Skocz do zawartości

Czy napisze? - weryfikacja w niedziele wieczorem :)

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy Pan X się odezwie do końca tygodnia?

8 monet+ Król Kijów+ Królowa pucharów/ dobrałam 2 mieczy--> Pustelnik / Siła

Może będzie aktywny w tym królu kijów, choć wydaje mi się zapracowany i nie napisze, a ja na końcu czekająca w emocjach/

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Według mnie - niestety nie odezwie się...

Napisano
Czy Pan X się odezwie do końca tygodnia?

8 monet+ Król Kijów+ Królowa pucharów/ dobrałam 2 mieczy--> Pustelnik / Siła

Może będzie aktywny w tym królu kijów, choć wydaje mi się zapracowany i nie napisze, a ja na końcu czekająca w emocjach/

A obiecał, że się odezwie?

Napisano

Wg mnie rowniez sie nie odezwie. Tu jezeli bylby kontakt to z Twojej inicjatywy... W tej Sile ewentualnie moze byc, ze Ty zainicjujesz ten kontakt, bo z jego strony raczej nie.

Napisano
Wg mnie rowniez sie nie odezwie. Tu jezeli bylby kontakt to z Twojej inicjatywy... W tej Sile ewentualnie moze byc, ze Ty zainicjujesz ten kontakt, bo z jego strony raczej nie.

zgadzam się w całej rozciągłości

Napisano

Pan zapracowany, skupiony na interesach, nie wygląda aby się odezwał, szkoda .. QPucharów smutna..

• Maestro
Napisano

On zajmie się pracą, TY będziesz wyczekiwać, ale pierwsza się nie odezwiesz..

Napisano

No cóż, takie są karty czasami tez są zmęczone i nie chcą współpracować .

Pozdrawiam

Napisano

Czyli 2 Mieczy pokazalo jednak lacznosc (mi pokazuje kontatk netowy albo telefoniczny takze)... hmm... tak tez bywa.

Dzieki za weryfikacje. :)

• Maestro
Napisano
Odezwał się na necie :)

Czyli Król Kijów zadziałał:))) 2 mieczy mi kilka razy pokazała rozmowę, ale te karty do końca jasne nie były:)

Napisano

No właśnie, 2-ki są niejasne - bo może to być dylemat/a więc wstrzymanie się/ lub też -- po tym dylemacie nastaje kontakt,działanie itp., co w tym wypadku do tego doprowadziło - ale fakt ważny, ze pojawiła się opcja "co zrobić"? - chyba ważna info..