Skocz do zawartości

Jak wy uważacie? :( Uda się?- weryfikacja w sobotę...

Madlen_88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Promotorka nadal nie odesłała mi cholernej pracy magisterskiej :( ciągle obiecuje i ciągle przekłada na następny dzień. Dzisiaj też obiecała że do południa bądź do wieczora odeśle mi ją. Czekam i nic :( do jutra jest termin składania prac. Jestem gotowa zarwać noc żeby nanieść wskazane przez nią poprawki i oddać pracę jutro, ale mam związane ręce bo nie mam cholernej pracy !!! :( Postawiłam karty:

Czy promotorka odeśle mi dzisiaj pracę?

Walet mieczy+ Cesarz+ Siła--> Świat

Wydaje mi się, że tak. Świat traktuję jako doprowadzenie sprawy do końca..

Czy zdążę nanieść poprawki i złożyć pracę jutro w dziekanacie?

7 monet+ 10 pucharów+ Cesarz--> Słońce

// dobrałam Słońce i 3 mieczy

7 monet to zbiór plonów, ale mam wrażenie, że będzie ono przyblokowane przez cesarza (pewnie przez promotorkę...)

Pomooooocy......... :(

Edytowane przez Madlen_88
Napisano

Upomnij sie u promotorki i powinna Ci przysłac prace ale coż... Stawiam na to, ze nie będzie ona bardzo skrupulatnie sprawdzona przez co z poprawkami może być problem właśnie przez promotorkę.

• Lubię to! 1
Napisano

Mam wrazenie widzac karty na pytanie 'czy...', ze pokazuja one wlasnie to co sie dzieje na teraz...czyli myslisz o tym caly czas i jestes zdeterminowana, aby oddac prace jutro. Lepiej zapytaj: jak sie zrealizuja Twoje oczekiwania na to, ze Ci odda...

Napisano

no może masz rację... ciągle o tym zapominam i mam problem z prawidłowym formułowaniem pytań.

Napisano
Promotorka nadal nie odesłała mi cholernej pracy magisterskiej :( ciągle obiecuje i ciągle przekłada na następny dzień. Dzisiaj też obiecała że do południa bądź do wieczora odeśle mi ją. Czekam i nic :( do jutra jest termin składania prac. Jestem gotowa zarwać noc żeby nanieść wskazane przez nią poprawki i oddać pracę jutro, ale mam związane ręce bo nie mam cholernej pracy !!! :( Postawiłam karty:

Czy promotorka odeśle mi dzisiaj pracę?

Walet mieczy+ Cesarz+ Siła--> Świat

Wydaje mi się, że tak. Świat traktuję jako doprowadzenie sprawy do końca..

Czy zdążę nanieść poprawki i złożyć pracę jutro w dziekanacie?

7 monet+ 10 pucharów+ Cesarz--> Słońce

// dobrałam Słońce i 3 mieczy

7 monet to zbiór plonów, ale mam wrażenie, że będzie ono przyblokowane przez cesarza (pewnie przez promotorkę...)

Pomooooocy......... :(

Dziś - nie odeśle i poprawek nie będzie.

Niewiele już czasu zostało a Ty chyba zdążyłaś zbagatelizować już sprawę (na dziś)

Napisano

Otrzymałam o 23 na @ wiadomość, że praca jest poprawnie napisana i mogę drukować i składać w dziekanacie. :) Tak więc jutro to zrobię :)

• Lubię to! 1