elna Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Slonce, 4 bulaw, 7 bulaw Widzi mnie jako pogodna i ciepla osobe, jest zadowolony z recultatow moje pracy do tej pory, ale nie wykluczone ze czeka mnie wiecej ciezszej pracy i bede musiala sie wykazac Prosze o pomoc w interpretacji
Gość MyStErIoUs_WoMaN Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Wątek niezgodny z regulaminem...zapoznaj się z nim...
elna Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Zapoznalam sie z regulaminem. Nadal nie rozumiem dlaczego watek niezgodny. Napisany w taki sam sposob jak inne.
SacralNirvana Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Nie ma mozliwosci weryfikacji. Dlatego. IV. Rodzaj rozkładu jest dowolny, ale istotne by: - rozkłady były możliwe do zweryfikowania i były faktycznie weryfikowane przez założyciela wątku. Wyjątek stanowią rozkłady o samorozwoju wszelkiego typu bądź rozkłady wieloroczne. - weryfikacja rozkładów była obiektywna i pewna, z tego tez względu zabrania się rozkładów dotyczących uczuć, myśli i odbioru wrażeń innej osoby niż pytający, gdzie łatwo o tzw. domniemaną weryfikację, niekoniecznie zgodną z prawdą. Rozumiesz juz teraz? Jak zamierzasz zweryfikowac ten rozklad? Edytowane 28 Lutego 2013 przez SacralNirvana dopisek
KatiJo Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 W związku z niemożliwością zweryfikowania - wątek zamykam.
Rekomendowane odpowiedzi