Skocz do zawartości

marzec

duo70

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam

Praca: Królowa pucharów wieża 4 miecze as buław 9 denarów= sprawiedliwość

Zawsze wychodzę w królowej pucharów (osoby niespełnionej i uczuciowo i zawodowo) Coś runie, co dotychczas było. Widać zmianę na lepsze. 9 denarów to zadowolenie i spokój, stabilizacja. Sprawiedliwość z podsumowania może mówić o mojej papierkowej pracy

Finanse: rycerz pucharów król denarów 10 buław gwiazda=diabeł

no tutaj finanse powinny być od tego króla denarów ale w zamian będzie ode mnie dużo wymagał i będę obłożona robotą. Karta gwiazda może mówić

o tym, że praca zostanie nagrodzona.(ale nie wiem w jakim terminie)

uczucia: rycerz buław królowa buław 2 mieczy sprawiedliwość 2 puchary= papież

Porywów uczuć to tu nie będzie. Jestem w relacji z panem, z którym łączą mnie też sprawy zawodowe. Będą jakieś wyjaśnienia. Relacja na zasadzie praca-cele-uczucia. Takie zrównoważenie wszystkiego w jednym. Zastanawia mnie ta Królowa Buław ? Czy to ktoś trzeci? Ja zazwyczaj wychodzę jako królowa pucharów. Czy w jednym rozkładzie jedna osoba może wyjść w dwóch kartach????? Pan z którym tworze relację i zawodową i uczuciową wychodzi mi jako król denarów a innym razem jako król pucharów. ( w tym rozkładzie wyszedł jako denarowy i pucharowy)

Dom: Król pucharów 6 denarów 7 mieczy = wisielec

Wsparcie będzie od króla pucharów (od tego pana z którym współpracuję) ktoś coś będzie ukrywał albo nie wszystkie słowa będą się pokrywały z rzeczywistością. Może pan będzie trochę zwlekał z wypłatą... Wisielec z podsumy mówi, ze w tym miesiącu chyba poczekam sobie trochę na pomoc (finansową).

trochę te uczucia mnie zastanawiają.

Bardzo proszę o pomoc w interpretacji. Będę wdzięczna

pozdrawiam

Edytowane przez duo70
Napisano

troszkę się gubię w takiej ilości kart, ale spróbuję...

Praca: Królowa pucharów wieża 4 miecze as buław 9 denarów= sprawiedliwość - powiedziałabym, że zmienisz zdanie chyba na temat swojej pracy, to tak jakbyś odkryła, że chyba jednak wolisz zupełnie inny kierunek...

Finanse: rycerz pucharów król denarów 10 buław gwiazda=diabeł - szału tutaj chyba nie będzie... mogą być problemy z jakimś mężczyznami w pracy... niby jest nadzieja na kasę...

uczucia: rycerz buław królowa buław 2 mieczy sprawiedliwość 2 puchary= papież - dla mnie tutaj nie ma uczuć, jest tylko współpraca dwójki ludzi...

Dom: Król pucharów 6 denarów 7 mieczy = wisielec - no mogą być jakieś nieporozumienia o finansów....