Loraaw Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Prosze o pomoc w interpretacji. Ten rozklad zrobilam sobie po raz 1. 0- Ja, mój cień - RYCERZ MIECZY - rozkladam wszystko na czynniki pierwsze, analizuje po kilkanascie razy; ciagle cos staram sie sobie udowodnic poprzez zdobywanie dodatkowych kwalifikacji 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - AS BULAW- moje dzialanie, zapal, nigdy sie nie poddaje 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - CESARZOWA- nie wiem, moj zwiazek? Nie mam pojecia jak to interpretowac 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - KAPLANKA- moja intuicja? mam wrazenie, ze ostatnio nie moge na niej polegac... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lutego 2013 Maestro Napisano 28 Lutego 2013 0- Ja, mój cień - RYCERZ MIECZY - a może jakaś nerwowośc, chaotyczność, zbyt prędkie podejmowanie decyzji 1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - AS BULAW-Twój zapał, energia do działania 2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - CESARZOWA- albo koniec związku, albo podświadome odseparowanie się od mamy 3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - KAPŁANKA- wyczekiwanie na to, co ma się zdarzyć, życie w niepewności, nie sadzę, żeby chodziło tu o intuicję, intuicja ot tak nie zaniknie:))) Cytuj
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Zadam niedyskretne pytanie ~ czy Ty nie tkwiłaś do niedawna w Romansie - luźnej znajomości ? Bo te karty wyglądają mi dokładnie tak, jakby właśnie ten Romas odchodził...związek oparty na sexualności... Cytuj
Loraaw Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Nie, to byl dlugoletni zwiazek (oboje wolni jestesmy/bylismy). Planowalismy slub... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi