anais_33 Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) krotki opis sytuacji : Pan nowo poznany i jak to dalej będzie.... ja wnoszę cesarzowa x- as buław ja w głowie - koło, x- kochnakowie ja w sercu - 9 mieczy, x- smierć ja pokazuję sąd, x- 7 buław wspólna - 4 monety wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów ja widzę to tak ja sceptycznie i ostrożnie podchodzę do tej znajomości raczej nie w głowie mi filrty, ale też trudno mi okreslić czego chce (koło) Pan gotowy do działania raczej w głowie ma firt:D w sercu leczę się jeszcze po przejsciach miłosnych, Pan też przechodzi jakaś transformację .... pokazuję że chce układy fair Pan chyba bedzie chciał zawalczyć , wspólna oboje nie wiemy czy chcemy czegoś wiecej .... wynik za jakiś czas możliwy jakiś kontakt ktory może być szansą na coś więcej..... Prośba o pomoc Edytowane 3 Marca 2013 przez anais_33 Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 ja wnoszę cesarzowa Wnosisz siebie, swoje nie małe bogactwo wnętrza, urodę, czar i kobiecość, jakie roztaczasz wokół siebie. Jesteś bardzo wartościową kobietą i myślę, że to widać na pierwszy rzut oka, co mężczyźni również dostrzegają. Wystarczy uwierzyć w siebie i w to, że zasługujesz na wzajemną miłość. Dostrzegasz w tej relacji szansę na spełnienie w sferze uczuć, nowa znajomość to jak nowa szansa na miłość, która dałaby wzajemne prawdziwe szczęście, jakie widzisz oczyma swej wyobraźni x- as buław On z kolei patrzy bardzo w męskim stylu. Wnosi chęć zadziałania, czuje impuls, bodziec do poznania Cie bliżej, ponieważ bardzo mu sie spodobałaś. Na dany moment wnosi dostrzeżenie Twej urody i ma chęć kontaktów wzajemnych, jak na początek znajomości to prawidlowo ^^ ja w głowie - koło, Ty w głowie masz mętlik mały, nie wiesz co myśleć, nie wiesz co będzie, ale cieszy Cię szansa jaka się przed Tobą otworzyła x- kochankowie On z kolei zauroczony Tobą, Twoim wyglądem, fizycznością i stąd impulsy do działania Bardzo męskie podejście całkiem naturalne, świadczące o Twej atrakcji fizycznej ja w sercu - 9 mieczy, W sercu jednak masz zadrę...smutek, rozczarowanie i żal...jaki nosisz w sercu z powodu przeszłych przeżyc, które nadal maja znaczący wpływ na teraźniejszość. Całkiem mozliwe, że poprzednie wydarzenia wpłynęły na Twoją samoocenę...i troszkę obawiasz sie też rozczarowania albo że nic z tego nie będzie. Jednakże 9 mieczy to karta...negatywnych mysli, ktore nie zawsze mają coś wspólnego z rzeczywistością. Czasem my widzimy coś gorzej niż to wygląda w rzeczywistości. Warto odrzucić złe myśli...bo to co było, a nie jest... x- smierć On z kolei widzi w tej relacji szanse na znaczącą zmianę. Ciężko tu określić w jaką stronę bo może symbolizować zmianę wnętrza i życia nawet...którego byłby w stanie dokonać w imię miłości, ale to już muszą potwierdzić pozostałe karty, zwłaszcza te na wyniku. ja pokazuję sąd, pokazujesz zainteresowanie pogłębieniem relacji. Sąd bywa również oczyszczający, więc pogłębianie się tej relacji automatycznie...przyczyniłoby się to oczyszczenia się Twego z złych emocji, myśli jakie w Tobie jeszcze tkwią (9mieczy) i jednoczęsnie odżyłabyś widząc szasne dla siebie na spełnienie pragnień (wnosisz cesarzowa)... x- 7 buław Pan pokazywać może takie stroszenie piórek, stara sie z pewnością pokazać z jak najlepszej strony, troszkę może "kozaczyć", żartować, flirtować by dobrze wypaść i zrobić wrażenie na Tobie. Dobrze przyglądnij się Panu czy to osoba wartościowa zanim zaangażujesz swoje uczucia. wspólna - 4 monety jest między Wami powściągliwość, badanie terenu wzajemne i takie oswajanie się i poznawanie co jest całkie naturalne na tym etapie znajomosci wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów-> suma Wisielec będą przekomarzania sie, a może i droczenia w mysl zasady, kto sie lubie ten sie czubi...z czasem powoli będzie szansa na związek, jesli ją oczywiąście oboje wykorzystacie. Uczucia między Wami i zauroczenie obustronne się pojawi, jednak nie widać tu co z tym uczynicie. Jeszcze widocznie zbyt wcześnie . Powodzenia Anais i życzę wiele szczęścia Cytuj
Trida Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) ja wnoszę cesarzowa Spokoj i opanowanie, pewność siebie. Dojrzałość emocjonalna (W porównaniu do Pana). Pierwiastek kobiecości x- as buławNadzieję, ciekawość. Działanie. Patrząc po pierwszych dwóch kartach to wszystko tak, jak powinno być - Ty - kobieta zajmująca się domem, delikatna a on - działający myśliwy. ja w głowie - koło,Mieszane uczucia, brak pewności siebie, takie działanie nie do końca zdecydowane. x- kochnakowieOj tak tak zabawa, romans i 'chęć' sprawdzenia, co będzie dalej. ja w sercu - 9 mieczy,ojoj boisz się odrzucenia, on podobnie... Ze może nie wypali. takie obawy z początku związku - ze co jeśli ja się zaangażuje a on nie? I wtedy będę zraniona, i będzie nie fajnie... Ostrożność. x- smierćJw. Wydaje mi się, ze w przeszłości był dość mocno zraniony i obawia się, ze znów będzie cierpiał. Ale z drugiej strony moze, przez pryzmat Cesarzowej, postrzegać Cię jako szansę właśnie na nowy początek. Ze czas najwyższy stanąć na nogi i pójść do przodu. ja pokazuję sąd, wyrozumiałość, cierpliwość, chęć zaryzykowania (mimo 9 mieczy w sercu) x- 7 buławzdystansowanie, ale chęć działania... takie robienie małych kroczków. Ale stały, ostrożny postęp. wspólna - 4 monetyTutaj widzę taką chęć z jednej strony poznania partnera jak najlepiej, żeby być pewnym i ugruntowac swoje przekonania a z drugiej żeby nie mówić o sobie za dużo, zeby się nie przywiązać, nie sparzyć itd wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichówJa jak najbardziej bym próbowała na Waszym miejscu. jest taka niepewność, ostrożność ale postęp, ktory przyniesie szczęście Edytowane 3 Marca 2013 przez Trida Cytuj
Gość Pasqualina Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 ja wnoszę cesarzowa Jesteś pewną siebie,ale też czułą i troskliwą kobietą, jesteś w stanie zapewnić i dać komuś oparcie i poczucie bezpieczeńswa. Bez wątpienia możesz być partnerką na całe życie x- as buław Pan natomiast chce wnieść aktywność ze swojej strony chce zadziałać i sprawić, że będzie między Wami iskra ja w głowie - koło, ogólnie możesz mieć mętlki w głowie, być może chciałabyś odmiany, aby coś wywróciło pozytywnie Twój świat do góry nogami x- kochnakowie On moze podchodzic bardziej romansowo, moze obaiwa sie istnienia konkurencji. Trszeczke bywa niezdecydowany, ale mysli o Tobie dosyc czesto ja w sercu - 9 mieczy, Boisz się tego co może przyniesc los, jestes rozgoryczona, ale moga byc to tylko Twoje niczym nieuzasadnione obawy x- smierć Pan chcialby znajomosc wprowadzic na troszke wyzszy level, przeksztalcic to troszke inaczej ja pokazuję sąd, Cala soba starasz sie pokazac i udowodnic,ze wazne sa dla Ciebie bliskie cieple relacje, nie w glowie Ci przelotne milostki. Chcesz dobrze zyc z innymi x- 7 buław Pan natomiast przejawia wole walki i dzialania, moze traktuje Cie jak wygrana na loterii i nie chce dac Ci odejsc:) wspólna - 4 monety byc moze nie znacie sie jeszcze zbyt dobrze, i poki co badacie grunt, kazde jeszcze troszke siedzi w swojej norce i zniepokojem spoglada w druga strone, poza tym oboje boicie sie zranienia wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów Beda jakies rozmowy, ktore Was troszeczke zbliza, ale raczej to nie bedzie dzialo sie szybko, wszystko powolutku, pomalutku i drobnymi kroczkami, bedziecie sie poznawac wasze przyzywczyajenia i zainteresowania Prawdopodobnie to Pan bardziej działa w Twoim kierunku, Ty tylko obserwujesz na spokojnie,jego poczynania Cytuj
anais_33 Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 a pani stanu wolnego? Iridos tak stanu wolnego Cytuj
iridos Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 to pięknie jako kobieta z poczuciem wartości wychodzi w cesarzowej wiem co chce wiem co mam do zaoferowania zadowolona z siebie ale w głowie to ty masz cos co juz było tu koło i sad w korelacji z 9mieczy wiec ty gdzieś w czymś z przeszłości tkwisz jeszcze facet ze śmiercią w sercu i 4 den na wspólnej to skostniały 4 den dobre jest na relacje które juz sa trwałe w tych początkowych znajomościach to jest zamkniecie sie brak otwarcia uczuciowego zreszta u niego to chyba nie o uczucia chodzi on pewnie po jakims zwiazku relacji dochodzi do siebie i cos na zasadzie zamiast.... przy kochankach w glowie obstawiam ze jedyna nie jesteś facet sexualnie nastawiony przyszłosc szkoda ze do asa nie dołożyłaś karty bo nie wiadomo co on niesie wreaz zz szansa jesli cokolwiek tu dalej sie pozytywnie zadzieje to podszczypywanki potem masz kartę martwego czekania i ten as albo coś nowego wraz ze swoim potencjałem albo podkreśla te nijakie karty przyszłościowe jak dla mnie na dzien dzisiejszy karty mało optymistyczne na cos wspolnego trwałego ale jeśli sie odrobinę do przodu uda wspólnie przejść można rozkład powtórzyć Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 3 Marca 2013 Moderator Napisano 3 Marca 2013 guzik z tego będzie, na starcie karty nieciekawe, na przyszłość też... cesarzowa to może być matka... nie wiem czy masz dzieci, ale mogłaś zostać tutaj przedstawiona jako matka, wiec może ma to jakiś istotny wpływ na tą sprawę, cesarzowa to także kobieta płodna, urodziwa, wiedząca czego chce, ale nie działająca wprost, więc może po prostu puszczasz oko i pozwalał jemu działać as buław - karta generalnie działania, pokazuje, że to on tutaj więcej robi i ma więcej chęci koło - to jest takie myślenie w stylu: fajny chłop zobaczymy co będzie, na nic się nie nastawiam kochankowie - na dwoje babka wróżyła... niby mu tak chodzi jakaś relacja po głowie, ale po samych kochankach to niewiele widać czy to ma być związek, układ, romans czy co... 9 mieczy - okropna karta w tym miejscy, jakbyś jeszcze o kimś myślała, nie ma spokoju w Twoim sercu, lęki, schizy... na pewno potrzeba dużo czasu nim się uda wyjść z 9 mieczy śmierć - ja bym się tu nie doszukiwał na siłę jakiejś transformacji... u niego w sercu nie ma nic... śmierć to jest koniec... po takiej karcie też trzeba dużo czasu sąd - pokazujesz chęć stworzenia rodziny 7 buław - on sie boi związać 4 monet - układ zamknięty, bez uczuć, każdy trzyma się swego patrząc w linii na jego karty: on nie jest gotowy na związek emocjonalny, jemu chodzi bo głowie układ wolny z naciskiem na sferę fizyczną... wynik: giermek mieczy - nie macie jakiegoś super porozumienia, takie to wszystko udawane jest 7 monet - nie was czas... właściwie to za wiele wpływu nie macie as kielichów - uczucie według mnie nie starczy wam sił, by stworzyć tego relację uczuciową Cytuj
iridos Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 jesli kobieta mysli o sobie w kategoriach cesarzowej to lepszej karty juz w tarocie nie to kobitka która zna swoja wartosc anais http://www.ezoforum.pl/search.php?searchid=1913270 tu co nieco można by zweryfikować proszę Cytuj
anais_33 Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 guzik z tego będzie, na starcie karty nieciekawe, na przyszłość też...cesarzowa to może być matka... nie wiem czy masz dzieci, ale mogłaś zostać tutaj przedstawiona jako matka, wiec może ma to jakiś istotny wpływ na tą sprawę, cesarzowa to także kobieta płodna, urodziwa, wiedząca czego chce, ale nie działająca wprost, więc może po prostu puszczasz oko i pozwalał jemu działać as buław - karta generalnie działania, pokazuje, że to on tutaj więcej robi i ma więcej chęci koło - to jest takie myślenie w stylu: fajny chłop zobaczymy co będzie, na nic się nie nastawiam kochankowie - na dwoje babka wróżyła... niby mu tak chodzi jakaś relacja po głowie, ale po samych kochankach to niewiele widać czy to ma być związek, układ, romans czy co... 9 mieczy - okropna karta w tym miejscy, jakbyś jeszcze o kimś myślała, nie ma spokoju w Twoim sercu, lęki, schizy... na pewno potrzeba dużo czasu nim się uda wyjść z 9 mieczy śmierć - ja bym się tu nie doszukiwał na siłę jakiejś transformacji... u niego w sercu nie ma nic... śmierć to jest koniec... po takiej karcie też trzeba dużo czasu sąd - pokazujesz chęć stworzenia rodziny 7 buław - on sie boi związać 4 monet - układ zamknięty, bez uczuć, każdy trzyma się swego patrząc w linii na jego karty: on nie jest gotowy na związek emocjonalny, jemu chodzi bo głowie układ wolny z naciskiem na sferę fizyczną... wynik: giermek mieczy - nie macie jakiegoś super porozumienia, takie to wszystko udawane jest 7 monet - nie was czas... właściwie to za wiele wpływu nie macie as kielichów - uczucie według mnie nie starczy wam sił, by stworzyć tego relację uczuciową nie mam dzieci ... wiec cesarzowa nie wypadała tutaj w kategorii matka .. Cytuj
Moderator Arbogast Napisano 3 Marca 2013 Moderator Napisano 3 Marca 2013 no to ta druga opcja cesarzowej... ale to niewiele zmienia w rozkładzie, praktycznie nic... Cytuj
anais_33 Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 no to ta druga opcja cesarzowej... ale to niewiele zmienia w rozkładzie, praktycznie nic... wiesz znajomosc jest bardzo w fazie wstepnej... Cytuj
anais_33 Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 podbijam może ktoś jeszcze spojrzy .... Cytuj
Maestro Inez2503 Napisano 4 Marca 2013 Maestro Napisano 4 Marca 2013 ja wnoszę cesarzowa wnosisz swoją pewność siebie, poczucie, że jesteś atrakcyjna i czujesz, że mu się podobasz,jednym słowem wnosisz całą swoją kobiecość x- as buław jakby spotkanie z Tobą dało mu takiego energetycznego kopa, jakby przez głowę przeleciała mu chęć (-tka) ja w głowie - koło sama nie wiesz, w zasadzie zdajesz się na los, ale facet też Tobą zakręcił x- kochankowie on sobie coś tam roi, wiesz skoro pojawiła się inicjatywa, to on sobie wyobraził, jakby to było TY i on..razem.. ja w sercu - 9 mieczy ból i cierpienie, ktoś Ciebie skrzywdził, czujesz się samotna i obolała x- smierć coś mu umarło, możliwe, że po jakichś przejściach ja pokazuję sąd pokazujesz, ze jesteś osobą odpowiedzialną i rozsądną x- 7 buław on chyba poddenerwowany w Twojej obecności wspólna - 4 monety obawa przed utratą samych siebie, oboje się lękacie wyjść z inicjatywą, ze strachu, bo może ta druga strona odrzuci, bo to nieetyczne etc. wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów widać jakiś kontakt, ale bardziej na zasadzie delikatnych zaczepek, może również pojawić się jakieś nieporozumienie...z czasem jest szansa na więcej, może jak się oczyścicie : Ty z 9 mieczy i on ze Śmierci... Cytuj
Gość SooYoung Napisano 4 Marca 2013 Napisano 4 Marca 2013 ja wnoszę cesarzowa - atrakcyjna, ciekawa kobieta, która wie jak i chce ofiarować uczucie x- as buław - kieruje się swoimi potrzebami, patrzy na Ciebie seksulanie ale skoro jesteś dla niego Cesarzową to reaguje jak trzeba ja w głowie - koło, - potrzeba zmiany w obecnej sytuacji i chcesz już wiedzieć jak Pan zadziała, czego chce i co z tego bedzie x- kochnakowie - zastanawia się co dalej... ja w sercu - 9 mieczy - obawa przed odrzuceniem, zastanawiasz się co dalej, dużo pytań bez odpowiedzi x- smierć - chyba Pan po jakimś rozstaniu, zaczyna zmieniać swoje nastawienie do uczuć, tu warto byłoby dorzucić kartę - co z tej śmiertki wyjdzie ja pokazuję sąd - że chcesz stabilnej relacji x- 7 buław - ma obawy, chciałby realcji ale na swoich zasadach wspólna - 4 monety - brak działania, każde na swojej "pozycji" i czekacie co zrobi druga osoba wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów rozmowy ale widać przerwę w kontaktach , obawiam się że to Pan się "zawiesi", macie szanse na uczucie,ale to szansa - dołóż kartę, zobaczysz co da Wam ten As pucharów Cytuj
anais_33 Napisano 4 Marca 2013 Autor Napisano 4 Marca 2013 (edytowane) ja wnoszę cesarzowa - atrakcyjna, ciekawa kobieta, która wie jak i chce ofiarować uczuciex- as buław - kieruje się swoimi potrzebami, patrzy na Ciebie seksulanie ale skoro jesteś dla niego Cesarzową to reaguje jak trzeba ja w głowie - koło, - potrzeba zmiany w obecnej sytuacji i chcesz już wiedzieć jak Pan zadziała, czego chce i co z tego bedzie x- kochnakowie - zastanawia się co dalej... ja w sercu - 9 mieczy - obawa przed odrzuceniem, zastanawiasz się co dalej, dużo pytań bez odpowiedzi x- smierć - chyba Pan po jakimś rozstaniu, zaczyna zmieniać swoje nastawienie do uczuć, tu warto byłoby dorzucić kartę - co z tej śmiertki wyjdzie ja pokazuję sąd - że chcesz stabilnej relacji x- 7 buław - ma obawy, chciałby realcji ale na swoich zasadach wspólna - 4 monety - brak działania, każde na swojej "pozycji" i czekacie co zrobi druga osoba wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów rozmowy ale widać przerwę w kontaktach , obawiam się że to Pan się "zawiesi", macie szanse na uczucie,ale to szansa - dołóż kartę, zobaczysz co da Wam ten As pucharów a wiec dorzuciałam do śmierci - 9 monet ; a do asa 3 kielichów - pachnie romansowo ... Edytowane 5 Marca 2013 przez anais_33 Cytuj
SacralNirvana Napisano 5 Marca 2013 Napisano 5 Marca 2013 ja wnoszę cesarzowa x- as buław Ty tu pewna siebie, kobieca, piekna, ale ogolnie stoisz obok i czekasz, co zrobi pan. Cesarzowa nie zabiega, to o nia zabiegaja. Pan natomiast widac, ze ma ochote, aby z tego bylo cos wiecej. Pociagasz go i jest gotow dalej cos z tym robic. ja w głowie - koło, x- kochnakowie Myslisz, ze sytuacja nie do konca jest zalezna od Ciebie, jednak obserwujesz, co z tego wyniknie. Pan natomiast duzo mysli na ten temat, duzo w nim wahania, jednak nie potrafi tego latwo puscic. Zbyt wazna jestes dla niego. ja w sercu - 9 mieczy, x- smierć Rozmyslasz o tym i nie daje Ci to spokoju. Duzo w Tobie zamartwiania sie, negatywnym mysli. Mozliwe, ze myslisz, ze i tak nic z tego nie wyjdzie, albo pan nie jest wystarczajaco Toba zainteresowany Pan natomiast odczuwa potrzebe radykalnej zmiany obecnej relacji. Czuje, ze w tej formie dlugo ona nie pociagnie. ja pokazuję sąd, x- 7 buław Ty pokazujesz mu, ze dobrze mu Ci z nim, ze dobrze sie przy nim czujesz. Pan natomiast jest gotowy o Ciebie zawalczyc, ewentualnie moze bywc zazdrosny o Ciebie. wspólna - 4 monety Jeszcze kazde siedzi na swoim i patrzy tak z dystansem, co tam u tej drugiej strony. Kazde ma swoj wlasny swiat i pilnuje. wynik - giermek mieczy, 7 monet, as kielichów ---> suma XII Wisielec; suma HB VIII Sprawiedliwosc Z tych kart widac tu, ze znajomosc dlugo bedzie miala charakter raczej intelektualny i bedzie tkwila w tak zwanym martwym punkcie. Jedyna mozliwoscia, zeby to ruszyc do przodu, a taka bedzie (As Kielichow) bedzie obopolna szczerosc i wyjscie do siebie nawzajem (w szczerej rozmowie) naprzeciw z tych dotychczasowych 4 Monet. Mozliwe wiec cos jest, ale nie przyjdzie to latwo a bedzie wymagalo odpowiednio pracy nad relacja i duzo, duzo szczerosci i otwartosci. Tez mysle, ze za jakis czas mozna rozklad powtorzyc. Moze bedzie wtedy wglad w to, co dalej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi