agaMAJ Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 no już te 5 mieczy się ujawniło z samego rana, w pracy, ktoś chciał mnie orżnąć ale ostatecznie się wybroniłam co jeszcze dziś mnie zaskoczy? 8 monet--Rycerz buław--Cesarzowa coś jeszcze powiązane z pracą, jakieś działania, ale w tej cesarzowej chyba się nie dam Cytuj
GdzieTaIrlandia Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Będziesz zwyczajnie przemęczona po pracy. Cały dzień dość intensywny. 1 Cytuj
agaMAJ Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 cały dzień się żarłam ze zleceniami i korekcyjnymi ale moje było zawsze i tak na górze Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Mi tez 5 Mieczy zawsze pokazuje taki meczacy dzien. Takie wszystko od rana przeciwko mnie sprzysiezone. I ja walczaca z tym. Tak mniej wiecej. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi