Madlen_88 Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 (edytowane) Spotykam się dzisiaj z 3 znajomych. Dwoje z nich to para, ich kolega i ja. Najpierw spotykamy się w domu u tej pary, potem mamy iść na imprezę. Jak przebiegnie to spotkanie? 9 pucharów+ wisielec+ Walet monet--> Cesarzowa Niby mamy iść na imprezę, ale mam wrażenie, że zostaniemy w domu. Ale chyba będzie miło. I jeszcze dodatkowe pytanie, ponieważ ten skład mnie trochę stresuje: Jak powinnam się zachowywać na tym spotkaniu? As pucharów+ 5 monet+ Mag--> Diabeł Powinnam być pewna siebie, trochę przezorna, ale miła. Edytowane 1 Marca 2013 przez Madlen_88 Cytuj
Sznuflina Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Chyba bedzie milej w domu..i Ty spowodujesz zmiane planow.. ) Milego wieczoru.. Dobrze nieraz tak zawisnac w czasoprzestrzeni i pomyslec tylko o sobie.. ) Cytuj
Madlen_88 Napisano 1 Marca 2013 Autor Napisano 1 Marca 2013 W sensie, że wogóle spotkanie nie dojdzie do skutku? Cytuj
Gość alles-in1 Napisano 1 Marca 2013 Napisano 1 Marca 2013 Spotykasz się że znajomymi, ale pozostaniecie w domu. Cytuj
Madlen_88 Napisano 2 Marca 2013 Autor Napisano 2 Marca 2013 Fajnie wyszliśmy z domu ale nie na impreze tylko do baru. Generalnie było zabawnie i miło, ale spokojnie i bez szaleństw Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Ja mysle, ze rzeczywiscie moze tu pokazac sie, ze zostaniecie w domu. Ewentualnie spotkanie w pewnym momencie stanie w martwym punkcie i trzeba bedzie zadzialac. Uda sie to, po Paziu Monet widac ciepla atmosfere i bliskosc, wiec atmosfera bardzo udana. Podsum HB to XXI Swiat i III Cesarzowa. Wiec stawiam na to, ze nigdzie sie nie ruszycie, bo swiat z cesarzowa mowi o odnajdowaniu radosciu "tu, gdzie sie wlasnie jest", wiec nie wychodzi gdzies daleko tylko tu, gdzie wlasnie sie przebywa. Jezeli w domu to w domu. Ty natomiast widac, ze bedziesz musiala tu balansowac. Moze pojawic sie sytuacja, ktora nie do konca bedzie napawala Cie zachwytem, moze pojawic sie poczucie niepewnosci, ale w Magu widac wlasnie potrzebe balansowania tak na granicy, pomiedzy i uzyskania jednak celu, ktory sobie zamierzylas. Podsum HB to VII Rydwan, wiec jak najbardziej konkretna potrzeba dzialania z Twojej strony. Podsum calego rozkladu to X Kolo Fortuny i I Mag. Wiec na pewno uwaznosc i sprytne dzialanie. Robienie z tego, co wlasnie jest, najlepszego, co sie da. Cytuj
SacralNirvana Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Ok... weryfikacja jest... czyli jednak sie wyszlo... a stawialam na dom jednak takze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi