tygrysek_69 Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Ostatnio bardzo często śni mi się sen w którym u mojej babci na balkonie w bloku na 4 pietrze znajduje sie piekny brązowy kon. za kazdym razem kiedy chce z nim zejsc na dół po schodach by na nim jezdzic on z kazdym piętrem zmniejsza sie tak by w ostatecznosci stac sie małym zwierzęciem, i nie mogę juz na nim jeżdzic. Najczęściej zmienia sie w psa. Mam jeszcze jeden sen w ktorym główną role gra Koń: Gdy go dosiadam i zaczynam na nim jezdzic zmienia się w moich znajomych, lub tak jak w poprzednim snie sie zmniejsza. Nigdy nie moge na nim jezdzic i czuje sie z tego powodu zawiedziona. Proszę o interpretacje tych snów. Z góry bardzo dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kikizmora Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 wg mnie jest to sen ewidentnie na tle erotycznym i pokazuje jakies obawy, żal. Moze czujesz sie niezaspokojona seksualnie przez swojego partnera, badz go obecnie nie posiadasz albo ktos zmusza cie do rzeczy których nie chcesz robic . sny odzwierciedlaja frustracje z tego stanu. schodzenie w dól po schodach moze oznaczac, że powinnas zajrzec w glab siebie i cos zrozumiec , cos czego moze nieswiadomie nie chcesz wiedziec, pies czesto moze oznaczac mezczyne, najczesciej takiego o zlych zamiarach.. moze jakis "ksiaze" z twojego otoczenia nie jest tym za kogo chcesz go uwazac... moze ma zle intencje wobec ciebie a twoja intuicja to wyczuwa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts