Madlen_88 Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Promotorka nadal nie odesłała mi cholernej pracy magisterskiej ciągle obiecuje i ciągle przekłada na następny dzień. Dzisiaj też obiecała że do południa bądź do wieczora odeśle mi ją. Czekam i nic do jutra jest termin składania prac. Jestem gotowa zarwać noc żeby nanieść wskazane przez nią poprawki i oddać pracę jutro, ale mam związane ręce bo nie mam cholernej pracy !!! Postawiłam karty: Czy promotorka odeśle mi dzisiaj pracę? Walet mieczy+ Cesarz+ Siła--> Świat Wydaje mi się, że tak. Świat traktuję jako doprowadzenie sprawy do końca.. Czy zdążę nanieść poprawki i złożyć pracę jutro w dziekanacie? 7 monet+ 10 pucharów+ Cesarz--> Słońce // dobrałam Słońce i 3 mieczy 7 monet to zbiór plonów, ale mam wrażenie, że będzie ono przyblokowane przez cesarza (pewnie przez promotorkę...) Pomooooocy......... Edytowane 28 Lutego 2013 przez Madlen_88 Cytuj
Trida Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Upomnij sie u promotorki i powinna Ci przysłac prace ale coż... Stawiam na to, ze nie będzie ona bardzo skrupulatnie sprawdzona przez co z poprawkami może być problem właśnie przez promotorkę. 1 Cytuj
Loraaw Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Mam wrazenie widzac karty na pytanie 'czy...', ze pokazuja one wlasnie to co sie dzieje na teraz...czyli myslisz o tym caly czas i jestes zdeterminowana, aby oddac prace jutro. Lepiej zapytaj: jak sie zrealizuja Twoje oczekiwania na to, ze Ci odda... Cytuj
Madlen_88 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 no może masz rację... ciągle o tym zapominam i mam problem z prawidłowym formułowaniem pytań. Cytuj
Davisa Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Promotorka nadal nie odesłała mi cholernej pracy magisterskiej ciągle obiecuje i ciągle przekłada na następny dzień. Dzisiaj też obiecała że do południa bądź do wieczora odeśle mi ją. Czekam i nic do jutra jest termin składania prac. Jestem gotowa zarwać noc żeby nanieść wskazane przez nią poprawki i oddać pracę jutro, ale mam związane ręce bo nie mam cholernej pracy !!! Postawiłam karty: Czy promotorka odeśle mi dzisiaj pracę? Walet mieczy+ Cesarz+ Siła--> Świat Wydaje mi się, że tak. Świat traktuję jako doprowadzenie sprawy do końca.. Czy zdążę nanieść poprawki i złożyć pracę jutro w dziekanacie? 7 monet+ 10 pucharów+ Cesarz--> Słońce // dobrałam Słońce i 3 mieczy 7 monet to zbiór plonów, ale mam wrażenie, że będzie ono przyblokowane przez cesarza (pewnie przez promotorkę...) Pomooooocy......... Dziś - nie odeśle i poprawek nie będzie. Niewiele już czasu zostało a Ty chyba zdążyłaś zbagatelizować już sprawę (na dziś) Cytuj
Madlen_88 Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Otrzymałam o 23 na @ wiadomość, że praca jest poprawnie napisana i mogę drukować i składać w dziekanacie. Tak więc jutro to zrobię 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi