emilr Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Nieplanowane. Albo będzie, albo nie. Ciekawa jestem i ćwiczę As kielichów, Cesarz III, 4 buław As pucharów - moje oczekiwanie, że szczęśliwym trafem będzie i będzie miło. 4 buław - będzie spotkanie (karta kojarzy mi się raczej z miłą atmosferą, nawet z flirtowaniem) tylko ten cesarz taki sztywny i nie pasuje do niego. Jutro będę wiedziała czy i jak było. Baardzo proszę o interpretacje. Ja się uczę i zależy mi na każdej opinii. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 28 Lutego 2013 Maestro Napisano 28 Lutego 2013 Mam dwie opcje : a) albo się spotkacie, ale wszystko będzie pod jego dyktando może być nawet inicjatywa,ale on będzie wolał pozostać w domu Cytuj
emilr Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 (edytowane) Będzie spotkanie Dziękuję JagodowaTruskawko A jak myślisz będzie raczej miło, czy raczej oficjalnie? Ten cesarz psuje mi humor. ja myślę, ze Cesarz mnie trochę zawiedzie. Bo zadałam konkretnie pytanie: jaka będzie realizacja się moje oczekiwania na nasze jutrzejsze spotkanie? (żeby nie zadawać pytania zaczynającego się od czy) Edytowane 28 Lutego 2013 przez emilr literówki Cytuj
mlodzia Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Z kart wychodzi ,że będzie i będziesz z niego zadowolona(4 buław) Pozdrawiam Cytuj
niiwa Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Nieplanowane. Albo będzie, albo nie. Ciekawa jestem i ćwiczęAs kielichów, Cesarz III, 4 buław Jeśli spotkanie nie jest zaplanowane to go niestety nie będzie. W asie Puch widać chęci, Cesarz nie działa spontanicznie-wręcz ma wszystko wcześniej umówione, 4 buław to efekt a nie działanie. Do spotkania więc nie dojdzie, no chyba, że się umówicie i ustalicie co i jak --- albo TY do niego pójdziesz --np. do jego pracy/domu-no nie wiem co tam zamierzasz zrobić aby go spotkać. 1 Cytuj
JagodowaTruskawka Napisano 28 Lutego 2013 Napisano 28 Lutego 2013 Ciekawe niiwo:o Ja cesarza widze jako lakomego kaska, tak samo cesarzowa jako najlepsza babke z talii:P Moim zdaniem ten cesarz to wlasnie ten Pan, a 4 bulaw to spotkanie. Jestem bardzo ciekawa weryfikacji Cytuj
emilr Napisano 28 Lutego 2013 Autor Napisano 28 Lutego 2013 Ciekawe niiwo:o Ja cesarza widze jako lakomego kaska, tak samo cesarzowa jako najlepsza babke z talii:P Moim zdaniem ten cesarz to wlasnie ten Pan, a 4 bulaw to spotkanie.Jestem bardzo ciekawa weryfikacji Cesarz jako łakomy kąsek:) Nie kojarzy mi się w ogóle jako kąsek Przynajmniej nie w takiej luźnej emocjonalnej relacji. Chociaż, ja jeszcze nic nie wiem i z tysiac razy pewnie zmienię zdanie. I w sumie tego cesarza jakos nie rozgryzłam, chociaż regularnie sie pojawia. As kielichów, Cesarz III, 4 buław Jeśli spotkanie nie jest zaplanowane to go niestety nie będzie. W asie Puch widać chęci, Cesarz nie działa spontanicznie-wręcz ma wszystko wcześniej umówione, 4 buław to efekt a nie działanie. Do spotkania więc nie dojdzie, no chyba, że się umówicie i ustalicie co i jak --- albo TY do niego pójdziesz --np. do jego pracy/domu-no nie wiem co tam zamierzasz zrobić aby go spotkać. Spotkanie nie jest planowane. Możliwe jednak. Ale niekoniecznie. Cesarz taki zasiedziały i boje się, ze nie ruszy sie z miejsca (kąskiem dla mnie jest w sensie, że lubię te spotkania z nim). Teraz już, po drugim spojrzeniu jestem pesymistycznie nastawiona. Dużo moich chęci, wyobrażeń, nadziei. Ale ta 4 buław na końcu... Cytuj
emilr Napisano 1 Marca 2013 Autor Napisano 1 Marca 2013 WERYFIKACJA spotkania z oczekiwanym gościem nie było. Miałam jeszcze nadzieje na wpadnięcie na siebie w jednym lokalu (było to prawdopodobne) - tu od razu skojarzyła mi się 4 buław. Za to spotkałam nieoczekiwanie w tym bardzo ruchliwym i gwarnym miejscu kogoś innego, dawno nie widzianego i kiedyś darzonego sympatią , do niego cesarz by pasował. No ale nawet o nim nie myślałam zadając pytanie. O kogo innego mi chodziło. Dziękuję wszystkim bardzo za interpretacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi