Skocz do zawartości

Impreza w przyszłym tygodniu.(ZWERYFIKOWANY)

Sanya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej :) Wybieram się niebawem na imprezę i zadałam kilka pytań:

Jak się będę na niej bawić: 3 buław, As buław, Kapłanka

Na pewno będzie sporo ludzi i będzie się sporo dziać, ale ta kapłanka sugeruje mi, że będę się czuć nieco wyizolowana, "na uboczu", niekoniecznie w centrum uwagi.

Jakie będą moje odczucia po imprezie: 6 pucharów, Umiarkowanie, Sąd

To mi wygląda na jakieś rozliczenie z przeszłością, tzn. wystudzenie emocji, uświadomienie sobie, że trzeba iść do przodu i poznawać nowych znajomych.

Jaka jest szansa, że poznam tam ciekawych ludzi: Wisielec, Królowa Kielichów, Król monet

Zamieszczam te pytania właśnie dlatego, że interesuje mnie ten wisielec. Dotychczas pojawiał się na końcu, co sugerowało, że mimo starań coś zostanie wstrzymane, że na razie nici z tego, a tutaj o dziwo na początku, czy można to zinterpretować tak, że po czasie zawieszenia nastąpi jakiś ruch do przodu? ;)

Napisano

a ja jestem zdanie, ze właśnie możesz być bardziej w centrum uwagi niz na uboczu :)

będzie się sporo działo, oj zdecydowanie :)

Jakie będą moje odczucia po imprezie: 6 pucharów, Umiarkowanie, Sąd

w sumie mieszane. Będziesz tam powiedzmy z przyjaciółką o tym rozmawiała ale raczej pod katem tego, ze cos może sie tam wydarzyć i będziesz analizowała dane zachowania. Czy dało się to inaczej rozegrać, coś innego powiedzieć itd.

Mozliwe też, że bd jak napisałaś - że chyba czas coś zmienić, pójść krok do przodu a nie stać cały czas w tym samym miejscu.

Jaka jest szansa, że poznam tam ciekawych ludzi: Wisielec, Królowa Kielichów, Król monet

Raczej odnowienie starych znajomości niż ktoś całkiem nowy.

• Lubię to! 1
Napisano

Z tych kart, to jakbyś się szykowała, a w końcu nie poszła, może wybierzesz jakąś nową, inną opcję spędzenia czasu.

• Lubię to! 1
Napisano

Z tych kart, to jakbyś się szykowała, a w końcu nie poszła, może wybierzesz jakąś nową, inną opcję spędzenia czasu.

A wg mnie właśnie będzie się długo szykowała, wyczekiwała i pójdzie, bo as buław to tez zabawa :)

Napisano

Jak się będę na niej bawić: 3 buław, As buław, Kapłanka ---> VI Kochankowie; HB VI Kochankowie

Zabawa bedzie udana, ogolnie widac zadowolenie. Moze pojawic sie jakis pan i wywiazac z tego flircik. Z podsumow widac, ze duzo bedzie tu emocji i moze serduszko szybciej zabic.

Jakie będą moje odczucia po imprezie: 6 pucharów, Umiarkowanie, Sąd ---> VI Kochankowie; HB IV Cesarz

Jw. Wydarzy sie cos, co bedziesz wspominac. Mozliwe, ze spodoba Ci sie jakis pan, z ktorym zblizysz sie na impresie i potem bedziesz to rozpamietywac. W kazdym razie rada jest taka, zeby mimo pozytywnych emocji i szybszego bicia serca na sprawe spojrzec realnie.

Jaka jest szansa, że poznam tam ciekawych ludzi: Wisielec, Królowa Kielichów, Król monet ---> XXI Swiat; HB XII Wisielec i III Cesarzowa

I tu mi wszystko pasuje. Jakis pan sie pojawi, ktory zawladnie Twoimi uczuciami i o ktorym zaczniesz marzyc i rozmyslac.

Jednak ta znajomosc w tej formie, jak sie zacznie nie bedzie miala szans istniec dalej. Cos tam jednak bedzie zbyt powierzchowne, zbyt odrealnione, zeby przeniesc to poza impreze. Ale w kazdym razie pan nie bedzie Ci obojetny.

• Lubię to! 1
Gość MyStErIoUs_WoMaN
Napisano

Ty nie będziesz zbytnio zainteresowana zawieraniem nowych znajomości - będziesz skupiała swoją uwagę na Panu którego już znasz (bardzo możliwe że to gospodarz imprezy)...

Ogólnie spotkasz ludzi których znasz...

A po imprezie będziesz bardzo miło wspominać - wielokrotnie wracać myślami do tego jak było...i będziesz tęsknić...

Napisano

Weryfikacja: Impreza była dobra, ale bez szału, byłam tam z dobrą koleżanką, poznałam fajnego chłopaka, ale to tak bardziej na gruncie koleżeńskim i bawiliśmy się razem, a jeśli chodzi o odczucia po, to jednak mimo wszystko pojawiła się tęsknota za przeszłością i stąd ta 6 pucharów ;)

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi, miałyście sporo racji ;)

Napisano

Czyli pojawil sie pan. Dzieki za weryfikacje.

Napisano

Tak Sacral, nawet sobie pomyślałam o Twojej interpretacji i się uśmiechnęłam. Bardzo sympatyczny, ale tak jak pisałaś znajomość nie przeniosła się poza imprezę ;)