duo70 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Witam Postawiłam karty na uczucia na marzec. Jestem w pewnej relacji, która ostatnio przezywa kryzys. Królowa pucharów księżyc mag 2 puchary 8 buław=rydwan Wyszłam w królowej pucharów,teraz mam mieszane uczucia. Pojawiła się tęsknota. W magu widać chyba jakieś działania ze strony pana, jakieś przyspieszenie, obrót spraw na lepsze. Tylko, żeby za szybko to nie było, bo ten pędzący rydwan mnie trochę przeraża. Albo pan "odfrunie" Nie wiem już sama. Będę wdzięczna za pomoc w interpretacji. pozdrawiam Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Moga byc spotkania z panem, mozliwe, ze po kryjomu. Widac wzajemna fascynacje. Bedzie sympatacznie. W kazdym razie podsum HB to XI Pasja i II Kaplanka, czyli jezeli bedzie Ci na panu zalezec to nie hamuj sie, pokaz, ze cieszy Cie to i Ci zalezy. Pasja to przeciez inicjatywa ze strony kobiety... takze uczuciowosc Kielichowej ok, ale tu ogolnie z Twojej strony bedzie potrzeba dzialania. Rydwan tez o tym mowi. Cytuj
mlodzia Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Królowa pucharów księżyc mag 2 puchary 8 buław=rydwan Królowa Pucharów to często uczucie silne ale niespełnione, nie dające szczęścia często nieodwzajemnione a w połączeniu z Księżycem może oznaczać łudzenie się .Zderzenie a rzeczywistością może być bolesne, będzie podjęta ważna decyzja , Rydwan na końcu może oznaczać,że każde pójdzie w swoja stronę. Pozdrawiam 1 Cytuj
Aga 22 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Będziecie starali się ratować Waszą relację, jakieś wypady wspólne będą i rozbieżności wzajemnych oczekiwań. Większych zmian nie widać. Powodzenia:) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Królowa pucharów księżyc mag 2 puchary 8 buław=rydwan Widać w kartach że coś się zadzieje, myślę że się spotkacie - ale to tak "pod osłoną"...jednak nie nastawiaj się na nic wielkiego, bo tu stałości w kartach nie widać... Ale wiadomo - po kryzysie najważniejsze jest - aby się spotkać, aby mieć możliwość pogadać... Tak więc 3mam kciuki... Cytuj
duo70 Napisano 5 Maja 2013 Autor Napisano 5 Maja 2013 Królowa pucharów księżyc mag 2 puchary 8 buław=rydwan Królowa Pucharów to często uczucie silne ale niespełnione, nie dające szczęścia często nieodwzajemnione a w połączeniu z Księżycem może oznaczać łudzenie się .Zderzenie a rzeczywistością może być bolesne, będzie podjęta ważna decyzja , Rydwan na końcu może oznaczać,że każde pójdzie w swoja stronę. Pozdrawiam po marcu mogę przyznać, że pani była niespełniona uczuciowo. Było łudzenie się co do pana skończyło się tym, że nasza relacja rozjechała się. Głównie przez moje wycofanie i zawód. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi