawić sprawę na jednej karcie było już za póżno.

Ja mam takie odczucia,ze albo do 3 msc albo około sierpnia,ale nawet sie za bardzo nie łudze bo tyle czasu juz mineło..

Uwierz mi...i tak właśnie czułam - że tak było...

Nie dał rady...i chyba uważał że kolejna rozmowa nic nie wniesie, że tylko znowu będzie się wszystko przeciągało w czasie...a potem Ty i tak wrócisz do Męża przez wzgląd chociażby na te kredyty...

Należy pamiętać że gdy Ktoś odchodzi - nie zawsze oznacza że nie Kocha czy mu nie zależy - po prostu czasem przychodzi moment że tak trzeba...i wtedy właśnie cieżko rozmawiać...

Ale mogłabym tuuu pisac i pisać...

P.S.

Znam historię którą napisało życie - niemalże identyczną jak Twoja...a może nawet i identyczną...

Napisano

Dlaczego nie potrafię się pogodzić z tym,że D. odszedł? Z przełożenia Królowa Buław, 10 buław, 2 mieczy

Ja bym powiedziała, że nie chcesz po prostu. Sorry, to zabrzmi ostro trochę, ale przyzwyczaiłaś się do tego cierpienia i się z nim utożsamiasz. Roztrząsasz ciągle, myślisz "co by było gdyby".

Niepotrzebnie... Było jak było. Nie zmienisz tego teraz...

Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy- wydaje mi się, że on nie dał już rady walczyć z Twoim stwarzaniem przeszkód. Chciał, starał się, ale w końcu sił zbrakło.

Dlaczego mi tej przyczyny nie wyjawił prosto w twarz? UMIARKOWANIE,KSIEZYC,Król Kielichów- A jaką podał? Może jednak wyjawił?

Jeśli nie, uznał, że go po prostu nie chcesz, skoro stwarzasz te przeszkody... I dyplomatycznie się usunął.

Czym tak na prawdę się kierował w relacjach ze mną? 10 denarów 9 buław, KOCHANKOWIE - chciał stworzyć coś z Tobą, zależało mu

Jakimi uczuciami mnie darzył? RYCERZ BUŁAW, MOC , 8 kielichów - uczucia były silne, ale nie na tyle, by wciąż walczyć.

Jak spełni się moje oczekiwanie na to,że bedzie nam dane przeprowadzić rozmowę wyjaśniającą? Król Mieczy,Królowa Mieczy,ŚWIAT-dociągłam -DIABEL - sądzę, że nie ma na co liczyć, powinnaś zamknąć ten rozdział.

Sprzyjające okoliczności których mogę sie nie spodziewać? - 8 kielichów, 9 kielichów, GWIAZDA - nie widzę tutaj takowych, które miałyby mieć z nim związek. 8 kieli to definitywny koniec, 9 to spełnienie w pojedynkę, a Gwiazda chyba tylko Twoje nadzieje...

Rady kart dotyczące tej relacji-Król Mieczy, 2 mieczy,KOLO FORTUNY- nie ma już tej relacji raczej... I faktycznie nic nie możesz zrobić poza zajęciem się sobą i swoimi sprawami... On się odciął...

Przykro mi, tak to widzę... A masz z nim kontakt? Nie możesz po prostu sama doprowadzić do rozmowy jakowejś? Jeśli nawet nic nie da w kwestii reanimacji relacji, to może choć jakiś spokój Tobie da...

Napisano

Nie mam z nim kontaktu. Internetu nie posiada,telefonicznie nic nie załatwię. Nic nie pozostało prócz żyć. Ja wiem,ze juz więcej nie moge sama próbować się kontaktować. urwał kontakt nagle i tyle. Nie moge ścierpieć tego,ze nie zrobił tego twarzą w twarz.

Napisano

Droga Irlandio..moze nie potrafie Ci nijak pomoc..jednak poczuj sie przytulona.. i zrozumiana.. Oj jak bardzo ja Cie rozumie... Jak bardzo..

Mam nadzieje, ze mimo wszystko co ma wisiec nie utonie..i jakos sie to wyjasni u Ciebie.. Nieraz potrzeba czasu.

Bardzo, bardzo mi przykro, ze cierpisz z powodu milosci.. bo w sumie milosc to powinien byc powod do radosci.. Ja tez cierpie.. :(

<3 <3 <3

• Maestro
Napisano

Dlaczego nie potrafię się pogodzić z tym,że D. odszedł? Z przełożenia Królowa Buław, 10 buław, 2 mieczy - karty z przełożenia informują o tym, że jest Ci bardzo ciężko, zapewne podejmowałaś się trudu wzięcia na swoje barki odpowiedzialności za tę relację, a niestety coś spowodowało jej zatrzymanie..

Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy- on był niepewny tego, czego chce, nie wiedział czego tak naprawdę pragnie, czego oczekuje, widać też, że rodzina powodowała w nim wyrzuty sumienia i to spore..

Dlaczego mi tej przyczyny nie wyjawił prosto w twarz? UMIARKOWANIE,KSIEZYC,Król Kielichów- bał sie, bo jest nadwrażliwy, wolał sie ukryć, wydawało mu się, że lepiej będzie jak zniknie, niż spotka się z Tobą twarzą w twarz

Czym tak na prawdę się kierował w relacjach ze mną? 10 denarów 9 buław, KOCHANKOWIE on Ciebie lubił, ale bał się wejść w to głębiej, bo cały czas się obawiał, że będzie musiał podjąć decyzję...

Jakimi uczuciami mnie darzył? RYCERZ BUŁAW, MOC 8 kiel - on nadal Ciebie pożąda, nadal mu imponujesz cała sobą, nadal ma ucieczki emocjonalne w Twoim kierunku..

Jak spełni się moje oczekiwanie na to,że bedzie nam dane przeprowadzić rozmowę wyjaśniającą? Król Mieczy,Królowa Mieczy,ŚWIAT- wydaje mi się, że uda się, mi król mieczy i królowa mieczy, którzy wyszli jako para pokazali kilka razy kontakt niejako "na równi", a dodatkowa karta to informacja informująca o efekcie tego kontaktu..

Sprzyjające okoliczności których mogę sie spodziewać? - 8 kielichów, 9 kielichów, GWIAZDA pojawi się możliwość kontaktu z nim, co da nadzieję na poprawę, może na jakiejś imprezie się zobaczycie??

Rady kart dotyczące tej relacji-Król Mieczy, 2 mieczy,KOLO FORTUNY- staraj się odrzucić emocje, patrzeć chłodno na całą sytuację i nie angażować się, odpuścić sobie i zdać się na los,bo co ma być i tak będzie...

Napisano

Dziękuję wszystkim za interpretacje i pomoc w moim kierunku. Za wsparcie jak i czasem również kubel zimnej wody na głowę.. Sprawiacie,ze nie czuje się w tym wszystkim taka samotna i moge coś próbować zmienić w samej sobie. Dziękuję wszystim.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

ZAWSZE z chęcią Ci pomogę...czy to w interpretacji...czy na pw jak zechcesz - gdziekolwiek...3maj się cieplutko - BĘDZIE DOBRZE! :)

Napisano

Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy- a ja sadze, ze uczucia byly niezbyt dojrzale. Facet poddal sie presji, ugial sie pod wplywem balastu Twojego zw. i sie odcial.

Czym tak na prawdę się kierował w relacjach ze mną? 10 denarów 9 buław, KOCHANKOWIE-owszem checi sa, ale na poczatku 10 bulaw...Ja bym powiedziala, ze bardzo go pociagalas, ale gdzie Wy tu widzicie rodzine? Kochankowie sami nie mowia o rodzinie o checi owszem, ale bulawy w polaczeniu z kochankami to dla mnie ewidentnie namietnosc.

Napisano

Rady kart dotyczące tej relacji-Król Mieczy, 2 mieczy,KOLO FORTUNY

Odpusc go sobie...

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Co bylo prawdziwą przyczyną? Rycerz kielichów, Kapłan, 9 mieczy- a ja sadze, ze uczucia byly niezbyt dojrzale. Facet poddal sie presji, ugial sie pod wplywem balastu Twojego zw. i sie odcial.

Czym tak na prawdę się kierował w relacjach ze mną? 10 denarów 9 buław, KOCHANKOWIE-owszem checi sa, ale na poczatku 10 bulaw...Ja bym powiedziala, ze bardzo go pociagalas, ale gdzie Wy tu widzicie rodzine? Kochankowie sami nie mowia o rodzinie o checi owszem, ale bulawy w polaczeniu z kochankami to dla mnie ewidentnie namietnosc.

Chyba 10 Denarów a nie 10 Buław ?

Napisano

Próbowałam wczoraj odpowiedziec ,ale wywaliło mnie z internetu w telefonie...

10 buław tyczy mojej osoby-dlaczego nie potrafię się z tym pogodzić..

Napisano
Chyba 10 Denarów a nie 10 Buław ?

Faktycznie:-) Przepraszam, nie wiem skad te bulawy...To rzeczywiscie zmienia postac rzeczy. Czyli jego nastawienie: chcialby stalego zw.

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano
Faktycznie:-) Przepraszam, nie wiem skad te bulawy...To rzeczywiscie zmienia postac rzeczy. Czyli jego nastawienie: chcialby stalego zw.

Nie ma za co przepraszać...:):*

Napisano

Cześć dziewczyny..niby postać rzeczy zmienia..ale cięzko tu powiedzieć ,że on czego kolwiek by chcial bo 10 msc z jego strony cisza i nic:/

Napisano

Przykro mi to pisać, ale myślę, że sama zapracowałaś sobie na to - świadomość tego bardziej boli i dlatego trudniej zrozumieć...

Człowiek to nie lalka, nie marionetka, którą można kształtować pociągając za sznurki.

Napisano

Dawidsa nie jestem do końca przekonana,ze sama na to zapracowalam gdyż żaden człowiek nie jest idealny a w obawie i ze strachem w oczach moze podejmować inne kroki niż w rzeczywistości chciał asekurujac się. I np to że nie chciałam mieszkać itd to nie oznaczało,ze nie szanuje drugiej osoby czy też nie kocham. Też się starałam wiec ocenianie mnie nic tak na prawde nie wniesie.