Aga 22 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) ->-paź buław stagnacja zniechęcenie być może spowodowane brakiem dobrych wiadomości może sama nie potrafię ich dostrzec 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->-gwiazda wiara w to że trudności w życiu wkrótce się skończą 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl ->-5kielichów bolesne rozpamiętywanie przeszłości i doznanych rozczarowań 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść->-6kielichów rozpamiętywanie przeszłości nie powinnam wracać myślami do dawnych czasów szczególnie dzieciństwa młodości a rozpocząć nowy etap spojrzy ktoś Cytuj
Gość Mana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) ->-paź buław słomiany zapał, chcenie czegoś, ale niekoniecznie działanie w tym kierunku... 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->-gwiazda masz w sobie pełno nadziei na lepsze jutro, może też trochę takie rozmarzenie, bujanie w obłokach i czekanie na ******ącą gwiadę by spełniła Twe życznia... możliwe też, że spełnienie Twych marzeń jest bliskie do spełnienia... nie jest ono oddalone, ale jest realna szansa by się one ziściły 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl ->-5kielichów może takie odosobnienie, niekoniecznie z wyboru ale też niekoniecznie całkiem wymuszone... jakieś stare żale, smutki, zmartwienia... coś już odpływa 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść->-6kielichów życie tym co było, Twą przeszłością... nie życie ty i teraz lecz wciąż wracanie 'a że kiedyś to...' Pozwól sobie iść dalej... nie rozmyślaj tylko lecz zacznij żyć mądrzejsza o to co było z celami na przyszłość, ale nie dla przyszłości... Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lutego 2013 Maestro Napisano 27 Lutego 2013 Rzuciłam okiem i co zauważyłam: kończy się nieciekawy okres, w którym prawdopodobnie zawiodłaś się,miałaś jakieś nieciekawe,smutne myśli,ogólnie było źle,może nawet wyczekiwałaś na coś, albo sama próbowałaś się angażować,ale nie wyszło..Przed Tobą dobry czas,jest Gwiazda, jest nadzieja,jest optymistyczne i ufne spogladanie w przyszłość.Kończy się czas powrotów, czas wspominania,jak to kiedyś bywało fajnie:) Dobre dni przed Tobą)) Cytuj
Aga 22 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 Airi, Inez dziękuję:poklon:nie powinnam wracać do przeszłości b.bolesnej zresztą, myślę że wyczerpałam limit nieszczęść, powinnam też działać nie spoczywać na laurach:ojejku: Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Widac, ze zaczynasz uwalniac sie od przeszlosci, ktora byla dla Ciebie bolesna. Uwalniasz sie od bolesnych wpomnien, jak rowniez rozczarowan, ktore one przyniosly. Zaczynasz patrzec na zycie z innej szerszej perspektywy, realnie, bez wiekszych emocji, a jednak zaczynasz dostrzegac rozne nowe mozliwosci. I przede wszystkim zaczyna w Ciebie wstepowac zycie. Chcesz cos zdzialac, uwolnic sie od wszystkiego, co Cie do tej pory ograniczalo. Wazne, abys teraz, pomimo tej calej radosci, odwagi i nadziei, ktore wstapily w Twoje serce, pozostawala nadal uwazna i po prostu obserwowala swoje zycie, dostrzegala szanse, ktore sie pojawiaja i umiejetnie je wykorzystywala. Cytuj
Aga 22 Napisano 27 Lutego 2013 Autor Napisano 27 Lutego 2013 SacralNirvana dziękuję:icon_smile2:czuję że po paśmie bolesnych doświadczeń zaczynam odbijać się od dna mam dużo wiary że może być tylko lepiej, byłam zbyt ufna uważna pozostanę na pewno Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi