Skocz do zawartości

Czy bedzie ciaza? Weryfikacja niebawem

JagodowaTruskawka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mam nadzieje ze nie.

8 pucharow, wisielec,paz bulaw -wisielec - Oj cos jej nie widac, widac poczekam sobie jeszcze na potowmstwo. Paz bulaw, jako dobra nowina czyli pojawienie sie okresu.

dolozylam kart

3 denary,krolowa mieczy,3bulaw - a to nie wiem jak interpretowac, ale tez nie widze w tym zadnej ciazy

Co o tym sadzicie?

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Masz nadzieję że nie ~ i według mnie nie masz co się martwić...bo ja w tych kartach ciąży nie widzę...

Napisano
Mam nadzieje ze nie.

8 pucharow, wisielec,paz bulaw -wisielec - Chyba Ci się okres opóźnia?

dolozylam kart

3 denary,krolowa mieczy,3bulaw --- suma Kapłanka - tu wyszłaś w Kapłance, która mówi, że jeszcze nie pora na potomstwo. Raclonalnie podchodzisz - być może zależy to od ustabilizowania Twojej pozycji zawodowej.

Napisano

Tu z tym opoznieniem sie miesiaczki, wydaje mi sie, ze ostatnio masz duzo stresu, jestesm przemeczona, stad to opoznienie. Organizm ludzki jest wrazliwy i reaguje na rozne takie sprawy. Stres itd. Jednak co sie odwlecze to, nie uciecze.

Dalej masz 3 Monety, ktore wskazuja na pojscie w tej kwestii dalej. Krolowa Mieczy wskazuje na potrzebe dzialania, ale tez odseparowania sie od emocji. 3 Bulaw to tu po prostu wyczekiwanie, czyli to co ma przyjsc przyjdzie. W podsumie masz Kaplanke... a ogolnie caly rozklad (wg HB) to VIII Sprawiedliwosc.

Mysle, ze miesiaczka przyjdzie. Ciazy wg mnie nie ma... Jak pisalam... stres, zmeczenie... trzeba odrobine odpoczac... wszystko powinno wrocic do normy.

Napisano

Dziekuje za wszystkie interpretacje. Jestem w sytuacji troche klopotoliwej, bo pękło nam zabezpieczenie ostatniego dnia dni płodnych

Napisano (edytowane)

Z kart wynika ,że nie. Ale jak chcesz mieć pewność to może zrób po prostu test.:icon_smile2:

Edytowane przez mlodzia
dopisek
Napisano

Poprzez stres czekanie na miesiączkę strasznie się wlecze tak karty pokazują nie powinnaś się tak martwić:)

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)

8 marca, moge na pewno powiedziec - nie bedzie dziecka:DD !

Ps. Chcialabym tez dodac odnosnie postu Agi 22, ze wlasnie wczoraj moj stres zniknal z powodu rozwiazania niektorych problem i wlasnie wtedy nadszedl upragniony okres:)

Edytowane przez JagodowaTruskawka