Skocz do zawartości

magiczny kwadrat

Loraaw

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

...postanowilam siebie sama przeswietlic:-P

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu-4 denarow- ciezko pracuje i daze do tego, aby ustabilizowac swoja pozycje

2 - wpływy zewnętrzne-krolowa denarow- nawiazanie do 1., czyli chec osiagniecia stabilizacji materialnej i zawodowej jednoczesnie

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego- 9 mieczy- nie wspieraja mnie, czuje sie niezrozumiala...

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy-glupiec- mam nadzieje na nowy poczatek

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym-10 pucharow- moze jakis nowy zw.? nie wiem

6 - to, czego pragnie pytający-kaplanka- spokoju, rownowagi wew.

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy-sprawiedliwosc-moze nawiazanie do sadu. Mam niedlugo sprawe w sadzie. Ojciec dziecka chce je czesciej widziec, na co ja sie nie zgadzam.

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje)- kaplan- moze jakas wyzsza sila:-)

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego- 9 denarow-daze do osiagniecia celow, nigdy sie nie poddaje.

• Maestro
Napisano

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu-4 denarow- jesteś raczej zamknięta w sobie, głównie skupiasz się na materii, być może należysz do osób nadmiernie oszczędnych, czy aby nie jesteś spod znaku ziemskiego (koziorożec, byk, panna, stawiam na koziorożca)?

2 - wpływy zewnętrzne-krolowa denarow- tu też zaznacza się Twoje dążenie do dobrobytu, bo to daje Ci poczucie bezpieczeństwa

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego- 9 mieczy- spędzają Ci sen z powiek, nie do końca Ciebie rozumieją, być może czepiają się jakichś rzeczy, spraw

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy- głupiec- chciałabyś cieszyć się życiem, być bardziej spontaniczna, zdystansować się od problemów, nie przejmować się ew. niepowodzeniami, słowami innych, etc.

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym-10 pucharów- czeka Ciebie jakieś spełnienie, jakaś ogromna radość, może ziści się któreś z Twoich marzeń;)

6 - to, czego pragnie pytający-kapłanka -pragniesz zrozumienia, bliskości, docenienia tego, jaka jesteś

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy-sprawiedliwość - sprawy urzędowe, może nadmierna analiza bieżących wydarzeń

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje)- kapłan - może masz wsparcie w kimś bliższym, albo Twoja niczym nie zmącona wiara

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego- 9 denarów - jesteś niezależna, stabilna emocjonalnie, podejrzewam, że jesteś uzdolniona artystycznie, umiesz żyć sama z sobą, umiesz cieszyć się samotnością

Napisano
1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu-4 denarow- jesteś raczej zamknięta w sobie, głównie skupiasz się na materii, być może należysz do osób nadmiernie oszczędnych, czy aby nie jesteś spod znaku ziemskiego (koziorożec, byk, panna, stawiam na koziorożca)?

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego- 9 mieczy- spędzają Ci sen z powiek, nie do końca Ciebie rozumieją, być może czepiają się jakichś rzeczy, spraw

6 - to, czego pragnie pytający-kapłanka -pragniesz zrozumienia, bliskości, docenienia tego, jaka jesteś

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego- 9 denarów - jesteś niezależna, stabilna emocjonalnie, podejrzewam, że jesteś uzdolniona artystycznie, umiesz żyć sama z sobą, umiesz cieszyć się samotnością

Dziekuje Ci INEZ, zgadza sie:-) Co do znaku to strzelec:-)

• Maestro
Napisano
Dziekuje Ci INEZ, zgadza sie:-) Co do znaku to strzelec:-)

Ale bardziej końcówka Strzelca? Zastanawia mnie to na ile karty pokazują znaki zodiaku, bo np. mój mąż też jest Strzelcem (3 dekada) i wychodzi mi zazwyczaj jako Król Monet, ja jestem teoretycznie jeszcze Koziorożec, a naprawdę Wodnik i wychodzę jako Królowa Monet lub Królowa Mieczy najczęściej:)

Napisano

III dekada. Ja zazwyczaj wychodze w krolwej mieczy, stosunkowo niedawno to sie zmienilo...od jakis 2 miesiecy jak rozkladam sobie karty to wypada denarowa.