Skocz do zawartości

Striptiz;)

london63

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Na dzien kobiet wybieram sie na wieksza impreze, na ktorej ma byc striptiz meski i damski Mam postawione takie karty na weekend (jak minie)

2 Kielichów, Król Denarów, Głupiec, Księżyc, Paź Buław,

tak mi się te karty z wpadką kojarzą nie mam faceta od razu mowie, wiec moze bedzie jakas przygoda z jakims panem?:D Ten weekend raczej duzo pozytywnych emocji mi przyniesie ;)

Pomozecie w interprecie?? Jak wy to widzicie?

• Maestro
Napisano

Weekend minie imprezowo,widać miłe spotkanie,może wyjście do restauracji,spontaniczną zabawę, może jakies dobre winko, fajne kontakty,rozmowy:)))

• Lubię to! 1
Napisano

Weekend imprezowy ale ten Księżyc z Głupcem mi się nie podoba , ktoś może próbować zaciągnąć Cie do łóżka.Też w pierwszym momencie przyszła mi na myśl wpadka. pozdrawiam

• Lubię to! 1
Napisano

2 Kielichów, Król Denarów, Głupiec, Księżyc, Paź Buław ---> suma IX Eremita; suma HB VI Kochankowie

Rzeczywiscie moze pojawic sie pan, ktory tak zawroci Ci w glowie, ze spontanicznie mozecie pojsc na calosc. W nocy... ;) Paz Bulaw to tez taki szybki seks jest...

jak to sie mowi, szyciej sie dzieje niz to normy spoleczne i towarzyskie przewiduja. Takze owszem... moze sie zadziac.

W podsumach masz ewidentna zachete do myslenia i jezeli czujesz niepewnosc to kierowac sie tym, co Ci mowi serce. No chyba, ze poczujesz, ze warto... to rob jak uwazasz. ;)

• Lubię to! 1