Maestro Inez2503 Napisano 2 Marca 2013 Maestro Napisano 2 Marca 2013 Czekam na wyniki egzaminu z Podstaw Rachunkowości, babka coś się opóźnia,dziś miałam zaliczenie z Wynagrodzeń.Położyłam karty inaczej niż zazwyczaj, ciekawi mnie jak ten sposób się sprawdzi:) Jaką ocenę otrzymam z P.R? 5 - 5 mieczy 4 - Kapłan/Wisielec 3 - Głupiec 2- Mag/10 mieczy do 2 kart dołozylam, bo wydawały mi się na równym poziomie...Kurcze, na pewno nie na 5,stawiam, że albo 4 albo 3, a w zasadzie 3+ Jaką ocenę otrzymam z W? 5 3 kielichów 4 Paź Mieczy 3 Królowa Mieczy 2 Umiarkowanie Nie mam pojęcie,wydaje mi się, że nie poszło mi źle...Stawiam na 3;) Cytuj
Kędry Napisano 2 Marca 2013 Napisano 2 Marca 2013 Czekam na wyniki egzaminu z Podstaw Rachunkowości, babka coś się opóźnia,dziś miałam zaliczenie z Wynagrodzeń.Położyłam karty inaczej niż zazwyczaj, ciekawi mnie jak ten sposób się sprawdzi:) Jaką ocenę otrzymam z P.R? 5 - 5 mieczy 4 - Kapłan/Wisielec 3 - Głupiec 2- Mag/10 mieczy do 2 kart dołozylam, bo wydawały mi się na równym poziomie...Kurcze, na pewno nie na 5,stawiam, że albo 4 albo 3, a w zasadzie 3+ Jaką ocenę otrzymam z W? 5 3 kielichów 4 Paź Mieczy 3 Królowa Mieczy 2 Umiarkowanie Nie mam pojęcie,wydaje mi się, że nie poszło mi źle...Stawiam na 3;) OZ P R obstawiam 4, natomiast w drugim przypadku zgadzam się Tobą Cytuj
Trida Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Z PR fartem 3 a W... 3 albo 5 ---> 3 kielichy to świetowanie, radość więc moze może Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 3 Marca 2013 Z PR fartem 3 a W... 3 albo 5 ---> 3 kielichy to świetowanie, radość więc moze może Tez patrząc na tę 3 kielichów przy 5 pomyślałam to samo,ale wolę nastawić się na gorszą ocenę Wyniki mają być w ciagu tygodnia,więc niebawem napisze jak było naprawdę Cytuj
Kędry Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Mi trójka kielichów bardziej skojarzyła się ze spełnieniem w uczuciach - dlatego obstawiłam to co Inez, ale za całego serca życzę oceny tej najwyższej Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 3 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 3 Marca 2013 Mi trójka kielichów bardziej skojarzyła się ze spełnieniem w uczuciach - dlatego obstawiłam to co Inez, ale za całego serca życzę oceny tej najwyższej Jak tylko się dowiem,to napiszę W poprzedniej grupie sporo osób oblało....mam nadzieję, ze mnie to nie spotka, bo przede mna jeszcze kilka zaliczeń i egzaminów:) Cytuj
Davisa Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Jaką ocenę otrzymam z P.R? 5 - 5 mieczy 4 - Kapłan/Wisielec 3 - Głupiec 2- Mag/10 mieczy A wg mnie, Twoje oczekiwania i przeczucia pokazały się. Liczysz na 4, na 5 uważasz, że nie zasługujesz, jak będzie 3, to też dobrze a jak 2, to trudno - widocznie tak musiało być :-) Jaką ocenę otrzymam z W? 5 3 kielichów 4 Paź Mieczy 3 Królowa Mieczy 2 Umiarkowanie Tu podobnie: byłabyś przeszczęśliwa, gdybyś dostała 5, ale przeczuwasz, że na więcej jak 2, to nie zapracowałaś. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Marca 2013 A wg mnie, Twoje oczekiwania i przeczucia pokazały się.Liczysz na 4, na 5 uważasz, że nie zasługujesz, jak będzie 3, to też dobrze a jak 2, to trudno - widocznie tak musiało być :-) Tu podobnie: byłabyś przeszczęśliwa, gdybyś dostała 5, ale przeczuwasz, że na więcej jak 2, to nie zapracowałaś. W obu przypadkach byłam przygotowana, bo lubię te studia, poza tym b.szybko się uczę, zatem wiem, że zapracowałam na pewno na wiecej niż 2 lub nawet 3:) Cytuj
Gość Linkinia Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Bardzo ciekawy sposób, ciekawa jestem, czy okaże się skuteczny Okej, to lecimy. Jaką ocenę otrzymam z P.R? 5 - 5 mieczy 4 - Kapłan/Wisielec 3 - Głupiec 2- Mag/10 mieczy Tu bym obstawiała ocenę pomiędzy 4 a 3 z racji Wisielca przy Kapłanie, no i Glupiec taki cieszący się przy tej trójeczce, że z głowy Jaką ocenę otrzymam z W? 5 3 kielichów 4 Paź Mieczy 3 Królowa Mieczy 2 Umiarkowanie A tutaj albo 5 albo 4, z nastawieniem na 5, bo jest radość Cytuj
Davisa Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 W obu przypadkach byłam przygotowana, bo lubię te studia, poza tym b.szybko się uczę, zatem wiem, że zapracowałam na pewno na wiecej niż 2 lub nawet 3:) Nie chciałam powiedzieć, że źle się uczysz czy nie masz zapału do nauki. Absolutnie:icon_smile2: Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 4 Marca 2013 Nie chciałam powiedzieć, że źle się uczysz czy nie masz zapału do nauki. Absolutnie:icon_smile2: Wiem o tym;))) Co będzie to będzie, to też pewnego rodzaju loteria...Ostatniego egzaminu nie zaliczyły osoby, których bym o to nie podejrzewała..Mi zalezy na tym, aby mi zaliczyli, bo nie musiałabym tracić czasu na umawianie się z wykładowcami na poprawki:) Cytuj
Davisa Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Wiem o tym;))) Co będzie to będzie, to też pewnego rodzaju loteria...Ostatniego egzaminu nie zaliczyły osoby, których bym o to nie podejrzewała..Mi zalezy na tym, aby mi zaliczyli, bo nie musiałabym tracić czasu na umawianie się z wykładowcami na poprawki:) I to by tłumaczyło Umiarkowanie przy 2 :-) Życzę powodzenia i piątek! :-) Cytuj
alathea Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 hehe ja podobnie jak wiekszosc PR - 4- badz 3+ W. 4 lub 3 oby byly jak najwyzsze Cytuj
Gość PannaDorotka Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 Jaką ocenę otrzymam z P.R? Mi się wydaje, że 5 Jaką ocenę otrzymam z W? Tutaj nie wiem... Też chyba 5 Cytuj
SacralNirvana Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 PR stawiam na 3, ewentualnie 4. Cos pomiedzy moze byc. W na 5. 3 Kielichy to taki idealny przeplyw. Nie tylko uczuciow. Np. tam, gdzie trzeba zaangazowac wiedze wskazuje na wzrost wewnetrzny, ale takze spelnienie i osiagniecie maksimum swoich mozliwoscie. Wiec mysle, ze tu i 5 a minimum te 3. 4 tez jest mozliwa, ale tu juz wlasnie jest pojscie na zywiol i takie wykorzystywanie swoich zasobow. W 3 Kielichow to juz zaufanie w swoje umiejetnosci i korzystanie z nich. O ile przy PR widac, ze 3 moze byc a 4 to po ostrym postaraniu sie i pokonaniu pewnych byc moze ograzniczen na drodze do sukcesu tak przy W. 5 nie jest tak utopijna. Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 13 Marca 2013 Autor Maestro Napisano 13 Marca 2013 Można już zweryfikować? :tongue: Kurcze, szlag mnie trafia, bo nadal czekam!! Jak tylko łaskawie zamieszczą na stronie,to Was powiadomię Cytuj
Iwka78 Napisano 14 Marca 2013 Napisano 14 Marca 2013 moje typy wyboldowane Jaką ocenę otrzymam z P.R? 5 - 5 mieczy 4 - Kapłan/Wisielec 3 - Głupiec 2- Mag/10 mieczy Jaką ocenę otrzymam z W? 5 3 kielichów 4 Paź Mieczy 3 Królowa Mieczy 2 Umiarkowanie Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Kwietnia 2013 Autor Maestro Napisano 4 Kwietnia 2013 Weryfikacja Jaką ocenę otrzymam z P.R? 5 - 5 mieczy 4 - Kapłan/Wisielec 3 - Głupiec 2- Mag/10 mieczy Jaką ocenę otrzymam z W? 5 3 kielichów 4 Paź Mieczy 3 Królowa Mieczy 2 Umiarkowanie Z obu otrzymałam 3,5. Liczyłam na więcej;)) Dobrze, że zaliczyłam, bo wiele osób oblało... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi