london63 Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Na dzien kobiet wybieram sie na wieksza impreze, na ktorej ma byc striptiz meski i damski Mam postawione takie karty na weekend (jak minie) 2 Kielichów, Król Denarów, Głupiec, Księżyc, Paź Buław, tak mi się te karty z wpadką kojarzą nie mam faceta od razu mowie, wiec moze bedzie jakas przygoda z jakims panem? Ten weekend raczej duzo pozytywnych emocji mi przyniesie Pomozecie w interprecie?? Jak wy to widzicie? Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 27 Lutego 2013 Maestro Napisano 27 Lutego 2013 Weekend minie imprezowo,widać miłe spotkanie,może wyjście do restauracji,spontaniczną zabawę, może jakies dobre winko, fajne kontakty,rozmowy:))) 1 Cytuj
mlodzia Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 Weekend imprezowy ale ten Księżyc z Głupcem mi się nie podoba , ktoś może próbować zaciągnąć Cie do łóżka.Też w pierwszym momencie przyszła mi na myśl wpadka. pozdrawiam 1 Cytuj
SacralNirvana Napisano 27 Lutego 2013 Napisano 27 Lutego 2013 2 Kielichów, Król Denarów, Głupiec, Księżyc, Paź Buław ---> suma IX Eremita; suma HB VI Kochankowie Rzeczywiscie moze pojawic sie pan, ktory tak zawroci Ci w glowie, ze spontanicznie mozecie pojsc na calosc. W nocy... Paz Bulaw to tez taki szybki seks jest... jak to sie mowi, szyciej sie dzieje niz to normy spoleczne i towarzyskie przewiduja. Takze owszem... moze sie zadziac. W podsumach masz ewidentna zachete do myslenia i jezeli czujesz niepewnosc to kierowac sie tym, co Ci mowi serce. No chyba, ze poczujesz, ze warto... to rob jak uwazasz. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi