Skocz do zawartości

Na 3 miesiace co ucieszy- za innymi

Gość gość5

Rekomendowane odpowiedzi

Gość gość5
Napisano

z przełozenia Krol denarow, Paz bulaw, 3 mieczy- albo zmiany w pracy albo w związku z panem jakieś cięcia- niezbyt miłe ale konieczne

Co ucieszy i wzbogaci 5 denarow, 6 mieczy, Paź denaroów- tak mi sie jakos z praca kojarzy- beda nowe mozliwosci.......

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Słonce, 4 buław, 3 buław, 2 mieczy- radosc, energie, umiejetność komunikacji

Na co wpływu mieć nie bede- 4 mieczy, Koło fortuny, Królowa Mieczy- na to, że los mnie od czegoś/kogoś odsunie? Te 4 miecze mnie wrecz 'przesladuja”

Co zmienić mogę?- 6 denarow, Królowa buław, Cesarzowa – swoje podejscie do materii? Będę dzialac i być pewna tego co robie?

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 9 denarow, Wisielec, Mag -spokoj i stabilizację,

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Siła, Cesarz, Paź buław -wiem czego chcę i umiem o tym powiedzieć - tu tez chyba wyszła moja "stałoś" uczuciowa

Rada od kart- Kapłanka, Księzyc, 6 kielichów- mam iść tą drogą, która ide dotychczas – słuchać swego wnętrza i i tego co mi intuicja podpowiada

prosze Was o pomoc w interpretacji

Napisano (edytowane)

Co ucieszy i wzbogaci 5 denarow, 6 mieczy, Paź denarów- znajdziesz wyjście z jakiejś niewygodnej sytuacji lub wykorzystasz szanse która sie pojawi w sprawach finansowych lub w pracy

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Słonce, 4 buław, 3 buław, 2 mieczy- pogodę ducha , pozytywne myślenie,nieskrepowanie , analizuj dokładnie sytuacje nie dawaj sie ponieść emocjom

Na co wpływu mieć nie bede- 4 mieczy, Koło fortuny, Królowa Mieczy- w twoim otoczeniu pojawi sie nieprzychylna Ci kobieta, może być rozwódka, z bagażem życiowym, nie wchodź z nią w żadne układy, obserwój z boku

Co zmienić mogę?- 6 denarow, Królowa buław, Cesarzowa – przywróć równowagę, na jakiejś płaszczyźnie dajesz więcej niż dostajesz w zamian, nie daj się wykorzystywać

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 9 denarow, Wisielec, Mag - jeżeli nie planujesz dzieci to uważaj bo może sie przydarzyć:icon_smile2:,

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Siła, Cesarz, Paź buław -targaja Toba bardzo silne uczucia, ja tu widze dużo pożądania, energii seksualnej

Rada od kart- Kapłanka, Księzyc, 6 kielichów- unikaj plotek, ktos z twojego otoczenie nie jest Ci tak przychylny jak myślisz, może wykorzystac to co od Ciebie usłyszy.

Pozdrawiam

Edytowane przez mlodzia
poprawki
Napisano

z przełozenia Krol denarow, Paz bulaw, 3 mieczy- albo zmiany w pracy albo w związku z panem jakieś cięcia- niezbyt miłe ale konieczne

Co ucieszy i wzbogaci 5 denarow, 6 mieczy, Paź denaroów- tak mi sie jakos z praca kojarzy- beda nowe mozliwosci...

Odchodzi w przeszłość zła passa - zostawiasz za sobą niepowodzenia, rozczarowania... przed Tobą pojawiają się nowe możliwości, młodzieńczy zapał, zdobywanie nowych sukcesów.

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Słonce, 4 buław, 3 buław, 2 mieczy- radosc, energie, umiejetność komunikacji

życzliwość do otoczenia, otwartość na ludzi, dobre porozumienie, a także zachowanie ostrożności i równowagi

Na co wpływu mieć nie bede- 4 mieczy, Koło fortuny, Królowa Mieczy- na to, że los mnie od czegoś/kogoś odsunie? Te 4 miecze mnie wrecz 'przesladują"

Na pewne wydarzenia nie będziesz miała wpływu, los niejako wymusi na Tobie przyjęcie postawy obserwatora, który chłodno analizuje i kalkuluje różne sytuacje, zalecane jest zanurzenie się w swoim wnętrzu i szukanie w nim pokładów siły do walki z przeciwnościami oraz do realizacji zamierzeń

Co zmienić mogę?- 6 denarow, Królowa buław, Cesarzowa – swoje podejscie do materii? Będę dzialac i być pewna tego co robie?

Wiele możesz zdziałać w sprawach materialnych, zawodowych - pojawi się możliwość czerpania korzyści z dobrze wykonanych zadań, zrealizowanych planów. Powodzenie materialne w zasięgu ręki

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 9 denarow, Wisielec, Mag -spokoj i stabilizację,

stabilizację na długo zapewnisz sobie poprzez odważne i nowatorskie działania, zadowolenie

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Siła, Cesarz, Paź buław -wiem czego chcę i umiem o tym powiedzieć - tu tez chyba wyszła moja "stałoś" uczuciowa

Stabilizacja uczuciowa, ale nie taka skostniała, tylko z nutką spontaniczności, takiego "życia"

Rada od kart- Kapłanka, Księzyc, 6 kielichów- mam iść tą drogą, która ide dotychczas – słuchać swego wnętrza i i tego co mi intuicja podpowia

kierować się intuicją, być ostrożną, ale starać się postrzegać sprawy takimi jakimi są, a nie poprzez iluzję i własne obawy. Kultywować stare przyjaźnie, być przyjaźnie nastawioną do otoczenia, czerpać radość z tego co się posiada tu i teraz da

• Maestro
Napisano

z przełozenia Krol denarow, Paz bulaw, 3 mieczy- jakbyś była rozczarowana, niespełniona do końca, jakaś stabilizacja jest,ale...

Co ucieszy i wzbogaci 5 denarow, 6 mieczy, Paź denarów - ktoś Ci wyjdzie naprzeciw pomoże chyba w pracy,nauce..

Co trzymać jak najbliżej siebie?-Słonce, 4 buław, 3 buław, 2 mieczy- swoją radośc,dom, perspektywy na dalsze życie,które są na razie w fazie rozpartrywania

Na co wpływu mieć nie bede- 4 mieczy, Koło fortuny, Królowa Mieczy- jakby miał minąć spokój wyciszenie,za sprawą nieoczekiwanych wydarzeń

Co zmienić mogę?- 6 denarów, Królowa buław, Cesarzowa – możesz zająć się sobą, bardziej dbać o siebie w sensie wnętrza,rozwijac się, po prostu doceń siebie,zobacz jaką jesteś fantastyczna kobietą:)

Co osiągnę a czego się nie spodziewam?- 9 denarow, Wisielec, Mag - sukces,zadowolenie,coś się wywróci u Ciebie do góry nogami:) I to pozytywnie:)

Stan uczuć/Obraz emocjonalny- Siła, Cesarz, Paź buław -jesteś w silnej,stabilnej relacji, jest między Wami chemia nadal:)

Rada od kart- Kapłanka, Księzyc, 6 kielichów- słuchaj intuicji,wsłu**** się w swoje pragnienia,marzenia,które być może tkwią w Tobie od zawsze,czas na ich realizację:)

• 1 miesiąc temu...