Skocz do zawartości

Pelnia Loraaw

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Prosze o pomoc w interpretacji. Ten rozklad zrobilam sobie po raz 1.

0- Ja, mój cień - RYCERZ MIECZY - rozkladam wszystko na czynniki pierwsze, analizuje po kilkanascie razy; ciagle cos staram sie sobie udowodnic poprzez zdobywanie dodatkowych kwalifikacji

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - AS BULAW- moje dzialanie, zapal, nigdy sie nie poddaje

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - CESARZOWA- nie wiem, moj zwiazek? Nie mam pojecia jak to interpretowac

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - KAPLANKA- moja intuicja? mam wrazenie, ze ostatnio nie moge na niej polegac...

• Maestro
Napisano

0- Ja, mój cień - RYCERZ MIECZY - a może jakaś nerwowośc, chaotyczność, zbyt prędkie podejmowanie decyzji

1- Co jest widoczne, co świeci, co może oślepić - AS BULAW-Twój zapał, energia do działania

2- Co się zakończyło, wypełniło, co zamyka cykl - CESARZOWA- albo koniec związku, albo podświadome odseparowanie się od mamy

3- Co się zaczyna rozmywać, co się ściemnia, co mnie opuszcza lub powinno odejść - KAPŁANKA- wyczekiwanie na to, co ma się zdarzyć, życie w niepewności, nie sadzę, żeby chodziło tu o intuicję, intuicja ot tak nie zaniknie:)))

Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Zadam niedyskretne pytanie ~ czy Ty nie tkwiłaś do niedawna w Romansie - luźnej znajomości ?

Bo te karty wyglądają mi dokładnie tak, jakby właśnie ten Romas odchodził...związek oparty na sexualności...

Napisano

Nie, to byl dlugoletni zwiazek (oboje wolni jestesmy/bylismy). Planowalismy slub...