Skocz do zawartości

Oceny

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Czekam na wyniki egzaminu z Podstaw Rachunkowości, babka coś się opóźnia,dziś miałam zaliczenie z Wynagrodzeń.Położyłam karty inaczej niż zazwyczaj, ciekawi mnie jak ten sposób się sprawdzi:)

Jaką ocenę otrzymam z P.R?

5 - 5 mieczy

4 - Kapłan/Wisielec

3 - Głupiec

2- Mag/10 mieczy

do 2 kart dołozylam, bo wydawały mi się na równym poziomie...Kurcze, na pewno nie na 5,stawiam, że albo 4 albo 3, a w zasadzie 3+;)

Jaką ocenę otrzymam z W?

5 3 kielichów

4 Paź Mieczy

3 Królowa Mieczy

2 Umiarkowanie

Nie mam pojęcie,wydaje mi się, że nie poszło mi źle...Stawiam na 3;)

Napisano
Czekam na wyniki egzaminu z Podstaw Rachunkowości, babka coś się opóźnia,dziś miałam zaliczenie z Wynagrodzeń.Położyłam karty inaczej niż zazwyczaj, ciekawi mnie jak ten sposób się sprawdzi:)

5 - 5 mieczy

4 - Kapłan/Wisielec

3 - Głupiec

2- Mag/10 mieczy

do 2 kart dołozylam, bo wydawały mi się na równym poziomie...Kurcze, na pewno nie na 5,stawiam, że albo 4 albo 3, a w zasadzie 3+;)

Jaką ocenę otrzymam z W?

5 3 kielichów

4 Paź Mieczy

3 Królowa Mieczy

2 Umiarkowanie

Nie mam pojęcie,wydaje mi się, że nie poszło mi źle...Stawiam na 3;)

OZ P R obstawiam 4, natomiast w drugim przypadku zgadzam się Tobą

Napisano

Z PR fartem 3 ;)

a W... 3 albo 5 :D ---> 3 kielichy to świetowanie, radość więc moze może :P

• Maestro
Napisano
Z PR fartem 3 ;)

a W... 3 albo 5 :D ---> 3 kielichy to świetowanie, radość więc moze może :P

Tez patrząc na tę 3 kielichów przy 5 pomyślałam to samo,ale wolę nastawić się na gorszą ocenę:) Wyniki mają być w ciagu tygodnia,więc niebawem napisze jak było naprawdę:)

Napisano

Mi trójka kielichów bardziej skojarzyła się ze spełnieniem w uczuciach - dlatego obstawiłam to co Inez, ale za całego serca życzę oceny tej najwyższej

• Maestro
Napisano
Mi trójka kielichów bardziej skojarzyła się ze spełnieniem w uczuciach - dlatego obstawiłam to co Inez, ale za całego serca życzę oceny tej najwyższej

Jak tylko się dowiem,to napiszę:) W poprzedniej grupie sporo osób oblało....mam nadzieję, ze mnie to nie spotka, bo przede mna jeszcze kilka zaliczeń i egzaminów:)

Napisano

5 - 5 mieczy

4 - Kapłan/Wisielec

3 - Głupiec

2- Mag/10 mieczy

A wg mnie, Twoje oczekiwania i przeczucia pokazały się.

Liczysz na 4, na 5 uważasz, że nie zasługujesz, jak będzie 3, to też dobrze a jak 2, to trudno - widocznie tak musiało być :-)

Jaką ocenę otrzymam z W?

5 3 kielichów

4 Paź Mieczy

3 Królowa Mieczy

2 Umiarkowanie

Tu podobnie: byłabyś przeszczęśliwa, gdybyś dostała 5, ale przeczuwasz, że na więcej jak 2, to nie zapracowałaś.

• Maestro
Napisano
A wg mnie, Twoje oczekiwania i przeczucia pokazały się.

Liczysz na 4, na 5 uważasz, że nie zasługujesz, jak będzie 3, to też dobrze a jak 2, to trudno - widocznie tak musiało być :-)

Tu podobnie: byłabyś przeszczęśliwa, gdybyś dostała 5, ale przeczuwasz, że na więcej jak 2, to nie zapracowałaś.

W obu przypadkach byłam przygotowana, bo lubię te studia, poza tym b.szybko się uczę, zatem wiem, że zapracowałam na pewno na wiecej niż 2 lub nawet 3:)

Gość Linkinia
Napisano

Bardzo ciekawy sposób, ciekawa jestem, czy okaże się skuteczny ;)

Okej, to lecimy.

5 - 5 mieczy

4 - Kapłan/Wisielec

3 - Głupiec

2- Mag/10 mieczy

Tu bym obstawiała ocenę pomiędzy 4 a 3 z racji Wisielca przy Kapłanie, no i Glupiec taki cieszący się przy tej trójeczce, że z głowy ;)

Jaką ocenę otrzymam z W?

5 3 kielichów

4 Paź Mieczy

3 Królowa Mieczy

2 Umiarkowanie

A tutaj albo 5 albo 4, z nastawieniem na 5, bo jest radość ;)

Napisano
W obu przypadkach byłam przygotowana, bo lubię te studia, poza tym b.szybko się uczę, zatem wiem, że zapracowałam na pewno na wiecej niż 2 lub nawet 3:)

Nie chciałam powiedzieć, że źle się uczysz czy nie masz zapału do nauki. Absolutnie:icon_smile2:

• Maestro
Napisano
Nie chciałam powiedzieć, że źle się uczysz czy nie masz zapału do nauki. Absolutnie:icon_smile2:

Wiem o tym;))) Co będzie to będzie, to też pewnego rodzaju loteria...Ostatniego egzaminu nie zaliczyły osoby, których bym o to nie podejrzewała..Mi zalezy na tym, aby mi zaliczyli, bo nie musiałabym tracić czasu na umawianie się z wykładowcami na poprawki:)

Napisano
Wiem o tym;))) Co będzie to będzie, to też pewnego rodzaju loteria...Ostatniego egzaminu nie zaliczyły osoby, których bym o to nie podejrzewała..Mi zalezy na tym, aby mi zaliczyli, bo nie musiałabym tracić czasu na umawianie się z wykładowcami na poprawki:)

I to by tłumaczyło Umiarkowanie przy 2 :-)

Życzę powodzenia i piątek! :-)

Napisano

hehe

ja podobnie jak wiekszosc

PR - 4- badz 3+

W. 4 lub 3

oby byly jak najwyzsze :_okok:

Gość PannaDorotka
Napisano

Mi się wydaje, że 5

Jaką ocenę otrzymam z W?

Tutaj nie wiem... Też chyba 5

Napisano

PR stawiam na 3, ewentualnie 4. Cos pomiedzy moze byc.

W na 5. 3 Kielichy to taki idealny przeplyw. Nie tylko uczuciow. Np. tam, gdzie trzeba zaangazowac wiedze wskazuje na wzrost wewnetrzny, ale takze spelnienie i osiagniecie maksimum swoich mozliwoscie. Wiec mysle, ze tu i 5 a minimum te 3. 4 tez jest mozliwa, ale tu juz wlasnie jest pojscie na zywiol i takie wykorzystywanie swoich zasobow. W 3 Kielichow to juz zaufanie w swoje umiejetnosci i korzystanie z nich. O ile przy PR widac, ze 3 moze byc a 4 to po ostrym postaraniu sie i pokonaniu pewnych byc moze ograzniczen na drodze do sukcesu tak przy W. 5 nie jest tak utopijna.

• 2 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano
Można już zweryfikować? :tongue:

Kurcze, szlag mnie trafia, bo nadal czekam!! Jak tylko łaskawie zamieszczą na stronie,to Was powiadomię:)

Napisano

moje typy wyboldowane

5 - 5 mieczy

4 - Kapłan/Wisielec

3 - Głupiec

2- Mag/10 mieczy

Jaką ocenę otrzymam z W?

5 3 kielichów

4 Paź Mieczy

3 Królowa Mieczy

2 Umiarkowanie

• 3 tygodnie później...
  • Maestro
Napisano

Weryfikacja

5 - 5 mieczy

4 - Kapłan/Wisielec

3 - Głupiec

2- Mag/10 mieczy

Jaką ocenę otrzymam z W?

5 3 kielichów

4 Paź Mieczy

3 Królowa Mieczy

2 Umiarkowanie

Z obu otrzymałam 3,5. Liczyłam na więcej;)) Dobrze, że zaliczyłam, bo wiele osób oblało...