Skocz do zawartości

Magiczny Kwadrat

Inez2503

Rekomendowane odpowiedzi

• Maestro
Napisano

Założyłam 3 miesiące, ale wiadomo jak to jest, czas może ulec przesunięciu..

1****2****3

4****5****6

7****8****9

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów - jestem wrażliwa,bardzo mocno wchodzę w swoje wnętrze, mam wrażenie, że się pod tym względem rozwinęłam, jestem bardziej twórcza

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy - być może jakaś kobieta ma na mnie wpływ, lub karta informuje mnie, że moje doświadczenia każą mi pokazywać inna twarz (i tak jest w istocie,kryję moją wrażliwość , aby mnie nie zraniono)

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław mam dużo zapału i energii

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław walczę z moimi emocjami, z nerwami, emocji mam wiele,mam nadzieję, że wszystko mi sie uda

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów - albo jakiś mężczyzna konkretny, albo chodzi o kwestie pracy/nauki

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów pragnę osiągnąć to, co zaplanowałam

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów - niespełnienie, ciągle pragnę więcej

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów - intuicja i wrażliwosć

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów - jestem serdeczna, umiem wybaczać, umiem marzyć i ciagle mam nadzieję:)

pierwsza kolumna - osobowość pytającego, Królowa Kielichów 7 buław 9 kielichów suma Wieża/Rydwan,jestem zdeterminowana w dążeniu do szczęścia:)

druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji, Królowa Mieczy Rycerz Denarów Rycerz Kielichów suma Słońce, wg HB Głupiec mam sama zdecydować czego chcę, poza tym mam skupić się na sobie wyluzować, odpuścić sobie facetów

trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań Rycerz Buław 2 denarów As Kielichów suma Kapłanka, wg HB Cesarzowa ktoś być może się objawi i da szansę na więcej...

pierwszy rząd - aktualna sytuacja Królowa Kielichów Królowa Mieczy Rycerz Buław suma Cesarz, wg HB Głupiec nie wiem...albo ja tak zmienna, raz wrażliwa,raz zimna i jakiś facet, nie wiem..

drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji 7 buław Rycerz Denarów 2 denarów suma Umiarkowanie, suma wg HB Pustelnik jakaś determinacja,podejmowanie decyzji, zastój...generalnie niepewność...

trzeci rząd - przyszłe wydarzenia 9 kielichów Rycerz Kielichów As Kielichów suma Świat/Cesarzowa, wg HB Koło/Mag - jakby ktoś miał się zjawić i dać mi szansę na odmianę życia..

Proszę o pomoc:)))

Napisano

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów -

Jesteś uosobieniem fantazji twórczej, uczuć i piękna. Bardzo z Ciebie artystyczna dusza – umiesz kreować swoją przyszłość według swojego bogatego wnętrza. Jesteś inteligentna wrażliwa i czuła -potrafisz dokonywać duchowej przemiany materii (planów, marzeń) dzięki twórczej sile, która drzemie wewnątrz Ciebie.

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy -

Króla mieczy – to Twoja druga natura, dzięki niej chronisz się przed negatywnymi wpływami otoczenia. Pokazujesz chłodne oblicze, dużo kalkulujesz – ale dzięki temu spadasz na cztery łapy.

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław

energii Ci nie brakuje, potrafisz zaangażować się w jakieś działanie całą sobą, bliscy wspierają Cię – przynajmniej nie blokują.

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław

Starasz się walczyć z demonami swojej duszy – poskramiasz swoje emocje, masz nadzieję na wprowadzenie porządku w swoim życiu.

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów -

Sprawy materialne dochodzą do głosu- Twoje zarobki, dokształcanie- niewykluczona pomoc kolegi z pracy (jakiegoś denarowego).

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów

Chęć osiągnięcia zamierzonych celów – dążenie do zapanowania nad swoim życiem, kształtowanie go wg własnej wizji.

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów -

Na tym etapie, na którym obecnie się znajdujesz masz wszystko co Ci jest potrzebna do życia- ty jednak nie spoczywasz na laurach tylko sięgasz po więcej. Musisz nauczyć się cieszyć tym co masz na chwilę obecną- to otworzy Ci drogę do dalszych sukcesów.

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów -

Wrażliwość, osobisty urok, eteryczność – te cechy sprawiają, że zwracasz na siebie uwagę (szczególnie przedstawicieli płci brzydkiej)

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów -

jesteś uduchowiona, posiadasz mnóstwo talentów, niektóre jeszcze drzemią w Twoim wnętrzu i czekają na odkrycie. Wiele Ci zostało dane – zatem wiele jest od Ciebie wymagane.

pierwsza kolumna - osobowość pytającego, Królowa Kielichów 7 buław 9 kielichów suma Wieża/Rydwan, -

Wiesz, że o szczęście trzeba walczyć, że trzeba zaangażować swoją energię, przebudować wnętrze i odważnie ruszyć do przodu.

druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji, Królowa Mieczy Rycerz Denarów Rycerz Kielichów suma Słońce, wg HB Głupiec

Analizować podejmowane decyzje, patrzeć na nie przez pryzmat własnych korzyści, czerpać radość z tego co się robi – planować przyszłość mając na uwadze głównie siebie.

trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań Rycerz Buław 2 denarów As Kielichów suma Kapłanka, wg HB Cesarzowa

na Twojej drodze może się ktoś pojawić – może jawnie okazać Ci swoje zainteresowanie, postanowi odkryć karty wobec twojej osoby, wyjdzie z ukrycia. Da Ci to zadowolenie.

Inna opcja Ty staniesz się z biegiem czasu cesarzową, będziesz zbierać plony swoich posunięć. Wyjdziesz na światło dzienne – pokażesz się otoczeniu w całej okazałości.

pierwszy rząd - aktualna sytuacja Królowa Kielichów Królowa Mieczy Rycerz Buław suma Cesarz, wg HB Głupiec

Raz potrafisz być delikatna, miła, innym razem chłodno podchodzisz do ludzi. Chcesz uniknąć zranienia – dlatego przyjmujesz pozę zdystansowanej kobiety, poukładanej.

drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji 7 buław Rycerz Denarów 2 denarów suma Umiarkowanie, suma wg HB Pustelnik

Zmaganie się z przeciwnościami losu nauczyło Cię, że należy zawsze zachować spokój i opanowanie, przemyśleć dogłębnie przyczyny tego wszystkiego. Nie działasz na oślep.

trzeci rząd - przyszłe wydarzenia 9 kielichów Rycerz Kielichów As Kielichów suma Świat/Cesarzowa, wg HB Koło/Mag –

Los będzie Ci sprzyjał, ale Ty musisz też dać mu szansę – wykorzystuj nadarzające się okazje, rozwijaj swoje uzdolnienia, poszerzaj swoje horyzonty, zasiewaj ziarno pod lepszą przyszłość. Bądź kreatorem swojego życia.

• Lubię to! 1
Napisano

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów - pełna emocji, twórcza, kreatywna, kierująca się tylko sercem i intuicją

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy - środowisko jakby narzuca Ci bycie twardą, nieustępliwą

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław mam dużo zapału i energii - ja bym powiedziała, że dzięki jakiemuś mężczyźnie masz tą energię...

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław -dosyć mocno się miotasz... boisz się, i sama nie wiesz, czego chcesz... nie jesteś pewna siebie przede wszystkim

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów - wydaje mi się, że będzie szansa na zbudowanie pozytywnej relacji

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów - stabilizacji, wewnętrznego spokoju

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów - niespełnienie, ciągle pragnę więcej

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów - intuicja i wrażliwosć; może to też być relacja z drugą osobą, która powoduje duże rozterki, a jak wiadomo, człowiek się rozwija/doświadcza właśnie poprzez relacje z innymi...

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów - piękna karta... otwarte serce:-))))

pierwsza kolumna - osobowość pytającego, Królowa Kielichów 7 buław 9 kielichów suma Wieża/Rydwan - wrażliwa, zagubiona, niespełniona, pragnąca zmiany - szczęścia

druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji, Królowa Mieczy Rycerz Denarów Rycerz Kielichów suma Słońce, wg HB Głupiec mam sama zdecydować czego chcę, poza tym mam skupić się na sobie wyluzować, odpuścić sobie facetów - dokładnie... za dużo ich tutaj... a za mało Ciebie....

trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań Rycerz Buław 2 denarów As Kielichów suma Kapłanka, wg HB Cesarzowa obstawiam, że będzie jakiś przyjaciel, który pomoże ci wejść w swoje wnętrze i wsłuchanie się w siebie....

pierwszy rząd - aktualna sytuacja Królowa Kielichów Królowa Mieczy Rycerz Buław suma Cesarz, wg HB Głupiec znowu jak dla mnie za dużo innych... zostawić to co mówią ludzie, zostawić ich wpływy... szukać/słuchać swojego wnętrza...

drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji 7 buław Rycerz Denarów 2 denarów suma Umiarkowanie, suma wg HB Pustelnik - powiedziałabym, że rozchwianie powoduje jakiś mężczyzna... szukaj równowagi...

trzeci rząd - przyszłe wydarzenia 9 kielichów Rycerz Kielichów As Kielichów suma Świat/Cesarzowa, wg HB Koło/Mag - samozadowolenie, być może jakiś mężczyzna "obudzi" w Tobie Wenus:-) na pewno zmiany i to pozytywne:-)

Napisano

1****2****3

4****5****6

7****8****9

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów - Rozmarzona..Romatyczna..o ciepłym sercu..Marzą Ci się uczucia,ciepła kluska..

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy - a wpływy sprawiają ,że noże same pojawiają się w zasięgu twojej ręki co powoduje,ze robisz się chłodna,kalkulujesz..

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław rodzina Cie pobudza,czasem skrajność emocji w działaniach,ale oni dają Ci zapał do tego by walczyć.

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław widzisz w okół siebie możliwości,próbujesz wybierać mądrze i dobrze,ale obawiasz się jakiś sytuacji które mogą obrać agresywny kierunek w twoją stronę.

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów - tutaj chyba możliwość rozwinięcia się..wyzwaniem twoim bedzie samozaparcie nawet gdy pojawią się wątpliwości,ze nie idzie do przodu tak jak tego oczekujesz.

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów Jak dla mnie ta karta nie do końca określa kształt twoich pragnień..Bo pragniesz jak każdy..mam w głowie plan,ale nie do końca po to sięgasz bo są w tobie również wahania tak na prawdę. Ta karta sugeruje dwoistość..czyli różne opcje,ale nie do końca ukształtowane bo nie wiadomo co zdecydujesz,czego się pochwycisz..

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów - żebyś nie spoczywała na laurach gdy juz osiągniesz ..

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów - ja myślę,że twoje uczucia,to co posiadasz w sercu. Potrafisz oddać czemuś całe swoje serce..zabrać również..

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów -We wszystkim widzisz potencjał,atuty,dobre strony w każdej sprawie które starasz sie ukierunkować i wycisnąć to co najlepsze..

pierwsza kolumna - osobowość pytającego, Królowa Kielichów 7 buław 9 kielichów suma Wieża/Rydwan, Twoje uczucia i to jaka jestes czasem wywołuje u Ciebie poczucie złosci,ze wszystko widzisz w różowych okularach.. To sprawia,że zmieniasz całkowicie swój tok rozumowania i przystępujesz do innego działania/zachowania wzgledem sytuacji.

druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji, Królowa Mieczy Rycerz Denarów Rycerz Kielichów suma Słońce, wg HB Głupiec W królowej musisz zdecydować czego chcesz..w okól Ciebie sami Rycerze..nie ma Króla.. w sumie masz słoneczko które swieci nad toba i daje nadzieje na nowe w głupcu,ale to od Ciebie w Królowej zalezy co zadecydujesz i w która strone sie udasz..

trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań Rycerz Buław 2 denarów As Kielichów suma Kapłanka, wg HB Cesarzowa Znowu rycerz..wiec może pojawi się jakiś Pan z temperamencikiem..Zwinny:] pojawi się opcja na coś fajnego(As Kielichów) od Ciebie bedzie zalezało co z tego wyniknie..czy wyjdzie na swiatło ..a ty rozkwitniesz w cesarzowej.

pierwszy rząd - aktualna sytuacja Królowa Kielichów Królowa Mieczy Rycerz Buław suma Cesarz, wg HB Głupiec . Z kielichowej zmieniasz się z mieczowa i tak na zmianę,intensywnie(Rycerz buław). Musisz wszystko uporządkowac,struktury,określic wszystko i poukładać a nadziejdzie nowe(głupiec)

drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji 7 buław Rycerz Denarów 2 denarów suma Umiarkowanie, suma wg HB Pustelnik na razie z boku sie przyglądasz..jest w tobie również złość..nie wiesz jak działać..jaki kierunek obrać zeby wszystko sie pokładało..zeby to miało ręce i nogi ,bylo długo terminowe..w sumie masz pustelnika wiec wejrzyj w głąb siebie..zrób sobie randkę sama z sobą..porozmawiaj z własnym wnętrzem..

trzeci rząd - przyszłe wydarzenia 9 kielichów Rycerz Kielichów As Kielichów suma Świat/Cesarzowa, wg HB Koło/Mag - Przyjdzie radość i uczucie..to co zaplanujesz-wykonas..Sprawy przyniosą owocny plon..Koło zatoczy swój krąg i wszystko się poukłada:*

• Maestro
Napisano (edytowane)

Rozkład jest długi, zatem odniose się do pierwszych 9 kart, resztę zweryfikuję za kilka miesięcy:)

Kędry

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów -

Jesteś uosobieniem fantazji twórczej, uczuć i piękna. Bardzo z Ciebie artystyczna dusza – umiesz kreować swoją przyszłość według swojego bogatego wnętrza. Jesteś inteligentna wrażliwa i czuła -potrafisz dokonywać duchowej przemiany materii (planów, marzeń) dzięki twórczej sile, która drzemie wewnątrz Ciebie.

Ostatnio mam coraz większy zapał do wyrażania siebie poprzez twórczość, coś, co tkwiło we mnie od lat (jako mała dziewczynka marzyłam o tym, że kiedyś będę pisac, od 6 r.ż. wymyślałam bajki:), teraz wychodzi na jaw, ja przez b.długi okres byłam zablokowana, mąz mi podciął skrzydła stwierdzeniem, ze mam marny styl i kiepskie pióro..

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy -

Króla mieczy – to Twoja druga natura, dzięki niej chronisz się przed negatywnymi wpływami otoczenia. Pokazujesz chłodne oblicze, dużo kalkulujesz – ale dzięki temu spadasz na cztery łapy.

Życie sprawia, że pokazuję chłodną twarz

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław

energii Ci nie brakuje, potrafisz zaangażować się w jakieś działanie całą sobą, bliscy wspierają Cię – przynajmniej nie blokują.

to prawda, mam duzo energii, bliscy może nie tyle wspierają (no, siostra i dobre koleżanki są zawsze blisko..), co nie blokują:)

]4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław

Starasz się walczyć z demonami swojej duszy – poskramiasz swoje emocje, masz nadzieję na wprowadzenie porządku w swoim życiu.

tu nic dodać, nic ująć

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów -

Sprawy materialne dochodzą do głosu- Twoje zarobki, dokształcanie- niewykluczona pomoc kolegi z pracy (jakiegoś denarowego).

to prawda, dokształcam się, bo ciągle szukam swojego miejsca, no i wiadomo chciałabym też więcej zarabiać:) Co do kolegi, to na razie takiego nie widzę w mojej pracy, ale kto wie...

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów

Chęć osiągnięcia zamierzonych celów – dążenie do zapanowania nad swoim życiem, kształtowanie go wg własnej wizji.

to na pewno

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów -

Na tym etapie, na którym obecnie się znajdujesz masz wszystko co Ci jest potrzebna do życia- ty jednak nie spoczywasz na laurach tylko sięgasz po więcej. Musisz nauczyć się cieszyć tym co masz na chwilę obecną- to otworzy Ci drogę do dalszych sukcesów.

Staram się cieszyć tym, co mam, mam pracę, mam rodzinę, mam wykształcenie, ale wciaż chcę się uczyć nowych rzeczy..:)

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów -

Wrażliwość, osobisty urok, eteryczność – te cechy sprawiają, że zwracasz na siebie uwagę (szczególnie przedstawicieli płci brzydkiej)

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów -

jesteś uduchowiona, posiadasz mnóstwo talentów, niektóre jeszcze drzemią w Twoim wnętrzu i czekają na odkrycie. Wiele Ci zostało dane – zatem wiele jest od Ciebie wymagane.

Może i tak jest....w każdym razie baaaaardzo dużo myślę, usiłuję rozwikłać wiele zagadek...:)))

Iwka

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów - pełna emocji, twórcza, kreatywna, kierująca się tylko sercem i intuicją

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy - środowisko jakby narzuca Ci bycie twardą, nieustępliwą

tu, tak jak u Kędry pisałam jestem b.wrażliwa, ale życie, codzienność zmusza mnie do tego,aby pewne cechy ukryć...

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław mam dużo zapału i energii - ja bym powiedziała, że dzięki jakiemuś mężczyźnie masz tą energię...

możliwe, ale to w innym kontekście, na razie tego nie chcę pisać...

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław -dosyć mocno się miotasz... boisz się, i sama nie wiesz, czego chcesz... nie jesteś pewna siebie przede wszystkim

miotam się, z jednej strony mam plany na życie, z drugiej strony myslę sobie, ze może warto jednak iść w innym kierunku...

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów - wydaje mi się, że będzie szansa na zbudowanie pozytywnej relacji

Mam nadzieję...;)

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów - stabilizacji, wewnętrznego spokoju

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów - intuicja i wrażliwosć; może to też być relacja z drugą osobą, która powoduje duże rozterki, a jak wiadomo, człowiek się rozwija/doświadcza właśnie poprzez relacje z innymi...

relacje z innymi bardzo mnie wzbogacają, to prawda:)

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów - piękna karta... otwarte serce:-))))

mam otwarte serce:)))))

GdzieTaIrlandia

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów - Rozmarzona..Romatyczna..o ciepłym sercu..Marzą Ci się uczucia,ciepła kluska..

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy - a wpływy sprawiają ,że noże same pojawiają się w zasięgu twojej ręki co powoduje,ze robisz się chłodna,kalkulujesz..

jestem wrażliwa, ale cechy Królowej Mieczy powodują, że nie jestem ciepłą kluską:)))

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław rodzina Cie pobudza,czasem skrajność emocji w działaniach,ale oni dają Ci zapał do tego by walczyć.

rodzina chyba częsciej mnie irytuje...

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław widzisz wokół siebie możliwości,próbujesz wybierać mądrze i dobrze,ale obawiasz się jakiś sytuacji które mogą obrać agresywny kierunek w twoją stronę.

obawiam się agresji ze strony innych, nie wiem czemu tak jest, ale spotykam na swojej drodze osoby, które być może z powodu własnych kompleksów, prób dowartościowania się, swojej małości próbują jakby doszukiwać się we mnie swoich cech, tzn. patrzą na mnie przez pryzmat samych siebie...nie wiem jak to wytłumaczyć, ale ja się nie wywyższam, nie chwalę, nie narzucam, a jednak coś jest we mnie, ze pewne osoby próbują na siłę zniżać mnie do swojego poziomu

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów - tutaj chyba możliwość rozwinięcia się..wyzwaniem twoim bedzie samozaparcie nawet gdy pojawią się wątpliwości,ze nie idzie do przodu tak jak tego oczekujesz.

samozaparcie mam :)

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów Jak dla mnie ta karta nie do końca określa kształt twoich pragnień..Bo pragniesz jak każdy..mam w głowie plan,ale nie do końca po to sięgasz bo są w tobie również wahania tak na prawdę. Ta karta sugeruje dwoistość..czyli różne opcje,ale nie do końca ukształtowane bo nie wiadomo co zdecydujesz,czego się pochwycisz..

w 100% się zgadzam

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów - żebyś nie spoczywała na laurach gdy juz osiągniesz ..

i tak na pewno się stanie:)

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów - ja myślę,że twoje uczucia,to co posiadasz w sercu. Potrafisz oddać czemuś całe swoje serce..zabrać również..

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów -We wszystkim widzisz potencjał,atuty,dobre strony w każdej sprawie które starasz sie ukierunkować i wycisnąć to co najlepsze.

prawda:)

Edytowane przez Inez2503
  • Maestro
Napisano

Podbijam,może ktoś spojrzy?

Gość gość5
Napisano (edytowane)

1 - osobowość pytającego i jego stan umysłu Królowa Kielichów - myslę, ze poswiecasz się dla idei.... kochasz i jestes kochana ale czy napewno jestes szczesliwa?

2 - wpływy zewnętrzne Królowa Mieczy - świat zewnetrzny sprawia, że patrzysz trzeźwo na zycie i to co cie otacza

3 - wpływ bliskiej rodziny, przyjaciół na pytającego Rycerz Buław wspieraja Cie i stymuluja do działania

4 - emocje pytającego – nadzieje lub obawy 7 buław jak juz czegos chcesz to drazysz az osiagniesz cel, ponadto czy to nie jest tak ze czasami masz wrazenie jakby cały swiat był przeciwko Tobie?

5 - szanse, możliwości lub wyzwania, jakie staną przed pytającym Rycerz Denarów - to tez konsekwencja, o która czasami trudno ....

6 - to, czego pragnie pytający 2 denarów -płynnie i bez wstrzasów osiagnąc to co zamierzasz

7 - czynniki lub osoby niesprzyjające pytającemu i opóźniające sprawy 9 kielichów - no własnie- nie do końca jesteś zadowolona z tego co masz, szukasz tego 10 kielicha do pełni szczęścia

8 - to co sprzyja pytającemu (osoby bądź sytuacje) Rycerz Kielichów - wrazliwość i uczuciowość - pewnie wiecej czujesz/przeczuwasz niż wiesz dlaczego wlasnie tak a nie inaczej postepujesz

9 - mocne strony osobowości, talenty, uzdolnienia pytającego As Kielichów - intuicja, wrazliwosc, zapał w tym co robisz

pierwsza kolumna - osobowość pytającego, Królowa Kielichów 7 buław 9 kielichów suma Wieża/Rydwan- umiesz walczyć o swoje szczęście, nawet kosztem zburzenia tego co niewygodne

druga kolumna - sprawy do rozważenia przed podjęciem decyzji, Królowa Mieczy Rycerz Denarów Rycerz Kielichów suma Słońce, wg HB Głupiec

serce i rozum pomoga Ci w podejmowaniu odpowiednich decyzji, które zapoczatkuja nową drogę- dajacą spełnienie

trzecia kolumna - prawdopodobny wynik działań Rycerz Buław 2 denarów As Kielichów suma Kapłanka, wg HB Cesarzowa - hm... działania/wyjazd moga wprowadzić w Twoje życie zmiany, które zapoczatkuja nowe uczucie

pierwszy rząd - aktualna sytuacja Królowa Kielichów Królowa Mieczy Rycerz Buław suma Cesarz, wg HB Głupiec chyba masz mocne postanowienie wykonania kroków w kierunku nowej przyszłości- no i jak zawsze serce i rozum idą w parze- nic na łapu capu.......

drugi rząd - przyczyny zaistniałej sytuacji 7 buław Rycerz Denarów 2 denarów suma Umiarkowanie, suma wg HB Pustelnik - co najwyżej "dobrze' czułas sie w takiej sytuacji jaka była do pory, ale ciągła "walka" o swoje sprawiła, że doszłas do wniosku iz pora na zmiany

trzeci rząd - przyszłe wydarzenia 9 kielichów Rycerz Kielichów As Kielichów suma Świat/Cesarzowa, wg HB Koło/Mag - ooooooooooo............... :) ładnie sie rysują... chyba czeka Cie spełnienie zyczeń.. i uczucie :) tak mi sie nasunęło, że będzie to osoba, raczej taka która znasz (R. kielichów to odpływ i przypływ....) czego Inez Ci życzę :_)

Edytowane przez gość5