Madlen_88 Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Czy moja promotorka odeśle mi dzisiaj do końca dnia sprawdzoną pracę magisterską- jak obiecała? Koło fortuny+ Głupiec+ 5 kijów--> Diabeł Uważam że nie :/ że się jakieś przeszkody pojawią... Cytuj
alathea Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 chyba odesle, jakies duze poprawki beda? Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 26 Lutego 2013 Napisano 26 Lutego 2013 Myślę że zaszły jakieś nieprzewidziane zmiany u Pani - w efekcie czego może nie wywiązać się z obietnicy... Cytuj
Madlen_88 Napisano 26 Lutego 2013 Autor Napisano 26 Lutego 2013 Werf. Dostałam od niej wiadomość, że praca do niej nie doszła i nie ma jej na skrzynce, więc wysłałam jej ponownie i otrzymałam odpowiedź, że dzisiaj już nie zdąży sprawdzić i zrobi to jutro. :/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi