zabkasmieszka Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 (edytowane) Śniło mi się że biorę rozwód z mężem a po wszystkim dostaliśmy w prezencie złote sztućce w pudełku(2 noże, 2 widelce, 2łyżki, 2 łyżeczki) i się tym dzieliliśmy. Wszystko to działo się w miłej atmosferze. Dodam, że faktycznie 26 marca biorę rozwód. Proszę o interpretację tego snu, cały czas o tym myślę i jakos nie daje mi on spokoju. Pozdrawiam Edytowane 3 Marca 2013 przez zabkasmieszka Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Witaj, Wygląda na to, że rozwód powinien odbyć się w naprawdę zgodnej atmosferze i za obopólną akceptacją wobec sytuacji. Dzielenie sztućców symbolizuje podział wspólnoty jaka do tej pory była wasza. Sen pokazuje mi, że oboje chcecie się rozstać z tzw. klasą...i myślę, że wspólna dojrzałość Wam pozwolić tego dokonać Pozdrawiam, Daff Cytuj
zabkasmieszka Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 Dziękuje za interpretację rozwód fakt ma odbyć się bez orzekania o winie, a co do podziału to nic mi się nie należy bo mąż ma wszystko do majątku osobistego więc właśnie nurtują mnie te sztućce:( bo o to mam do niego właśnie żal bo jednak też sporo wniosłam w to małżeństwo i mamy dziecko Cytuj
Gość Daffne Napisano 3 Marca 2013 Napisano 3 Marca 2013 Wg snu podzielicie sie wspólnymi dobrami, jakie mieliście... może mąż zechce sie podzilić dobrowolie? Los czasem potrafi zaskakiwać Cytuj
zabkasmieszka Napisano 3 Marca 2013 Autor Napisano 3 Marca 2013 fajnie by było dzięki jeszcze raz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi