Skocz do zawartości

Co z tą miłością ?

baaasiek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rozłożyłam karty uprzednio zadając pytanie czy w tym roku spotkam miłość życia? I wyszło mi Papież, Eremita

i ostatnia to Słońce. Nie za bardzo wiem jak to odczytać czy to oznacza, że na razie muszę uzbroić się w cierpliwość ( Eremita) jeszcze przez dłuższy czas będę sama Papież, ale w końcu ta miłość do mnie przyjdzie Słońce.

Napisano (edytowane)

Trochę ciężko będzie z tą miłością. Odnoszę wrażenie, że póki co dobrze się czujesz w tej swojej skorupce eremity - ponadto masz jakieś sztywne zasady - więcej spontaniczności - w tym słońcu to bardziej Twoje marzenia o miłości wychodzą.

Świadomie bardzo byś chciała, ale podświadomie zaprzeczasz temu. Zmienić swoje wewnętrzne nastawienie - wtedy ktoś może pojawić się na horyzoncie. Tu trzeba popracować nad sobą - za dużo introwertyzmu.

Druga opcja - może się ktoś pojawić o cechach eremity i kapłana - niezła gimnastyka Cię czeka.

Edytowane przez Kędry
Napisano

Prawdą jest, że mam w tej kwestii dużo zahamowań i ograniczeń. Fakt mam sztywne zasady chciałabym się przełamać i coś w sobie zmienić, ale ja z natury jestem nieufna.

Napisano

Miłości swego życie w tym roku nie znajdziesz ale otworzysz się na świat i ludzi,za to możesz zawrzeć cenną przyjaźń.

Pozdrawiam.

Napisano

Rozłożyłam karty uprzednio zadając pytanie czy w tym roku spotkam miłość życia? I wyszło mi Papież, Eremita

i ostatnia to Słońce.

W tych kartach miłości nie widać, ale jest w nich nauka, spokój, zrozumienie i takie duchowe poczucie bezpieczeństwa.

Rozpatrując kwestię partnerską, to możesz być pod wpływem jakiegoś starszego od siebie Pana, który będzie ci doradcą i przyjacielem.

Napisano

i ostatnia to Słońce. Nie za bardzo wiem jak to odczytać czy to oznacza, że na razie muszę uzbroić się w cierpliwość ( Eremita) jeszcze przez dłuższy czas będę sama Papież, ale w końcu ta miłość do mnie przyjdzie Słońce.

Ktoś się pojawi, ale staniesz przed dylematem: to on czy nie on?