Skocz do zawartości

Pełnia luty;

Aga 22

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) ->-paź buław

stagnacja zniechęcenie być może spowodowane brakiem dobrych wiadomości może sama nie potrafię ich dostrzec

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->-gwiazda

wiara w to że trudności w życiu wkrótce się skończą

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl ->-5kielichów

bolesne rozpamiętywanie przeszłości i doznanych rozczarowań

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść->-6kielichów

rozpamiętywanie przeszłości nie powinnam wracać myślami do dawnych czasów szczególnie dzieciństwa młodości a rozpocząć nowy etap

spojrzy ktoś:lol2:

Napisano

0- Ja, mój cień (karta przełożenia ze spodu talii) ->-paź buław

słomiany zapał, chcenie czegoś, ale niekoniecznie działanie w tym kierunku...

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić ->-gwiazda

masz w sobie pełno nadziei na lepsze jutro, może też trochę takie rozmarzenie, bujanie w obłokach i czekanie na ******ącą gwiadę by spełniła Twe życznia... możliwe też, że spełnienie Twych marzeń jest bliskie do spełnienia... nie jest ono oddalone, ale jest realna szansa by się one ziściły

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl ->-5kielichów

może takie odosobnienie, niekoniecznie z wyboru ale też niekoniecznie całkiem wymuszone... jakieś stare żale, smutki, zmartwienia... coś już odpływa

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść->-6kielichów

życie tym co było, Twą przeszłością... nie życie ty i teraz lecz wciąż wracanie 'a że kiedyś to...'

Pozwól sobie iść dalej... nie rozmyślaj tylko lecz zacznij żyć mądrzejsza o to co było z celami na przyszłość, ale nie dla przyszłości...

Pozdrawiam i wszystkiego dobrego życzę :slonko:

• Maestro
Napisano

Rzuciłam okiem i co zauważyłam: kończy się nieciekawy okres, w którym prawdopodobnie zawiodłaś się,miałaś jakieś nieciekawe,smutne myśli,ogólnie było źle,może nawet wyczekiwałaś na coś, albo sama próbowałaś się angażować,ale nie wyszło..Przed Tobą dobry czas,jest Gwiazda, jest nadzieja,jest optymistyczne i ufne spogladanie w przyszłość:).Kończy się czas powrotów, czas wspominania,jak to kiedyś bywało fajnie:) Dobre dni przed Tobą:)))

Napisano

Airi, Inez dziękuję:poklon:nie powinnam wracać do przeszłości b.bolesnej zresztą, myślę że wyczerpałam limit nieszczęść, powinnam też działać nie spoczywać na laurach:ojejku:

Napisano

Widac, ze zaczynasz uwalniac sie od przeszlosci, ktora byla dla Ciebie bolesna. Uwalniasz sie od bolesnych wpomnien, jak rowniez rozczarowan, ktore one przyniosly. Zaczynasz patrzec na zycie z innej szerszej perspektywy, realnie, bez wiekszych emocji, a jednak zaczynasz dostrzegac rozne nowe mozliwosci. I przede wszystkim zaczyna w Ciebie wstepowac zycie. Chcesz cos zdzialac, uwolnic sie od wszystkiego, co Cie do tej pory ograniczalo.

Wazne, abys teraz, pomimo tej calej radosci, odwagi i nadziei, ktore wstapily w Twoje serce, pozostawala nadal uwazna i po prostu obserwowala swoje zycie, dostrzegala szanse, ktore sie pojawiaja i umiejetnie je wykorzystywala.

Napisano

SacralNirvana dziękuję:icon_smile2:czuję że po paśmie bolesnych doświadczeń zaczynam odbijać się od dna mam dużo wiary że może być tylko lepiej, byłam zbyt ufna uważna pozostanę na pewno :bije_na: