Skocz do zawartości

Czy będzie jutro spotkanie? Weryfikacja jutro

emilr

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Nieplanowane. Albo będzie, albo nie. Ciekawa jestem i ćwiczę:)

As kielichów, Cesarz III, 4 buław

As pucharów - moje oczekiwanie, że szczęśliwym trafem będzie i będzie miło. 4 buław - będzie spotkanie (karta kojarzy mi się raczej z miłą atmosferą, nawet z flirtowaniem) tylko ten cesarz taki sztywny i nie pasuje do niego.

Jutro będę wiedziała czy i jak było.

Baardzo proszę o interpretacje. Ja się uczę i zależy mi na każdej opinii.

• Maestro
Napisano

Mam dwie opcje :

a) albo się spotkacie, ale wszystko będzie pod jego dyktando

B) może być nawet inicjatywa,ale on będzie wolał pozostać w domu

Napisano (edytowane)
Będzie spotkanie ;)

Dziękuję JagodowaTruskawko

A jak myślisz będzie raczej miło, czy raczej oficjalnie? Ten cesarz psuje mi humor.

ja myślę, ze Cesarz mnie trochę zawiedzie.

Bo zadałam konkretnie pytanie: jaka będzie realizacja się moje oczekiwania na nasze jutrzejsze spotkanie? (żeby nie zadawać pytania zaczynającego się od czy)

Edytowane przez emilr
literówki
Napisano

Z kart wychodzi ,że będzie i będziesz z niego zadowolona(4 buław)

Pozdrawiam

Napisano
Nieplanowane. Albo będzie, albo nie. Ciekawa jestem i ćwiczę:)

Jeśli spotkanie nie jest zaplanowane to go niestety nie będzie.

W asie Puch widać chęci, Cesarz nie działa spontanicznie-wręcz ma wszystko wcześniej umówione, 4 buław to efekt a nie działanie.

Do spotkania więc nie dojdzie, no chyba, że się umówicie i ustalicie co i jak --- albo TY do niego pójdziesz --np. do jego pracy/domu-no nie wiem co tam zamierzasz zrobić aby go spotkać.

• Lubię to! 1
Napisano

Ciekawe niiwo:o Ja cesarza widze jako lakomego kaska, tak samo cesarzowa jako najlepsza babke z talii:P Moim zdaniem ten cesarz to wlasnie ten Pan, a 4 bulaw to spotkanie.

Jestem bardzo ciekawa weryfikacji

Napisano
Ciekawe niiwo:o Ja cesarza widze jako lakomego kaska, tak samo cesarzowa jako najlepsza babke z talii:P Moim zdaniem ten cesarz to wlasnie ten Pan, a 4 bulaw to spotkanie.

Jestem bardzo ciekawa weryfikacji

Cesarz jako łakomy kąsek:) Nie kojarzy mi się w ogóle jako kąsek :) Przynajmniej nie w takiej luźnej emocjonalnej relacji. Chociaż, ja jeszcze nic nie wiem i z tysiac razy pewnie zmienię zdanie. I w sumie tego cesarza jakos nie rozgryzłam, chociaż regularnie sie pojawia.

Jeśli spotkanie nie jest zaplanowane to go niestety nie będzie.

W asie Puch widać chęci, Cesarz nie działa spontanicznie-wręcz ma wszystko wcześniej umówione, 4 buław to efekt a nie działanie.

Do spotkania więc nie dojdzie, no chyba, że się umówicie i ustalicie co i jak --- albo TY do niego pójdziesz --np. do jego pracy/domu-no nie wiem co tam zamierzasz zrobić aby go spotkać.

Spotkanie nie jest planowane. Możliwe jednak. Ale niekoniecznie.

Cesarz taki zasiedziały i boje się, ze nie ruszy sie z miejsca (kąskiem dla mnie jest w sensie, że lubię te spotkania z nim). Teraz już, po drugim spojrzeniu jestem pesymistycznie nastawiona. Dużo moich chęci, wyobrażeń, nadziei. Ale ta 4 buław na końcu...

Napisano

WERYFIKACJA

spotkania z oczekiwanym gościem nie było. Miałam jeszcze nadzieje na wpadnięcie na siebie w jednym lokalu (było to prawdopodobne) - tu od razu skojarzyła mi się 4 buław. Za to spotkałam nieoczekiwanie w tym bardzo ruchliwym i gwarnym miejscu kogoś innego, dawno nie widzianego i kiedyś darzonego sympatią , do niego cesarz by pasował.

No ale nawet o nim nie myślałam zadając pytanie. O kogo innego mi chodziło.

Dziękuję wszystkim bardzo za interpretacje :)